משחק חדש!!!

lighter

New member
משחק חדש!!!

יש שלושה צמדים. בכל צמד יש שני ציטוטים משירים לועזיים שתורגמו לעברית. בין כל שלושת הצמדים יש קשר. מהם הציטוטים, ומה הקשר בין כל הצמדים??? ד"א בצמדים א´ ו-ג´ יש גם קשר בין שני הציטוטים...תצליחו למצוא אותו? א.1. אני אפגוש אותך בעולם הבא (במקור-בחיים הבאים), אני מבטיח לך, שם נהייה ביחד... א.2. אל תבכי לי מותק, היית צריכה לראות את זה בא...(אומג...לא הצלחתי לתרגם את זה טוף..לא נורא...) ב.1. אני גרוע במה שאני עושה הכי טוב ב.2. את גורמת לי סחרחורת, רצה במעגלים בראש שלי ג.1. עד כמה עמוקה היא אהבתך? אני באמת צריך לדעת (קל מדי!!!) ג.2. אין זמן למפסידים...(עוד פעם-קל מדי!!!לדעתי לפחות...) בהצלחה!!!

אושר מ

New member
ג 1,2

1. טייק ד´אט? "How deep is your love". 2. "We r the champions"? לא זוכרת מי שר את 2.... ואני גם לא בטוחה שככה מאייתים..

אז זהו

שזהיתי את כולם אבל אין לי שץ שלך מושג על הקשר שלהם

אושר מ

New member
ניחוש קלוש

יכול להיות שבשניהם יש התייחסות לזה שהעולם שייך להם או בידהם?

lighter

New member
לא נראה לי

יכול להיות אני לא ממש מכירה את הליריקס של שני השירים...אבל יש עוד קשר...עוד שניים יותר נכון...

גויבה

New member
הקשר בין הסעיפים ב-ג

נראה לי ש... אני יודעת שווי אר דה צ´אמפיונס זה של קווין, והאו דיפ איז יור לאב זה של טייק דאת, ורובי וויליאמס היה חבר בטייק דאת, ולפני כמה חודשים היו רכיליות שאמרו שקווין רוצים להתאחד, ולהביא במקום את פרדי מרקורי ז"ל את (טדאם טדאם!).....רובי וויליאמס!!!! אני מקווה שזה הקשר!

lighter

New member
לא זה לא הקשר

למרות שזה נראה לי הגיוני להפליא... ד"א האו דיפ איז יור לאב זה לא של טייק ד´את, לפחות לא במקור... זה של הביי ג´ייז...

בטח ....

משהו של נירוונה? ואז הקשר הוא המתופף של נירוונה שהוא עכשיו הסולן של פו פייטרס

lighter

New member
אולי אתם רוצים רמז???

חוצמזה תודה למנהל (זה מנהל נכון?) על זה ששם את ההודעה שלי בטאג ליין.... אתם בטוחים שאתם לא רוצים רמז?

למעלה