משחק חדש לדעת איך כל אחד חושב

באסטר1

New member
משחק חדש לדעת איך כל אחד חושב

5 נושאים שיש לבחור ולפרט בכל אחד מהם מהיסוד :)

1. אם היית נלחם נגד האלוף (במשקל שלך) איזה יריב אימון היית בוחר לקחת? ולמה?

2. אם אתה היית האלוף (במשקל שלך) איך החיים שלך היו משתנים לדעתך? ומה היית משנה בשאיפה להשאר האלוף?

3. אם היית נשאר אלוף לאורך זמן , האם היית מחליט לעלות מחלקה או לרדת מחלקה לבסוף? פירוט

4. בתור צופה באומניות לחימה , האם היית רוצה לראות קרבות שרק חלמת עליהם , או קרבות ריאלים בהתאם לזמנם?

5 שאלת השאלות - האם היית מקים ארגון MMA איך לדעתך היית מנהל אותו? מתהליך הפרסום ועד תהליך הבאת הלוחמים , פירוט ונימוק.

כל השאלות נשאלו בהתאם לזאת שרובינו מבינים באומניות לחימה רובינו מתאמנים באומניות לחימה ורובינו אוהדים מספיק מנוסים כדאי שגם אם לא נתאמן נדע לפחות לתת תשובות :)

Vizmo

New member
אחלה רעיון !

1. היות ואני 181 ס"מ על 57 קילו, אני בדיוק על גבול הFLYW אבל כשאני מתאמן אני עולה ל62, רק מחדר כושר 2-3 בשבוע. אז נגיד FW.
יהיה לי יתרון ריץ' ענק עליו וגם גובה אז הייתי מתאמן עם בראו. אין לי שום זיקה לסטרייקינג אז הייתי רוצה להיות במחנה עם BJJ מעולה כדי למקצע את עצמי ולנסות להוריד את דומיניק לקרקע.
2. נראה לי שהייתי אלוף דיי מעאפן P:
לא מתלהב מהתקשורת, לא דחוף לי ללכלך על היריב, הייתי דיי משעמם. כדי להשאר אלוף הייתי פשוט מתרכז באימונים ולא עף על עצמי.
3. ספק אם הייתי עולה מחלקה כי אני אלחם בזאת רק בגלל שאני מתאמן. כלומר לא נלחם במשקל הטבעי שלי בקטע הפוך.
4. הייתי רוצה לראות קרבות ריאלים. צריך שיהיה סדר.
5. הייתי מפרסם את הארגון כמקום הוגן ומסודר שיתבסס על ההצלחה של לוחמים ולא על הסטאר-פאוור שלהם. משתדל לעשות משהו יותר בסגנון טורניר (אולי כמו בבלאטור?). אולי אחד שמתבסס על הרקורד של אנשים. לדוג' 4 הרקורדים (בארגון שלי בלבד) הכי טובים ילחמו אחד נגד השני (כל אחד 3 קרבות) ויהיה אלוף. בינתיים האחרים נלחמים גם אחד בשני וברגע שלמישהו יש רקורד יותר טוב הוא נכנס לרבעייה (סתם רעיון שעלה לי עכשיו לראש).

:)

Vizmo

New member
זה הגנים שקיבלתי

yair_bar

New member
מנהל
אם גילך באמת 23 אני מתנחם

בכך שבוא ננהל את השיחה עוד 10 שנים כשתהיה לך כרס ותחילת קרחת

Vizmo

New member
אכן בן 23. לגביי הכרס לא יודע,

הקרחת בדרך (אבא/סבא)

yair_bar

New member
מנהל
עם חיתוך קליל הייתי ב Welterweight

1. זה אומר קרב מול GSP. יריב אימונים מולו הייתי לוקח מתאבק מוכשר מה Middleweight, אולי את צ'ייל סונן. בכלל, איך לא היה בינהם קרב עד היום?

2. השינוי בחיים שלי הוא שללא ספק היו מתחילים לקחת אותי יותר ברצינות כאן בפורום
כדי להשאר אלוף הייתי מפסיק להתאמן עם ינון (אחי) ועובר למחנה של גרג ג'קסון. אהה, והייתי חייב להפסיק לאכול סביח

3. מעדיף לרדת. גם האיום מלמעלה גדול מדי וגם ככה אני אהיה יותר חתיך

4. בתור צופה באמנויות לחימה הייתי שמח להבין את השאלה

5. בכיף!

moriarty

New member
כי סונן פוחד

הוא מוכן להתגרות בכולם, חוץ מאשר ב-GSP.

גישגוש

New member
ממש לא נראה לי שהוא פוחד...

אם הוא מוכן לעלות מ-MW ל-LHW ולעמוד מול ג'ון ג'ונס
אז ממש לא נראה לי שהוא פוחד מג'ורג'י..
כנראה שזה פשוט לא יצא.. אולי אף פעם גם לא חשב להילחם בWW

Siberian Khatru

New member
הוא פשוט גדול מדי פיזית

להזכירך - הבנאדם כמעט מת כל פעם כשחתך לMW.

לשים אותו ב-WW זו משאלת מוות, וזה לא קרב מספיק מעניין בשביל לעשות אותו בקאץ' ווייט כמו במקרה של סילבה.

Luke R

New member
לפי מייק דולצ'ה (התזונאי)

עשהאל סונן מסתובב כרגע על 240 פאונד, ועדיין חטוב.

Luke R

New member
בטח

המקור הראשוני הוא הפודקאסט של ג'ואי דיאז (קומיקאי, שחקן, וחבר טוב של רוגן) שראיין את דולצ'ה.
תוכל לשמוע אותו בתוכנית מה-19/11 (הפודקאסט ברובו לא עוסק ב-MMA) פה:
http://thechurchofwhatshappeningnow.libsyn.com/

אבל אם לא בא לך לשמוע, אז הרבה אתרים דיווחו על כך. פשוט כתוב בגוגל: chael sonnen 240 ripped
ותקבל לא מעט תוצאות.

moriarty

New member
כשהוא רוצה להילחם במישהו, הוא אומר את זה

יאמר לזכותו - בישן הוא לא.
על GSP הוא אמר כמה פעמים שהוא לוחם מעולה, וזה בזמן שהוא זילזל רבות במצ'ידה ובאנדרסון סילבה.

AmitNHB

New member
צריך לקחת שבוע חופש בשביל לענות על

השאלון הזה...

רק בשביל שאלה 5 סעיף ב אני צריך איזה יומיים.

למעלה