משחק חדש להחיות את הפורום..

Knives Out

New member
משחק חדש להחיות את הפורום..

תחרות בליפים. D: למי שלא יודע, בשנת 2000, רדיוהד פרסמו באינטרנט, וקצת בטלויזיה, קטעים קצרים של 30 שניות מקסימום(חוץ מאחד) שבהם נראתה אנימציה או צילום שהתאימו לחלקים קצרים מתוך שירים שהיו בKID A. מי שרוצה לדעת יותר, מוזמן לחפש בyoutube.com את המילים: Kid A Blips . אז הרעיון שלי זה שכל אחד ינסה להכין BLIP כזה באיזה תוכנה שבא לו, ולאיזה שיר של רדיוהד שבא לו. המקסימום זמן לBLIP זה 45 שניות. מומלץ להשתמש בWindows Movie Maker כי היא פשוטה, ולמי שרוצה יותר מורכב, Premier \ After Effects של Adobe. התוכן יכול להיות איזה תוכן שאתם רוצים, העיקר שהמוסיקה תהיה של רדיוהד. הפרס הגדול: אין פרס. D: אם VEG ירצה להוסיף פרס אז שישלח לי הודעה. למי שרוצה, אני נותן חודש החל מעכשיו.

Knives Out

New member
אני יכול להרגיש את ההתלהבות!

תגיבו לפני שאני מתחיל את ההתלהמות. >:(

פוֹלי

New member
מגיבה...

רעיון נחמד. לא פרקטי לחסרת כישרון שכמותי, אבל נשמח לראות בליפים שאתם תכינו

kittycatbone

New member
סורי על האיחור

בתגובה- בכל מקרה, אני חושבת שזה ממש רעיון מגניב לתחרות! אשמח לנסות לעשות איזה בליפ. הבעיה היחידה היא זמן
החודשיים (או יותר) הקרובים ממש לחוצים לי מבחינת הכל בערךXP אז אני לא יודעת אם ייצא לי..... אבל אני אנסה... תמיד רציתי לעשות איזה קליפ לשיר של רדיוהד, ומשהו קצר זה כבר הרבה יותר בר-ביצוע. מה גם שיש המון שירים שכשאני שומעת אותם אני פשוט מדמיינת כבר בראש תמונות כאלו שאפשר לעשות לקליפ....

שלום! אני חדש פה...

... ואני מאוד אוהב את רדיוהד! היום בוקר יצא לי לראות את ההצעה לתחרות בפורום הזה והחלטתי לעשות משהו... אז ככה, הכנתי בליפ ל-Life in a glasshouse והעלתי אותו ליוטיוב. הכנתי אותו לפי המבנה של הבליפים של KID A אבל לא השתמשתי באף מוטיב של רדיוהד (הדובים או המפלצות) וזה יצא לי קצת מוזר אז אני מתנצל מראש ואל תשאלו אותי מה זה כי אני בעצמי לא יודע פשוט ציירתי מה שהרגשתי בזמן שהאזנתי לשיר. מקווה שתאהבו. http://www.youtube.com/watch?v=ww51iQWXQxY נ.ב: יצא לי איזה קצת יותר ארוך מ-45 שניות (בערך 50 שניות) אז אני מקווה שזה עדיין נחשב (-:

למעלה