משחק חדש לפורום

REMBALDY

New member
משחק חדש לפורום../images/Emo151.gif

אני יודע שהמשחק הזה קיים בהרבה פורומים אחרים אבל הוא היה חייב להגיע מתי שהוא לפורום הזה... זה כמו המשחק של הא"ב אבל טיפה שונה... אני אומר משהו שקשור לסוף הדרך (+ הסבר קצר גם אם זה נראה לכם ברור לגבי העונה או המיקום או לא יודע מה...) הבא אחרי אומר משהו אחר שמתחיל באות האחרונה של הביטוי שאני אמרתי. אז אם אני אומר: - אלי אילדיס - המנחה של התוכנית (גם הסברים מאוד ברורים...) הבא אחרי אומר משהו שמתחיל בס' (אבל רק דבר אחד) וכן הלאה...

REMBALDY

New member
כד חלב... הסבר

זה קצת חלש... אבל הם היו צריכים למלא כד בחלב שהם חלבו... עונה ראשונה סבב הגמר...

יפההההההההה!!!! באנג'י....

כל הכבוד!!!! יפה שאתה זוכר..... אז אני ממשיך את המשחק- באנג'י- בעונה הקודמת הם היו צריכים לקפוץ באנג'י

חגבים עניים של דגים ראש של תרנגול!!

הם היו צריכים לאכול את זה ... ובגמר הם היו צריכים להאכיל אנשים --(אבל לא היה ראש של דים...--אם אנ י לא טועה!!)

קודם כל

חגבים ועיניים של דגים זה יפה, אבל המילה היתה באנג'י...אז אני ממשיכה- יהודיתמ ליבי- השתתפה בסבב הראשון יחד עם רעות...והן הזוג הכי ש=ה שהיה אי פעם בסוף הדרךף!!! סו גיב ריספקט!

REMBALDY

New member
האות עכשיו היא י' (ליבי..) ו...

לא רק, הם מילאו כד בחלב שהם חלבו, מענבים שהם דרכו, ומים שהם אספו (כוס מכל בית... המשחק ממשיך מי'

אופס!

יהודית לבי! לא ליבי...פשוט פעם מישהו אמר לי ליבי, ומאז זה תקוע לי בראש אפילו שאני יודעת שזה לא נכון

יאווווווווו! כנסו!

למרות שכבר אמרתי משהו באות ב' פתאום נזכרתי שיש לי משהו הרבה יותר טוב!!! קבלו- "בשבילכם זהו סוף הדרך"....אין צורך להסביר....

למעלה