משחק חדש

norbert

New member
משחק חדש

למצוא שיר שמופיעה בו מילה, והיפוכה- מייקל ג´קסון בלאק אנד וויט

החברים של נטאשה

בשיר "אל תתפשטי לי" "אל תתפשטי לי כי הערב קצת קר. אל תתלבשי לי על מצפון ומוסר לא מרגיש טוב... אני מרגיש מיותר כל כך!" איזה שיר יפה, אה?

ועוד משהו....- נד-נד !! ../images/Emo6.gif

נד נד, נד נד רד, עלה עלה ורד מלמעלה עד למטה רק אני אתה ואתה (?) לא זוכרת:)

קולאז

New member
בלי כותרת...

השיר "אני שונא" של אביב גפן, במשך כל השיר הוא מציין מה הוא שונא ואז אומר שהוא אוהב (מישהי מסוימת). ...ואני אנסה לחשוב על עוד...

האמת היא ששי עמר אומר

שהוא רוצה לחיות עם אהובתו באושר ובעוני

רון65

New member
ברי סחרוף - מונסון

"כמו שבאתי, הלכתי..." "כמו שבאת לי, הלכת לי..."

קולאז

New member
"בעיני הלילה יזכר היום"

השיר "אהבתנו" של יהודית רביץ. השיר "ירח כחול" (לא יודעת של מי) -"כל הזמן מסתובב הולך וחוזר" ומאותו השיר "עד קצה העולם יבשה וגם ים" ועוד מותו השיר "האנשים החזקים החלשים". שיר נוסף של אביב גפן - "האם להיות בך מאוהב" המילים לפרוח ונובל. ועוד שיר "על הקו הזינוק" - "שהוא לא גבוה ולא נמוך". השיר "ירח בשמיים" - חלשה וחזקה. "שיר אהבה" של טפקס - "אולי כן אולי לא, אולי שם אולי פה". היי, ממש אהבתי את המשחק שלך... ולא אני לא אתנצל על הכמות...

hand in my pocket

של אלאניס מוריסט...כל השיר הפכים וגם אני תמיד נשאר אני לפעמים אני עצוב ולפעמים שמח...

המממ

New member
שירים של להקת א-הא

minor earth major sky. .East Of The Sun West Of The Moon hunting high and low. אההה... אולי יש עוד. זה מה שאני זוכרת.

שם-יהודית רביץ

אתה חושב לבן אני חושב שחור אתה חושב פחדן אני חושב גיבור וגם אם תרצי אחזור לבן בחלום שחור והכי חשוב: לפעמים אני עצוב ולפעמים שמח... אבל אני תמיד נשאר אני..

naps

New member
איך אף אחד לא כתב

beatles? you say yes I say no You say stop I say go go go ...

למעלה