משחק חדש

Dror Lavie

New member
משחק חדש ../images/Emo60.gif

אוקיי, אז ככה: אתם הולכים עכשיו לחפש חומר על אלכס, קוראים את הכל, ואני שואל שאלות מי שעונה על יותר שאלות נכון מנצח... מחר יהיו חמשת השאלות הראשונות... מהיום שאני מתחיל לשאול אסור (
) לכם להסתכל בשום ביוגרפיה שלו כי אם כך המשחק לא שווה... אתם יכולים להעזר כעת בכל חומר על אלכס, באתר שלי (עלה עמוד ביוגרפיה חדש) או בכל אתר אחר שלהם... דרור

Dror Lavie

New member
חמש שאלות ראשונות ../images/Emo60.gif

אם אלכס לא היה זמר הוא היה....? מה השם האמצעי של אלכס? איזה גיבור על הוא היה רוצה להיות? מה תאריך הלידה המלא של אלכס? השם השם של חברה שלו (עם שם משפחה!) ? זהו אלו חמשת השאלות בהצלחה דרור

Charmed 4ever.

New member
שאלות קשות.... ../images/Emo54.gif

אוקיי... שאלה ראשונה: אני לא בטוחה... אני זוכרת שקראתי משהו על משחקי טלוויזיה... והוא גם היה שחקן (בסרט של אבא שלו..) שאלה שנייה: שמו האמצעי הוא מקס. שאלה שלישית: גיבור על? אני חושבת שזה היה באט-מן... (לא בטוח בכלל!) שאלה רביעית: שמה של החברה שלו- ג´ניפר סקיי... שאלה חמישית: תאריך לידה מלא- 8.6.1981 הוא גדול ממני בשבע שנים פחות שישה ימים.. ((((((:)

Dror Lavie

New member
ניצן קיבלת 4 נקודות ../images/Emo60.gif

1. התשובה הראשונה לא נכונה, אתם עדיין מוזמנים לענות עליה 2. שמו האמצעי הוא אכן מקס
3. גיבור על, כמובן שבאטמן
4. החברה שלו (שנראית בדיוק כמו שחקנית פורנו) אכן נקראת: ג´ניפר סקיי
5. תשובה נכונה, תאריך הלידה שלו: 8.6.81
ניצן, קיבלת ארבע נקודות כי התשובה הראשונה לא הייתה נכונה למרות שהיא נורא קרובה, אם יש לך עוד ניחוש את מוזמנת אבל אסור לך להסתכל בשום מקור מידע! יאללה אחרי שתאמרו תשובה נכונה אני מעלה שאלות חדשות! דרור

Charmed 4ever.

New member
הא.... איתמר, נחמד לראות שאתה חי

(עדיין.....
) ו... קראתי את התשובה אתמול, התשובה שלך קרובה, אבל שוב, לא נכונה...

Dror Lavie

New member
נו אנשים!!! ../images/Emo60.gif

באמתתתתת זה לא כזה קשה! אתם יודעים מה? יותר אתגר! מי שמצליח את השאלה הזאת בלי לקרוא מקבל 3 נקודות!
דרור

למעלה