טוב אז ככה:
זה שנכנס לא יכול להגיד משהו הומופובי כי הוא נראה כמו אוחצ´ה בטירוף ולכן יש לי עוד הערה..הזין שלהם בכלל לא תואם את מבנה הגוף שלהם..אבל כנראה שככה זה בקריקטורות טוב אז הנה: דין (אין מה לעשות דין זה שם סטיגמתי לפסיבי) : "שיו, משה מישהו נכנס" משה: "אוי לא זה האקס שלי, איך הוא הגיע לפה" דין: "לא יודע אבל הוא ממש חתיך" אקס : "משה הנה אתה! מה זה אתה פה עם עוד מישהו! אני עובר לגור עם אימא שלי!" משה : "אמרתי לך שזה נגמר כבר אתמול למה אתה בא לפה" אקס : "אני לא מאמין שאתה אומר לי את זה..בדיוק איפה שהוא יושב הדבקת אותי בזיבה, הרפס ופטרת ואגינלית..שלא להגיד את היבלות ברקטום" דין : "משה , אתה הדבקת אותו במחלות מין ולי נתת רק כניסה חינם לסאונה! (בוכה)" משה : "תפסיקו! שניכם! תראה דין אני מאוד משתדל להדביק אותך במחלות מין אבל אתה תמיד מכריח אותי לשים קונדום! ואתההה! אתה בכלל שכבת עם בחורה מהצד!" אקס: "אמרתי לך שזאת ידידה שלי והיא פשוט דחפה את הלשון שלה לפה שלי! אני בכלל לא נהנתי" ריקי לייק: "אוי אני שומעת צלצול בדלת מי זה יכול להיות" משה : "ריקי לייק? מה לעזאזל את עושה פה? ריקי לייק: "שמישהו יעצור את מי שכותב את השטויות האלה: דין: "היי אתה! תפסיק לכתוב..תפסיק נוו..אתה ממשיך..אתה ממשיך" אקס : "עזבו אותו הוא די חמוד..בואו נעלה עליו" דין: " אתה שם לב כמה הוא פתטי הוא כותב שהוא די חמוד" משה : "הוא לא כותב הוא באמת כזה" אקס: "מאיפה לך לדעת?" משה: כי גם אותו הדבקתי במחלה, הוא עכשיו כל ערב מוכרח להיכנס לפורום של דובים גאים ע"י מני והלינקים שלו" טוב אין לי כוח לתקתק הבנתם את התמונה? לא? גם אני לא..