משחק חדש

משחק חדש../images/Emo132.gif

"שאלות על סברינה" ככה קוראים למשחק שלנו זה משחק של שאלות הוראות: מישהו שואל שאלה על משהו מהסידרה מי שענה ראשון על השאלה שלי הוא זה ששואל את השאלה הבאה אם קורה ויש כמה תשובות אז עונים לתשובה הראשונה ולא מתייחסים לשאר התשובות אם קורה ואף אחד לא יודע לענות על השאלה אז מישהו שואל שאלה במקום השאלה שלא ידעו את התשובה אבל שואלים שאלה במקום רק אם עבר יותר משעה אם קורה ולא ידעו לענות על השאלה ויש אנשים שענו על השאלה שלפני אז מתייחסים לשאלה של באיש השני שענה אני מקווה שהסברתי טוב וכמו שצריך ואני גם מקווה שלא היה משחק כזה כבר בפורום ואם היה אז לא נורא נשחק קצת בשביל לעלות על המורל

טוב אז אני מתחילה../images/Emo132.gif

באיזה גיל גילתה סברינה שהיא מכשפה
קל אההההההההההההההההההההההההההההההההה

../images/Emo42.gif../images/Emo26.gif

דבר ראשון - אחלה משחק
דבר שני - התשובה שלי: בגיל 16.. מקווה שאני צודקת
ואם אני צודקת הנה השאלה הבאה:
בעונות הראשונות, מי עוד היה מאוהב בסברינה חוץ מהארווי
זה גם קל אבל חפיף

CastroBoy

New member
אםם... זה הכושי הזה שיחק גם בקלולס

שחכתי איך קוראים לו... הנה השאלה שלי: מהו סוד המשפחה (צריך לכתוב כמו שהיה כתוב שם..) זה קל....

קוראים לו דאשל../images/Emo70.gifו.........

סוד המשפחה זה לכל אחד ממשפחת ספלמן יש תאום רשע

CastroBoy

New member
טעות...

זה רק תאום (ראה פרק של היום...) לכל אחד ממשפחת ספלמן יש תאום

starguiding

New member
גם ג'וש היה מאוהב בסברינה

וכעיקרון עדיין די מאוהב בה. מישהו מתכנן לשאול עוד שאלה?

שאלה שלי../images/Emo132.gif

איך קוראים לתאומה של סברינה
נ.ב. חבר'ה שאלות מכל הענות מהראשונה עד לזאת שמשודרת עכשיו אני הבאתי שאלה מהפרק כי לא ידעתי איזה שאלה לכתוב וזה תקע את המשחק

starguiding

New member
קתרינה

שאלה ממש קלה (אין לי כוח לחשוב
): איך קוראים לכל החברות הטובות של סברינה מהעונה הראשונה עד החמישית? (רמז: יש 4).

טוב זה קשה../images/Emo132.gif

אני לא טובה בזכור את הדשמות שלהם כי לא תמיד יוצא לי לראות בערוץ 3 אז אני יכולה לתאר איך שהם נראות

טוב אז ככה אני מתארת לך חלק../images/Emo132.gif

יש את: גני וואלרי זאת הגינגית מהעונה החמישית שמשחקת את אמבר בקלולס ויש עוד אחת עם שער חלק שחור וארוך(לא כל כך ארוך אבל הוא ארוך)והיא שותפה לדירה וחברה של סברינה והיא נמצאת בעונה החמישית שמשודרת כרגע בערוץ 3 (אפילו כתבתי לפי הסדר) אני מקווה שאני צודקת אז הינה השאלה שלי: איך קוראים לאחות של אמנדה
(האחות הקטנה של אמנדה)

starguiding

New member
לא...

ג'ני + וואלרי =
זאת שמשחקת בקלולס היא לא "החברה הכי טובה" של סברינה. זאת עם השיער השחור הארוך - רוקסי
כלומר שכחת מישהי אחת.
רמז: עונה רביעית..

starguiding

New member
נראה...

אם יהיה לי זמן. יש לי בגרות מחר, אני צריכה ללמוד. אגב, תשובה לשאלה שלך - אלי. (אחותה של אמנדה)

למעלה