משחק חדש!

קורורו

New member
משחק חדש! ../images/Emo103.gif

והפעם לא גנוב!
בכל מקרה: אני שמה תמונות שהכינותי מראש (זה ברצינות
), שבהן דמויות שונות מדיג'ימון, שהקשר שלהן אינו ברור (נו, לפעמים כן לפעמים לא) אך הוא קיים ^^ אתם צריכים לפענח מה הקשר שלהן D: אני אשמח אם תיצרו אתן תמונות, כי לי יש כרגע רק שתיים שהכנתי כבר אתמול...

Snake Bandage

New member
אני יודעת אני יודעת!

בגרסה העברית מיאקו, טריירמון ורנמון דובבו על ידי מאיה בר שלום, יקירת הפורום. D=

קורורו

New member
ותמונה 2

לא התכוונתי שיצאו כ"כ הרבה X_Xבכל מקרה, התמונה עצמה (בחלק) אמורה להראות את התשובה :X

Snake Bandage

New member
אה, נו, גם זה נורא נורא קל.

כל הדמויות הם אחים ואחיות קטנים. ואני אפילו אביא רשימה. ג'ו - שין ושו טאקרו - יאמאטו היקארי - טאיצ'י דאייסקה - ג'ון מיאקו - מאנטארו, מומואה וצ'יזורו קן - אוסאמו טומוקי - יוטאקה אה, ושכחת את ג'נריה ושיוצ'ון. יש להם שני אחים גדולים, רינצ'יי (בן 17) וג'ארין (בת 15). ואת קוג'י!! הרי קואיצ'י גדול ממנו בכמה דקות מסכנות. XD

קורורו

New member
אימאלה!

אוקיי, כל הכבוד!!! ולהנרי יש אח גדול?
ומי זה שיוצ'ון?

Snake Bandage

New member
אכן כן.

לא רואים את רינצ'יי הרבה והוא לא אומר מילה כל הסדרה, אבל הוא שם. ושיוצ'ון זו סוזי.

קורורו

New member
אוי, נכון ^^'

לסוזי יש אח גדול
לא נורא... ומי זה ריינצ'י הזה? X_X

Snake Bandage

New member
נו, אמרתי לך...

הנה, תמונה. כל האחים לבית לי (וונג. שיהיה). שיוצ'ון בת השבע, ג'נריה בן העשר, ג'ארין בת ה-15 ורינצ'יי בן ה-17.

chaki finster

New member
הוא בן 10?!!?!?!?!!?!?!!?!!?!?!!?!?

הייתי בטוח הוא בן 13 או 14 לפחות!!! O_________________O

Snake Bandage

New member
כן, הוא יכול להטעות. אנשים...

ג'ן נורא בוגר והכל ונורא קשה להאמין שהוא בן עשר. מאוד קל להאמין שטקאטו והחברים שלו מהכיתה בני עשר, אבל ג'ן ורוקי נורא בוגרים לגילם (ובמקרה של רוקי זה נורא מצחיק כי היא הצעירה מבין הילדים, חוץ משיוצ'ון והתאומים כמובן). בגרסה המדובבת החליטו להעלות את הגיל שלהם קצת, אז שם הם בני שתים עשרה.

Snake Bandage

New member
בעיקרון בגיל של השאר, אבל...

שנת הלימודים ביפן מתחילה בסביבות ה-1 באפריל, וכל מי שנולד בשנה שבין 1 באפריל אחד ו-1 באפריל שני הוא באותה שכבה. בסרט השני של טיימרס מראים את יום ההולדת של רוקי, שמתקיים בחופשת האביב. מכאן ניתן להסיק שני דברים: א) יום ההולדת של רוקי הוא בסוף מרץ (והיא בטח מזל טלה) ב) בטיימרס, רוקי הייתה רק בת תשע.

Digi Lista

New member
יופי של יוזמה../images/Emo45.gif../images/Emo24.gif

נכנסתי קצת באיחור והשרשור כבר לא קופץ(להקפיץ או שתמשיכי בחדש?...)אבל בכול מקרה זה אחלה רעיון ותמיד כיף להיכנס ולהנות מיוזמות כאלה

Apikachu L

New member
נכון!

(גם כחולות עיניים, אבל מי סופר?) אה..נכון שזה היה ממש טפשי?

למעלה