משחק חדש!

משחק חדש!../images/Emo140.gif

ראיתי את המשחק בפורום "בקסטריט בויז" וממש אהבתי..
אני בוחרת שיר, ואתם כותבים את השורה האהובה עלייכם [אפשר גם 2..
]מהשיר.
השיר הראשון: "עד מתי." המילים: "היא מילה כל כך קטנה שמכה בנשמה יכולה בכל שפה משודרת בלי שום התרעה זה עולם ללא שלווה שרעב לאהבה עם כל כך הרבה כאב שמכה עמוק בתוך הלב די עד מתי די ודי עד מתי עוד נביט בכאב ובילד רעב? די ודי עד מתי יזלגו הדמעות ונאמר שוב: "איפה התקווה?" די עד מתי? אז תתנו עכשיו ידיים ותביטו לשמיים אל השמש הזורחת אל הציפורים למעלה.., את הלב פתחו בלי פחד והקדישו זמן ביחד ונלמד כך,בוקר ערב לא נאמר יותר בלי הרף ..די.. (עד מתי?...) די ודי עד מתי עוד נביט בכאב ובילד רעב? די ודי עד מתי יזלגו הדמעות ונאמר שוב: "איפה התקווה?" די עד מתי? די ודי עד מתי עוד נביט בכאב ובילד רעב? די ודי עד מתי עוד נביט בכאב ובילד רעב? די ודי עד מתי יזלגו הדמעות ונאמר שוב: "איפה התקווה?" די עד מתי?"

Lucy Diamond

New member
למרות שזה שיר עצוב, וקשה לבחור

מתוכו שורה אהובה (לא שהשיר לא יפה, אבל זה שיר עצוב...) בחרתי בשורה עם תקווה: "את הלב פתחו בלי פחד והקדישו זמן ביחד" כי אני חושבת שזה המפתח להכל! -
- Lucy Diamond

../images/Emo26.gifכשחשבתי על "המשפט"../images/Emo36.gif,

היה לי מאוד קשה לבחור דווקא את המשפט שבחרתי מתוך כל השיר.., אמנם מילים רבות חוזרות על עצמן [,ואולי בגלל זה השיר כל כך נקלט..] אבל זה אחד השירים הכי אהובים עליי...
בהתחלה חשבתי על המשפט שבחרת,אבל הייתה לי התחושה שאני צריכה לבחור משפט אחר,אז בחרתי באחר. הרבה פעמים לא מספיקים להגיד את מה שרוצים וצריכים להסתפק במועט... וכרגע,אלו החוקים של המשחק..

לדעתי השורות הן:

"אז תתנו עכשיו ידיים ותביטו לשמיים" לא יודעת למה, כי זה אופטימי.. ולא קראתי את המסרים האחרים בשרשור הזה, כי אני לא רוצה שישפיעו על זה :) עכשיו אלך לקרוא. בכל אופן, הדרי, את גדולה ואני אוהבת אותך :) להתראות, וכאלה

זה לא פייר,לקחת לי חלק מהמשפט../images/Emo6.gif.

ו...תודה הדרוש,אני אוהבתותך המון המון.

ואת הכי קשורה שבעולם../images/Emo8.gif../images/Emo67.gif

ועכשיו ברצינות,אני גם אוהבת אותך. ואת יודעת משהו?, זה לא שרשור אהבה. LOL

לאאא...,אבל אפשר להפוך לשרשור

אהבה לל י א ל ,כן!
רוצה להתערב איתי על כמות האהבה שלי למושלמת הזאת?

למעלה