שיט אמרו את זה כבר בעעעעעעעע חחחח
N Noa Tsror New member 20/6/06 #1 משחק חדש ^_^ אוקע אז כל פעם אני ישים 3 תמונות שאיכשהו קשורות לשיר של דהיוזד [3 שירים שונים] ותצטרכו להגיד מאיזה שיר זה איזה חוקים מסובכים XDD בכ"מ זה בערך בסדר של הראשון הכי קל והאחרון הכי קשה האא ותכתבו את התשובה בפנים אם עוד מישו רוצה ^_^
משחק חדש ^_^ אוקע אז כל פעם אני ישים 3 תמונות שאיכשהו קשורות לשיר של דהיוזד [3 שירים שונים] ותצטרכו להגיד מאיזה שיר זה איזה חוקים מסובכים XDD בכ"מ זה בערך בסדר של הראשון הכי קל והאחרון הכי קשה האא ותכתבו את התשובה בפנים אם עוד מישו רוצה ^_^
K kbncba New member 23/6/06 #34 זה סניור קוקו דה לה שטרנינג בשבילך כלבה! כזה חוסר כבוד מהנוער של היום לא יאמן פשוט איךאיך אתם מסוגלים להסתכל במראה בלי להתבייש
זה סניור קוקו דה לה שטרנינג בשבילך כלבה! כזה חוסר כבוד מהנוער של היום לא יאמן פשוט איךאיך אתם מסוגלים להסתכל במראה בלי להתבייש
R Rose131 New member 22/6/06 #29 זה לא the taste of ink?../images/Emo29.gif כי Standing with your spotlight on me
N Noa Tsror New member 22/6/06 #30 את חכמהההההההההה DD: עכשיו רק נזכרתי להגיד XDD מאייק את טעית XDDDDDD
N Noa Tsror New member 20/6/06 #4 ../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif זה קשה ><
K kbncba New member 20/6/06 #5 זה קל ואני אפילו לא שומע אותם box ffull of shapr objects Light With A Sharpened Edge Greener With The Scenery
זה קל ואני אפילו לא שומע אותם box ffull of shapr objects Light With A Sharpened Edge Greener With The Scenery