משחק חדש!!!!!

yoavn19

New member
משחק חדש!!!!! ../images/Emo27.gif ../images/Emo105.gif

זה קצת מסובך אבל זה מגניב קוראים לזה " שלוש אחרי " זה הולך ככה : נגיד אני מתחיל , אני רושם "פלוריסיינטה" מי שמתחתי יכול לרשום מה שהוא רוצה (למשל ) : אגם וגם מי ששניים מתחתי (למשל:) ברבור מי ששלוש מתחתי : רושם מילה שמחילה באות האחרונה של המילה שאני רשמתי ( פלורייסינטה) לדוגמא: הר אבל , מי שמתחתיו רושם משהו שמתחיל במילה האחרונה של השני בטור (אגם) וכן הלאה ... זה קצת מסובך אבל זה ממש נחמד אני מתחיל עם המילה : פלוריסיינטה

talshoosh

New member
יש לי רעיון אחר...../images/Emo85.gif../images/Emo107.gif

במקום שהשלישי יגיד באות הראשונה אפשר לעשות שמי שמתחיל אומר מילה נגיד פלוריסיינטה ואז הבא אומר מילה שמתחילה באות ה... נגיד הר והבא אומר נגיד רכבת וכו'...

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifנכון!!

ואני רוצה להגיד שאתה כל הזמן דואג שהפורום יקפוץ וזה
קבל ח"ח

פלורותם

New member
מה שהצעת..

זה משחק שפעם אני שירשרתי אותו כאילו הלתחיל באותו שזה נגמר בה..אבל בקושי ילדים שיחקו וזה נתקע
..אז אולי לא כדאי!..אלא עם כן אנשים פה ישתפו פעולה..אהממ..

הבנתי איך משחקים,מי שלא הבין שיקרא!

נגיד אני כותבת פלוריסיינטה! אז הבא אחרי כותב סתם מילה ואז הבא אחריו גם כותב סתם מילה והשלישיי אחרי יכתוב מילה שמתחילה באות האחרונה של המילה שאני כתבתי! וככה זה ממשיך! עכשיו הסבר הזה הוא לא כזה שונה מההסבר של יואב עם קוראים לו ככה
אז תסתקלו בתמונה ששמתי בצד:]-->

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifההסבר שלך מצויין ../images/Emo13.gif

למרות שאני כבר הבנתי .. ומי שלא הבין יבין מההסבר שלך .:] אז בואו נתחיל ... ..

shi66

New member
../images/Emo199.gif../images/Emo20.gifשוקול-ד-->ד'-דובון

ניסיתי לחקותת חחח :D

תקשיבו משהו חשוב!

טוב לא עד כ"כ חשוב חחח.. זה פשוט יעשה ת'שמחק קל יותר! כל ילד יכתוב ליד המילה שלו מספר! ככה הילד שכותבת מילה על האות האחרונה של מספר אחר אז יהיה יותר קל לו! ולכולם! לדוגמא@! ילד -1.כלב ילד - 2 חתול ילד -3 עכבר ילד -1-4 כי הוא כותב למילה של אחד!לדוגמא בטלן!:] ילד-2-5 כי הוא כותב לשתיים! וכו'.. מקווה שהבנתם ושזה יעזור.. תנסו, זה לא עולה כסף

למעלה