משחק חדש ישן

• פותח הנושא naps
  • פורסם בתאריך

naps

New member
משחק חדש ישן

נמשיך עם ציטוטים אבל במתכונת קצת שונה. אני אתן שלושה ציטוטים לא קשים מידי ורק מי שיודע את -כולם- עונה. מתאים? זה צריך להיות ממש ממש קל למי שקצת שומע רוק ישראלי... 1. "אולי אמצא אישה באחד המדורים" 2. "בחיוך שלך יש אהבה" 3. "אני סגריר, אני החורף האכזר והקר"

imagine

New member
ציטוט שלוש

של איפה הילד אני לא בטוחה, אולי זה רק בשביל לקבל חיבוק. שיר 1 נראה לי מוכר, משהו של משינה אולי.

אני לא רוצה להיות המטיפה (אבל

אני בכל זאת אהיה) אורי ביקש שרק מי שיודע את כל השירים יענה... אבל אם כבר ענית אני חושבת שלא צדקת בשיר הראשון... זה שיר אחר לדעתי אבל אני לא אומר מהו... כי אז אני לא אמלא את הבקשה בעצמי.. והשלישי זה של איפה הילד נראה לי רק שאני לא בטוחה שזה השיר שאמרת.

naps

New member
רמזים

אני רואה שאף אחד לא יודע את הכל אז ניתן רמזים של מי השירים... 1. ההופעה האחרונה שלהם היתה בערד 95 2. בשירים שלהם לא תתקילו אותי 3. הם לא בטוחים שאנשים מקשיבים לשירים שלהם תחשבו על איזה להקות אלה ואז תגיעו לשירים. זה לא קשה. תחשבו קצת.

M I R A G E

New member
נראה לי שאני יודע

לדעתי כולם של משינה, אבל אני מכיר רק את הראשון: הכל עוד אפשרי שכתב שלומי ברכה

imagine

New member
אז צדקתי בלהקות

של השיר הראשון והשלישי, אבל אני לא מכירה את השיר השני.

naps

New member
תשובות.

אז כנראה שהייתי אופיטימי מידי כשחשבתי שמישהו אחד ינחש את כל השלושה... פשוט ציטוטים יחידים נהיו קצת קלים, וענו עלהם מהר. בכל מקרה השירים הם: 1. משינה- הכל עוד אפשרי. 2. מוניקה סקס- גשם חזק. 3. איפה הילד- לאן לאן. היה לי נורא מוזר שדווקא 2 היה "השיר הקשה" כי זה השיר הכי חדש מביניהם וחרשו עליו בטירוף... בכל מקרה זה מהבית השני: "בחיוך שלך יש אהבה... הכדור שזרקתי לסל כמעט ונכנס... אוי... כמה חבל..."

למעלה