משחק חדש!!!

ברררר

New member
משחק חדש!!!

לא יודעת אם עשו את זה אבל אני אביא קישור מעולה שמישהי הביאהל פורום עפ כל התמונות של כל העונות ואתן תבחרו את התמונה הכי יפה מכל העונות!! (תמונה אחת לכל ששת העונות---> כלומר אסור לבחור מהעונות השביעית ומעלה) אז נתחיל? התמונה היפה ביותר של כל העונות היא מהטופ מודל 4 (העונה הכי טובה גם לדעתי) של בריטני במפל מים. בריטני מדהימה ות'אמת התלבטתי בינה לבין התמונה של הפייבוריטית שלי של העונה קיילן בתור חיה. הקישור לתמונות

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

תמונת הקאברגירל של קארי די... וואו!

Manga136

New member
ובלי ספוילר... ../images/Emo142.gif

לדעתי זו תמונת העכבישים של אווה.

Manga136

New member
D:../images/Emo142.gif

אווה המדהימה
את ראית את העונה השביעית? התמונה עם הספוילר היא מהעונה השביעית...

דודצוק

New member
../images/Emo58.gif =\

רציני? זאת התמונה הכי מכוערת שלה, היא נראית כמו גבר אם תסתיר את השיער שלה.. :\

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif להמשך העונה ה-6

ללא ספק בכלל שתי התמונות האלה.קשה לי לבחור רק אחת מהן.שתיהן מושלמות ברמה שאי אפשר לתאר. 1

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif 2 ../images/Emo27.gif ../images/Emo58.gif להמשך העונה ה-6

Manga136

New member
תמונות יפות... ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

הן של ג'ואני נכון? יש לך את הקאברגירל שלה?

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif בוודאי

הקאבר גירל האהוב עליי מכל העונות אחרי אווה. זה שני סגנונות שונים של קאבר גירל,אבל אני עדיין מעדיף את של אווה. כמה שג'ואני היא הבחורה הכי מושלמת אוור לדעתי בטופ מודל. [וטיפטיפה טיפו טיפוווננננתתתתת מאחורה-אווה וקארי די]

Manga136

New member
(../images/Emo58.gif מעליי) תודה רבה! ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

זו תהיה בקשה גדולה מדי לבקש ממך להעלות את שאר התמונות שלה? (היא כ"כ יפה...) ואווה וקארי די הן באמת יפות.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif בקשה קשה?../images/Emo58.gif

אני נהנה יותר ויותר לראות את ג'ואני
ובקשר לזה שהיא יפה,אכן היא יפיפייה.אבל אני מודה שהיא לא זאת שבלטה לי מההתחלה ביופי..רק בהמשך העונה כשראיתי עד כמה היא דוגמנית הורסת,מדהימה,מוכשרת ושפשוט להתפעל ממנה...וכמה שהאופי שלהם מדהים,רק אז התאהבתי. היא באמת המתמודדת האהובה עליי ביותר מכל העונות.ומה שמצחיק,שבתמונות פרסט פוטושופ [שלפני שהעונה מתחילה] בכלל לא זכרתי אותה.אבל זה רק מוכיח כמה שהיא דוגמנית טובה שמביאה מעצמה ומדהימה! חפרתי אבל זאת ג'ואני
הנה התמונה מהשבוע הבא-> פיירי טיילס פולינג [דמויות מהאגדות] והן היו צריכות להצטלם באמצע נפילה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

הבנות היו צריכות לבחור משהו שהן היו רוצות להיות בעתיד [מקצוע וכו'] וג'ואני אמרה שהיא רוצה להיות אישה ואמא

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

הבנות היו צריכות לפרסם נעליים בדרך 'גופית' זה היה היתרון הגדול של ג'ואני השופטים כ"כ אהבו כי ג'ואני תמיד ידעה להביא את האישיות שלה לכל מה שהיא עושה-אם זה לפוטושוטים,אם זה להליכה שלה ולכל דבר. אני בקושי מכיר בן אדם אחד-שניים שראו את העונה וג'ואני היא לא מבין הפבוריטיות שלהם מכל הזמנים.

M o n t i

New member

זה באותו שבוע של הבובות-עוד תמונה שטיירה צילמה

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo58.gif

בפוטושוט הזה ג'ואני הוכיחה כמה היא תותחית. הבנות היו צריכות להצטלם על פיל..ג'ואני הגדילה ראש ושאלה את ג'יי אם היא יכולה לנסות להצטלם על הרגל של הפיל,התוצאות היו מדהימות,כולם היו בשוק ממנה. שרה אחריה ניסתה גם את אותו הדבר ואפילו ניסתה לחכות את הפוזות של ג'ואני על הגב של הפיל וזה היה כ"כ מגוחך כי היא רק הוכיחה כמה היא מתגמדת לידה. השופטים קראו לה באותו שבוע 'מלכת הג'ונגל' לי היא גם נראית כמו 'אלת הג'ונג'ל'

M o n t i

New member

פה לקחו את הבנות להצטלם באי אקזוטי וזהו

Manga136

New member
(סיימת?)../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

תודה רבה!
כל התמונות שמורות על המחשב שלי עכשיו...
ואגב, בתמונה של הנפילה, איזה סיפור זה?

Manga136

New member