משחק חדש

kangaroos

New member
משחק חדש

קודם כל אני אמיתי בן 18 וחצי מירושלים צופה הדוק של הסדרה וגם קורא סמוי די ותיק בפורום (משהו כמו שנתיים) בכל אופן חשבתי שלקראת הכניסה לשלבים המכריעים של העונה ה-6 יהיה נחמד להיזכר גם באהובות עלינו מהעונות הקודמות ולדמיין מה היה קורה (והלוואי ויקרה אם כי הסיכויים לדעתי די קלושים) - הייתה עונת אולסטארס של הטופ מודל הבאה כמו שעשו תכניות ריאליטי אחרות כמו הישרדות למשל החוקים פשוטים סה"כ - להרכיב את נבחרת החלומות שלכן של בנות ANTM מאחר שלא היה מספר בנות קבוע לעונה ולדעתי 10(עונה 1) זה מעט מדי ו14 (עונות 3 ו-4) זה יותר מדי נלך על 12 (עונה 2 - אולי הכי אהובה עלי מכולן) ומי שממש לא יכול/ה בלי עוד מתמודדת אז 13 (עונות 5 ו-6) השאיפה היא בגדול שהנבחרת תורכב מכל העונות אבל בואו נקבע שאסור לבחור יותר מ-3 בנות לכל עונה כך שלפחות 4 עונות יזכו לייצוג אם כי מומלץ ואף רצוי לכלול מתמודדות מכל 6 העונות. נא לכתוב נימוק קטן ליד כל מתמודדת שאתם בוחרים ולציין מאיזו עונה היא. וחוק אחרון אך בהחלט חשוב - בלי ספוילרים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! גם לא לגבי מתמודדות שטרם הודחו מעונה 6 כמו "וואי אני חייב לבחור בX היא ניצחה" וגם כמובן בלי שמות של מתמודדות מעונות 7-9 ומי שבכל זאת לא יכול בלי לספיילר שישים סימן ספוילר ירד מרווח מספיק ואז יכתוב אני רואה שההודעה שלי כבר מתארכת אז אני כבר אצרף את הנבחרת שלי בהודעה אחרת בקרוב ושיהיה לכולנו משחק מהנה

kangaroos

New member
הנבחרת שהייתי רוצה

עונה 1 - ג'יזל - כי היא עפה קצת מוקדם מדי בשבילי ועל אף העובדה שהיא בהחלט הייתה עסוקה ב"לדוג" מחמאות היא יכלה להמשיך לפחות עוד קצת איליס - כי אני לחושב שהייתה או תהיה מישהי שרצתה את זה כ"כ מעט והגיעה כ"כ רחוק בשלבים מסויימים הרגשתי שהיא ממש לוקחת את זה בלי מאמץ היא כמובן עזבה רגע לפני הגמר אבל בהחלט השאירה את חותמה עונה 2 - קמיל - כי מעולם לא הייתה ביץ' שכ"כ אהבתי ולדברי גברת ג'יי walks like a butterfly stings like a bee אפריל - היא הייתה בהחלט חזקה ואפילו שלדעתי היא הייתה צריכה לעוף בשלב בו היא עפה היא ללא ספק נתנה הכל שנדי - כי פשוט וואו! היא עברה לדעתי את המייקאובר הגדול ביותר בכל העונות עד עכשיו ובשביל מישהי שחשבתי שתשרוד במקרה הטוב שני ניפויים היא נתנה פייט בהחלט חזק עד לטופ 3 עונה 3 - טוקרה - לדעתי היא פשוט טובה - פוטוגנית, כריזמטית ובסט פלוס סייז מודל בתכנית עד כה ללא ספק נורל - על אף המעידה המגושמת בתצוגת האופנה היא בהחלט הלכה והשתפרה וכי דווקא בשבוע שהיא עפה חשבתי שהיא ראויה להישאר יה יה - כי עדיין לא זכורה לי מישהי אחרת שזכתה בפאקינג חמישה אתגרים ברצף! כי היא הצטלמה מדהים מהרגע הראשון והייתה מרחק נגיעה מזכייה עונה 4 - בריטני - המתמודדת הכיפית ביותר שזכורה לי ולא מפחדת ללכת עד הסוף קיילן - כי בצילומים היא פשוט שלטה, כי אמנם שמחתי כשנאימה ניצחה אבל הייתי יותר שמח אם קיילן הייתה מנצחת וכפי שטיירה אמרה בפאנל כשנתנו להם לבקר את התמונות אחת של השנייה - פשוט ראו שהיא למדה המון מהתכנית הזאת ולא סתם העבירה שם את הזמן עונה 5 - קים - כי היא הייתה שונה, לא חשבתי שהיא תגיע לטופ 5 והאמת כשהיא כן הגיעה חשבתי שהגיע לה להמשיך עוד עונה 6 - ג'ואני - כי היא פשוט יפה! וכל מי שיכולה ללכת על העקבים שהביאו להן באתגר הליכה בכזאת יציבות ועוד לדפוק להם פוזה בסוף המסלול ראויה להגיע רחוק מבחינתי בכל אופן

NP16

New member
זה קשה ../images/Emo10.gif

אני לא ראיתי את העונה הראשונה, אז אני לא אקח משם מישהי.. 1. יואנה, אפילו שבזמנו הייתי בעד מרסדס, ממש הגיע לה לזכות. זה היה הגמר הכי קשה לדעתי. 2. מרסדס 3. שנדי (נו, כי באמת היה גמר מדהים.) 4.אווה, הזוכה הכי מדהימה! 5. אן, הפייבוריטית שלי מכולם. 6. נאימה (אני היחיד פה שאוהב אותה..) 7. קיילן 8. בריטני, התמונה שלה בטבע, גם אחת התמונות. 9. ניק
10. קים 11. ניקול 12. ג'ואני באמת שאהבתי אותם לא בגלל המקום הגבוה שהגיעו אליהם
(לגבי ג'ואני אני עוד לא יודע) אבל רגע, מי תודח?????

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif האולסטארס שלי

עונה 1- אדריאן.כי היא הכי הכי מגניבה שיש.והכי הכי אהבתי אותה בתקופת התוכנית. איליס-כי היא פשוט מדהימה ביופיה ובהחלט מתאימה לעולם האופנה. שאנון-כי בתוכנית לא בדיוק מתתי עליה,אבל עכשיו היא מדהימה לדעתי.ובהחלט מחזקת את חתימתה בעולם האופנה. עונה 2- שאנדי-כי כמו שאמרו,היא אולי אחד המהפכים הכי גדולים שעברו אי פעם בתוכנית.וכי תמונה כמו התמונה שלה באיצטדיון לא רואים כל יום
עונה 3- אווה-כי היא אחת הבחורות שהכי התחברתי אליהן בתוכנית.כי היא מדהימה ביופיה.כי היא הולכת כמו גאדנס. אן-כי איך אפשר אווה בלי אן?!
נורל-כי איך אפשר אווה ואן בלי נורל?
וכי היא מלכה בת מלכה והורגת אותי מצחוק.ויש לה כמה תמונות ממש חזקות לדעתי. עונה 4- קיילין-כי קיילין היא קיילין
.השתתפה באחת התצוגות הכי טובות בתוכנית וללא ספק הרשימה אותי יותר מנאימה.כל תמונה שלה חקוקה לי בזכרון. בריטני-כי בריטני היא ב ר י ט נ י!#@%$@#% כוסית אש וללא ספק מלאת שמחת חיים שמוסיפה לתוכנית. בריטה-כי איך העיפו את הבחורה הכי הכי הכי יפה בפרק הראשון?!#@%$#@ עונה 5- ניק-כי היא מיוחדת מאוד. ליסה-Eat some cookie
היה מצחיק לראות אותה ואת בריטני יחד. קסנדרה-כי היא יאמי והייתי רוצה לראות איך היא ממשיכה אם היא לא הייתה פורשת עונה 6- ג'ואני.כל מילה נוספת מיותרת.ללא ספק המתחרה האהובה עליי מכל העונות של הטופ מודל ואף אחת לא יכולה להתמודד איתה לדעתי.כל תמונה שלה חקוקה לי בזכרון ולא תצא משם אף פעם.כל הקטעים שלה בתוכנית חקוקים לי בזכרון ולא יצאו לי משם אף פעם. ללא ספק מושלמת לדעתי. דניאל-היא היא חביבה בהחלט ^^ מולי סו-כי רואים כמה היא מצליחה עכשיו אחרי התוכנית.ורואים מה זה קוטור והיי פשן אמיתי.והיא פשוט מושלמת. וזהו-בלי ספוילרים לעונות 7 ו 8

הניבחרת שלי! (ואחלה משחק:))../images/Emo41.gif

שאנון- כי אפילו שהיא הייתה "מסחרית " מדי לדעתי הגיע לה לזכות דוגמנית בכל מובן המילה! רובין- הכי יפה מבין הבחורות שמנמנות שהיו בתוכנית חוץ מזה שהיא קצת עיצבנה עם ה"דתיות" שלה.. קמיל- למרות שהיא ביצ'ית היא פשוט אחת מהכי מקצועניות בהיסטוריה של התוכנית והייתי מת עלייה. אפריל- מראה הכי מגוון בעולם! היו לה תמונות כל כך שונות... פעם היא נראתה ממש סינית ופעם דו מינית קיצר מדהימה!! יוהאנה- פנים כאלה יפות איך אפשר שלא (עונה 2 שולתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת) אן- הפייבוריטית שלי לעונה 3 חבל שהיא קצת פחות פוטוגנית כי במציאות היא פשוט יפיופהה אמנדה- תמונות שלקוחות ישר מווג. אופנה טהורההה! בריטני- בגלל התמונה עם המפל מים.. אחת היפות אבר. (עונה גרועה כל כךךךךךךך) ניק- כי הייתה לה את התמונה שהכי אהבתי בהיסטורייההה של התוכנית --->. היא שברה שיאים של יופי בתמונות שלה והגיע לה לזכות ניקול- אפילו שכששידרו את העונה שנאתי אותה קצת היו לה תמונות ליגה והיא באמת יפה..!! (עונה 5 גם מדהימה*) קייל- היא הדהימה אותי כמה שמבחינת אופי אין בה כלום והיא משעממת כמו נעל היופי כן קובע :) גו'אני- פשוט יפה ומקצועית! דניאל- אני לא יודע להסביר למה אבל אני מתתתתתתת עליה. כזאת טיבעית ויפה ומזכירה לי יופי אינדיאני- פוקהונטסי שאני מת עליו... זהו הלוואייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי הלוואי הייתה עונה כזאת !! :)

Yann Tiersen

New member
נחמד ../images/Emo9.gif

עונה ראשונה: איליס - כי היא הייתה יפה, והיא היחידה שאני זוכרת מהעונה הזאת
עונה שנייה: מרסדס - כי היא מדהימה, והיא בהחלט אחת האהובות עליי בהיסטוריה של התוכנית. יואנה - אחת הזוכות המהממות. שנדי - כי חייבים אחת שתהפוך מברווזון מכוער לברבור כמוה. עונה שלישית: אן - ככה. טוקרה - אחת הפלאס-סייז האהובות עליי קמיל - אחת הביצ'יות הכי טובות שהיו עונה רביעית: קיילן - כי היא חמודה מישל - כי היא מוזרה עונה חמישית: קים - חייבים לסבית ניקול - מעניין אותי איך היא הייתה מסתדרת.. עונה שישית: ג'ואני - כי היא הכי יפה מכולם

Manga136

New member
שלי. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

1. קארי די. תמונת הקרקס שלה היא אחת הפייבוריטיות שלי בהסטורית הטופ מודל, והיא בכלל מושלמת. 2. רנה. ממש ממש יפה. 3. אווה. דיווה שאני מאוד נהנה לראות אותה והתמונות שלה מדהימות. 4. ג'ואני. ללא ספק אחת המתמודדות המושלמות. 5. פלישה. היו לה שלוש תמונות מושלמות, ורק בגלל תמונה אחת גרועה העיפו אותה... אוף. 6. שנדי התותחית. 7. קים. ללא ספק אחת המדהימות. 8. ג'ייד. פשוט הביצ'ית המושלמת לדעתי. 9. ברוק (עונה 7)... מלכה בת מלכה. 10. יואנה. היא ממש יפה. 11. ברי. היא הולכת מעולה. 12. איליס המדהימה.

Manga136

New member
ומסודר לפי עונות... ../images/Emo142.gif

וגם נקי ספוילרים (אני אוסיף את הספוילרים בהודעה אחרת).
עונה 1: איליס המהממת. ממש אהבתי את תמונת הנחש שלה. עונה 2: יואנה הקלאסית ושנדי התותחית. עונה 3: אווה הדיווה המהממת. עונה 4: אף אחת. עונה 5: ברי, שהולכת מעולה לדעתי, וקים המהממת. עונה 6: ג'ייד שהופכת את העונה לממש מעניינת בינתיים וג'ואני המלכה.

Manga136

New member
עונות הספויילרים. ../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

עונה 7: קארי די המהממת, שתמונת הקרקס שלה היא אולי התמונה האהובה עליי ביותר בהסטוריית הטופ מודל יחד עם תמונת הבובות של גואני מעונה 6, וברוק החמודה שמ=מ=ש לא הגיע לה לעוף אז. עונה 8: רנה ופלישה, שתי מתמודדות שהודחו ללא כל סיבה לדעתי. שתיהן מושלמות. עונה 9: סליישה המדהימה וגם שרה החמודה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif מסכים לגבי עונות אלה ../images/Emo45.gif ../images/Emo58.gif

האמת היא שהייתי רוצה גם לראות את מלרוז המושלמת
ואת ג'זלין המלכה

Manga136

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo142.gif

הן אכן מושלמות, אבל כפי שכבר אמרתי לא היה לי מקום...
אבל אולי אני אחליף את פלישה בג'זלין ואעיף מישהי מעונות קודמות במקום מלרוז... ^_^

NP16

New member
אני לא היחיד שאוהב את ג'ייד../images/Emo13.gif

איך עונה רביעית אף אחת?

Manga136

New member
פשוט לא אהבתי אף אחד. ../images/Emo3.gif../images/Emo142.gif

חוץ מקיילן למעשה... אבל אם הייתי מוסיף גם אותה לא היו לי 14 אלא 15.
(עשיתי גם ל-9 אבל זה לא נחשב כי העונה לא התחילה) וכן, גם אני אוהב את ג'ייד

למעלה