משחק חדש-סלב לסלב אגם

חלי 66

New member
משחק חדש-סלב לסלב אגם../images/Emo24.gif

למי שיש YES וראה את העונה הראשונה של Y בעשר מכיר את המישחק המשחק פשוט מאוד: ב-5 מהלכים אתם צריכים להסביר לי איך הסלב שאני אביא לכם קשור לאגם. אני אתן תמונה של סלסב ואתם תסבירו לי איך הוא קשור לאגם דוגמא: יעל בר זוהר
איך היא קשור לאגם
יעל בר זוהר התחתנה עם גיא זוארץ
גיא זוארץ השתתף בשיר שלנו
בשיר שלנו שיחקה גם נינט
נינט השתתפה בשיר נולד
בשיר נולד השתתפה גם אגםםם
כמובן שזה יהיה יותר ויותר קשהה אני לא נותת חיים קלים חחחחח
הסלב הראשון הוא: אושרי כהן (למי שלא מכיר אותו יש תמונה) תהנו ותשתפו פעולה

אנייייייי:]]

אושרי התראיין בווי בעשר בווי בעשר ראיינו גם את רוני סופרסטאר. רוני סופרסטאר התראיינה לצופית גרנט. צופית גרנט התנשקה בפה עם מירי בוהדנה. מירי שיחקה עם אגם באמ"ל
הסלב הבא הוא: אביחי
(תנסו להגיע תוך 5 שלבים
ולא 1
)

אוקייי........

אושרי משתתף בשיר שלנו עם מלי לוי!! מלוי מנחה את אקזיט עם הדס מורנו הדס מורנו שיחקה בטלנובלה בע"מ יחד עם גיא לואל! גיא לואל משחק באלופה עם יהודה לוי!! יהודה לוי היה בשיר נולד עם אגםםםםםם!! הצלחתיי??
אני חייבת להודות שהיה לי קשהההה

חלי 66

New member
חחח את זה הכי רציתי לשמוע

שהיה קשה חחח שיהיה קצת מאתגר כול המשחקים בפורומים הם קלים חכו יהיו עוד שלבים יותר קשים חחח

חלי 66

New member
../images/Emo124.gifאולי לא הבנתם כנסוו../images/Emo9.gif

צריך להיות 5 מהלכים לךא להגיד הוא שיחק באמ"ל וגם אגם צריך 5 מהלכים ודסע אני מביאה את הסלב הבא

../images/Emo196.gifמשטרת האופנה../images/Emo196.gif ../images/Emo205.gif

חולצה: מכנסיים: כובע: צמיד: שיער: גרביים: נעליים: כללי:

עונה

חולצה מהממת מכנסיים מדהימות כובע מושלם צמיד אחלה. שיער מושלם כמו תמיד. גרביים אני לא מתעמקת
נעליים אחלה
כללי 10! עותה נראה לי שאמרנו שאנחנו לא משחקיפ את זה זה יותר כי וכלם ואמרים שהיא מושלמת וזה סתם פיגור לשאול על זה
אבל אחלה פעם ב

עונהההה

חולצה:מדהימה- 10 מכנסיים:מדהימים- 10 כובע:מושלם- 10 צמיד:- יפה- 9 שיער:- כמו תאמיד- מושלם 10 גרביים:מדהימות כמו אגמושששש היפה .. 10 נעליים:10 כללי:100000000000000000000000000 ועוד 1000000000000000000000000000...

אביחי 33

New member
ללא נושא../images/Emo3.gif

חולצה:חמודה. מכנסיים:סבבה
כובע:לא אוהב צמיד:נחמדון
שיער:כמו תמיד
גרביים:
נעליים:יפות
כללי:ציון כולל-7.5%

למעלה