משחק חדש

RenanaD

New member
משחק חדש

תראו מה Kerrang! כתבו על זה באתר. בשבועות הקרובים הלהקה תשחרר 13 קטעי וידאו, כמו הקודמים שהם העלו ליוטיוב. בסוף כל סרטון יהיה קוד. מכניסים את הקודים לאתר הזה, חושפים את התמונה שמסתתרת מתחת לפאזל (בטח המשולש או משהו) ומקבלים לינק להוריד שיר מהאלבום. באתר של קראנג! יש כבר את שני הסרטונים הראשונים. לפעמים הם עובדים ולפעמים לא, אז אל תדאגו... חוץ מזה, שמתי לב למשהו. זוכרות שפעם הם פרסמו את התמונה של הנמר השואג ואמרו שזו אחת מעטיפות האלבום? תראו את התמונה שבאתר - קוף שואג. אז אני לא יודעת כמה עטיפות הולכות להיות, אבל זה גורם לי להניח שכולן יהיו עם תמונות של חיות שואגות.

רעותוש02

New member
נחמד.. ואממ לגבי העטיפה..

הרעיון נחמד.. אבל לשים תמונות של חיות על דיסק.. נראה לי מוזר P:

כולנווו מכיריםם אאתת..

האהבהה הענקיתתת של ג'ארדד לחיותת 3>3> מהה גםם שהואא צמחוני XD מיי שראהה את הסטט צילום שלו בטבעע יכולל להביןן =.= אם את רוצה לראות תמונות שלו שלחי לי בפרטי =]

liron138

New member
אולי זאת בורות מצידי..

אבל לא ידעתי שג'ארד צמחוני..מה גם שאני הייתי מעדיפה לראות את הפנים היפות שלו על העטיפה :)... ובקשר לתמונות..גם אני רוצה..חחח מה זאת אומרת שלחי לי בפרטי..יענו הודעה פרטית?!

liron138

New member
וואי אני ישמח..:)

תודה רבה..

חחחח מזהה אפשרר להסיק..

שהואא אוכלל בערך.... כלוםם ירקותת פירותת ופופקורן XD חחחחח מעניין למה זה הדבר הכי אהוב עליו XD רגעע אזז גאדד הואא גם לאא שותהה חלבב אזז הוא גם לא שותהה שוקווו !!!!!

הההאאא.. אני רואה את המינוס בחשבון וערימה של

כל העטיפות שהם הולכים להוציא בערך מול העיניים שלי

למעלה