משחק חדש

ד ג י

New member
משחק חדש

בגלל שהפורום מתחיל שוב קצת להתייבש המצאתי משחק (או יותר נכון פרח חצות המציאה משחק אני פשוט הפכתי אותו לקצת יותר רשמי) וזה הולך ככה אני מעלה להודעה תמונה ועליכם לכתוב סיפור שקשור לתמונה אפשר לעלות את הסיפורים עש תאריך מסויים ואז יהיה זמן שבו תיהיה ההצבעה לבחירת מי כתב את הסיפור הטוב ביותר (השבעה חשאית או לא לי לא אכפת תגידו אתם) כפיש?יופי אפשר להעלות את הסיפורים עד ה29 לחודש הזה והתמונה נמצאת בקובץ שמצורף להודעה עכשיו אם תסתכלו על התמונה טוב תראו שיש שם איש

wwwgounga

New member
המשימה של דגי

וואי איזה חום... לוהט רגע איפה אני בכלל? אני זוכר רק שעישנתי את המקטרת, הייתי עייף שמתי אותה באיזשהו מקום ככה סתם מרוב עייפות לא היה לי אכפת איפה והלכתי לישון היי! מה זה הקולות האלה?: מכבי אש אמבולנסים ומשטרה היי רגע נזכרתי איפה שמתי את המקטרת!!!! על השולחן עץ שלי! או או רק רגע! למה אני רואה עכשיו אנשים עם כמו מן גלביות לבנות עם כנפים וטבעת זהב מעל הראש מה זה אומר? נו באמת שאני לא מבין מה קורה פה...

ד ג י

New member
טוב וכםי שאיש אחד חכם אמר...

"לך אל הנמלה אצל למד דרכיה ושב בצל" אתה חייב ללמוד לשרשר כי בדף יש מקום רק לחמש עשרה הודעות חדשות אז לפעמים הבאות אתה רואה שממש בסוף ההודעה יש כל מיני אפשרויות אז הכי ימינית היא הוספת תגובה כך את מוסיף תגובה לאותו נושא זה גם נקל עלינו חברי הפורום לשמור על רצף הכתיבה והקריאה וכך גם יותק קל לנו להבין מה אתה כותב דגי נ.ב דרך אגב הודעה כזאת צריכה להיות במסרים הפרטיים נכון??? אוי שיט תמחקו אותה לא משנה

אני אנסה ../images/Emo11.gif

אני כותב רק את ההתחלה. ----------------------------------------------------------------- לעזאזל עם האש הזאת, היא כבר ממשיכה לבעור שבועה, אני כבר לא יכול להסתכל על האדום הזה יותר, העשן שורף את הגרון שלי אפילו דרך זכוכית החלון. לפחות עכשיו אני מבין מה הוא רוצה. הוא רוצה שאני אשאר כאן לנצח. הוא רוצה שאני אהפוך לגופה הרביעית על העץ. ----------------------------------------------------------------- יש ענין? להמשיך את הסיפור?

OmriEd

New member
אם זה לא קשור לגיהנום(והוא=שטן)אז..

תמשיך ואם זה כן.... אז גם תמשיך..

רק כמה דברים:

את הסיפור כתבתי כתסריט לסרט קצר, שחבר שלי רצה לעשות במחשב ולשלוח ל... כיכר המדינה או משהוא בסיגנון, אבל הוא פשוט יצא ארוך מדי. עם אתם באמת רוצים להנות ממנו אני ממליץ לקרא אותו בלילה בחושך כשאתם לבד, האפקט שזה יוצר יוצא מין הכלל.

Idan91

New member
../images/Emo41.gifקראו את ההודעה של דגי!../images/Emo41.gif

אחלה רעיון, אבל אני מאריכה את התאריך- עד האחד בספטמבר (יומיים, אבל מילא...). יאללה, לכתוב!

למעלה