משחק חדש!!! מה היה קורה אם...?

iqiqiq

New member
משחק חדש!!! מה היה קורה אם...?

טוב אז המשחק פשוט אנחנו שואלים שאלות של מה היה קורה אם... ואנחנו צריכים לענות מה דעתם למשל:מה היה קורה אם לג'ייד היו עושים שיער ארוך במייק-אובר האם היא הייתה מגיעה רחוק יותר בתחרות או שזה היא מרחיק אותה ממקומה ה-3 ? ואתם עונים תנו גם אתם שאלות!

JoNy Boi

New member
אמ

שיער ארוך רק היה עושה אותה יפה יותר לדעתי..או שיער קצר אבל נורמלי לא הדוקרנים האלה שהיו לה על הראש

וואייייי היאאא הייתההה

מדהיייימההה ככהההה ואז הייתה מגיעההה למקוםםםםםםם 2 אחרררייי דניאאאאאאלליייי האללללללוהייתתתת שכמובןןן היתההה מפצצחתתת אותההה בגמר אבלל היא היתהה יותר טובהה ומיוחדדתת מג'ואנננייי ככהההה הייתה מקוםםם 2 במקוממממממהה ואנייייייייי באמתתתתתתת חושבב שעשווווו להה תמההההפךך הכיייי מזוייע איי פעםםםם בתולדותת הטופפפפפ מודלל פשוטטטטטט כיעוררררר עשוו אותה מסכנההההה @@@

iqiqiq

New member
מה היה קורה אם קיניה לא הייתה משמינה?

האם היא הייתה זוכה בעונה 4?

תמונהההההההה וווואוווווווווו

ובליייייייי שוםםםםםםםםםם ספקקקקקקקקקק@@@ היאאא היייייתההה ה===זוכההה הגדולהה שללל עונה 4 כיייי היאאא הוללללל מהה שהםםם חיפשוווווווווו פאקקקקק למההה היא השמינההההההה?? בכלללללל עונהה 4 כלל פעםם שאני נזכרר בההה אנייי מתעצבןןן זהה העונה עםם הדבריםםםםםם הכיייייי מעצבבבנייםם אייייייי פעעעעעעםםםםםם כאיללוו טירהה+השופטיםםםםםםםם היוווווווו עלל סמייםם אוו משו: ההדדדדחהה הכפוווווללהה שללל 2 המושלמותת שלל העונה רבקה+טיפאננננננניי WTFFF??? ש ההעייייפפפפווו אתתת מישלללללללל דווקאא בפרקק שהיתהה לה תמונהה מדהימהההה שהעעעעעייפפוו אתת ברייטטננייי עםם תמונה יפפהה והשאירוווווווו אתת קיילןןןןן קיילללללןןן ונאימההההה בגמררר ונאיימהההה זוכההה פשוטטטטטטטט העונהההה הכיייייי זוועתיייייתתת איי פעםם++עונה 77 (אתת 7 אניייי יותררר שונא אבלללל לפחותת ההדחותת מוצדקייםם++ ממממלללררררררררווזזזזזזזזזזזזז)

efif1212

New member
קיילן בטוח. בעצם אפילו גם נאימה.

אני פשוט לא סבלתי את קינייה.

סבלתתתת אוו לאא סבלתת

זהה בעייהה שלךך העובדההה זהה שהיא המתמודדדתת הכיי חזקהה בעונה 4 **פילללללללל שליטהה** ושקיייילןן ונאימהההההה זהה הבדיחותתתתת הכיי גדולות שהגיעעוו לגמרר +הכיייייי מכועררות+אווה+יהיהה בתולדותת ANTM

efif1212

New member
ומי קבע שהיא המתמודדת הכי חזקה?

זה אתה קבעת לעצמך... אז אם סבלתי אותה או לא- זה בעיה שלי, נכון, וזה שאתה חושב שקיניה היא המתמודדדת הכי חזקה בעונה 4- זו בעיה שלך (הייתי אומרת בעיה די גדולה). סיכום עניין- על טעם וריח אין מה להתווכח. אנחנו יכולים לפתוח פה עכשיו דיון שלא ייגמר עד הפרק של יום חמישי... אז נרד מזה

iqiqiq

New member
מה היה קורה אם חברה של קיילן לא היתה מתה האם?

היא הייתה מוציאה תמונה גרועה יותר או טובה יותר?

הואא אניי יסכםם: אםם טיירה לאא היתתתהה פאתתטט

ורוצה צומייייי++בוחרתת לפי פוטנציאלללל ולאא לפי הבנותת הכי מסכנוווווותתת בעונותת 1==>4 אזזזז: עונה 1--> שאנון היתההה ה==זוכה וןאדריאןןןן מקום 2 עונה 2==>> אפריטלל ה==זוכהההה קמילל 2+ שרההההה 3 עונהה 3==> אמנדה ה==זוכהה קאסיי 2 ואןן 3 עונהה 4==> רבקההה//קיניה ה==זוכהה וטיפאננננניי מקוםםם 3 מזלללללללל שייששש אתת עונותתתת 5++6666 רקק חבהללל שב-5 קוריןןןןן לאא בגמררר וב-666 לזליייי... ואםםםםםם טיירההה לא היתהה פאתטט ובוחרתת לפיי בנותת מסכנוותת עםם סיפורר חיים קשההה עונה 7 לאא הייתההה קורתתת בחיייייייםםםםם בחיייםםם בחיייייייםםם

iqiqiq

New member
מה היה קורה אם שנדי לא הייתה בגודת בחבר שלה?

הם היא היא הייתה מצליחה להיות יותר מרוכזת ולזכות בתחרות?

Manga136

New member
מה יה קורה... ../images/Emo142.gif

אם דניאל לא הייתה זוכה ובמקומה הייתה זוכה וונדי?

sapirush001

New member
קשה להגיד.....

מצד אחד דניאל כי היא ממש מדגמנת טוב ואני בטוחה שיותר טוב מוונדי אבל מי יודע אןלי לוונדי יכלו להעות באמת תמונות טובות אי אפשר ליבדוק את זה רק בשתי התמונות שהיא דחגמנה בתוכנית אבל ככה בכללי הייתי בוחרת דניאל

פפפפפפפחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחח זההה כללל מהה שייי ליי להגידד וואאללההה קרעעעעעתת אותייייי חחחחחחחחחחחחח

Manga136

New member
להצחיק אותך היה בדיוק מה שרציתי../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

למעלה