משחק חדש: מה אומר הבחור בתמונה

manys

New member
משחק חדש: מה אומר הבחור בתמונה

כל שבוע נציב תמונה חדשה של דמויות ונראה לאן כל אחד הולך עם הדימיון שלו התמונה השבוע נלקחה מאתר של YAHOO והשאלה היא מה אומר הבחור מימין כשהוא נכנס ורואה את הזוג על הקש (רק אל תגידו משהו צפוי כמו "אפשר להצטרף?")

manys

New member
../images/Emo108.gif

תגידו לי אתם נורמליים? אתם מרטיבים את הקש לסוסים !!!

InMyHead69

New member
טוב אז ככה:

זה שנכנס לא יכול להגיד משהו הומופובי כי הוא נראה כמו אוחצ´ה בטירוף ולכן יש לי עוד הערה..הזין שלהם בכלל לא תואם את מבנה הגוף שלהם..אבל כנראה שככה זה בקריקטורות טוב אז הנה: דין (אין מה לעשות דין זה שם סטיגמתי לפסיבי) : "שיו, משה מישהו נכנס" משה: "אוי לא זה האקס שלי, איך הוא הגיע לפה" דין: "לא יודע אבל הוא ממש חתיך" אקס : "משה הנה אתה! מה זה אתה פה עם עוד מישהו! אני עובר לגור עם אימא שלי!" משה : "אמרתי לך שזה נגמר כבר אתמול למה אתה בא לפה" אקס : "אני לא מאמין שאתה אומר לי את זה..בדיוק איפה שהוא יושב הדבקת אותי בזיבה, הרפס ופטרת ואגינלית..שלא להגיד את היבלות ברקטום" דין : "משה , אתה הדבקת אותו במחלות מין ולי נתת רק כניסה חינם לסאונה! (בוכה)" משה : "תפסיקו! שניכם! תראה דין אני מאוד משתדל להדביק אותך במחלות מין אבל אתה תמיד מכריח אותי לשים קונדום! ואתההה! אתה בכלל שכבת עם בחורה מהצד!" אקס: "אמרתי לך שזאת ידידה שלי והיא פשוט דחפה את הלשון שלה לפה שלי! אני בכלל לא נהנתי" ריקי לייק: "אוי אני שומעת צלצול בדלת מי זה יכול להיות" משה : "ריקי לייק? מה לעזאזל את עושה פה? ריקי לייק: "שמישהו יעצור את מי שכותב את השטויות האלה: דין: "היי אתה! תפסיק לכתוב..תפסיק נוו..אתה ממשיך..אתה ממשיך" אקס : "עזבו אותו הוא די חמוד..בואו נעלה עליו" דין: " אתה שם לב כמה הוא פתטי הוא כותב שהוא די חמוד" משה : "הוא לא כותב הוא באמת כזה" אקס: "מאיפה לך לדעת?" משה: כי גם אותו הדבקתי במחלה, הוא עכשיו כל ערב מוכרח להיכנס לפורום של דובים גאים ע"י מני והלינקים שלו" טוב אין לי כוח לתקתק הבנתם את התמונה? לא? גם אני לא..

bear lover

New member
../images/Emo150.gif

"כבוד על הכלים ... מה אתם משווים? אבי - ניצחת שלך יותר גדול... וחוץ מיזה למשה יש זין שמחובר לרגל!"

orly202

New member
wow../images/Emo70.gif

יוו... איזה כלים יש לכם כמו סוסים שלי טוב נו.... זה רק ציור. אני אסתפק בסוסים שלי

../images/Emo150.gif

ציפי יבת זונה שוב פעם את מזדיינת איפה האוכל יכלבה שעה אני מחפש אותך טוב תסיימי ותרוצי לבשל

byoni

New member
ובכן הוא היה אומר....

לו היה הדבר בידי הייתי עושה מעשה הייתי לוקח אותו אל תוכי ונותן לו שם מחסה............

lizard

New member
אז ככה :

גבר בדלת: ככה, שלחתי אותך לחפש קש כדי לסתום את החור שבדלי. גבר ערום 1: אההה לסתום את החור שבדלי !

למעלה