משחק חדש!

Super Keshet

New member
משחק חדש!

או קיי, במשחק הזה אתם צריכים לשרשר את האירוע הכי טראומתי בחיים שלכם זתומרת שהכי נחרט בזכרון שלכם! אני אתחיל!
האירוע הכי טראומתי בחיים שלי הוא- אז ככה, יש לי בעיות בגרון, זתומרת שיש לי המון דלקות. אז בכיתה ו´ היו לי כאבים והלכתי עם אמא שלי לקופתחולים. חשבתי שהרופא יתן לי כדורים (אני כבר יודעת מה אני צריכה...) בקיצ קיצ, הרופא אמר לי- אמממ, את צריכה לגשת להדסה עין כרם, אושפזתי יומיים ובכיתי כל חצי שעה... זה היה נוראי~ אבל עכשיו הכל בסיידר, טפו טפו טפו.. שרשרו תגובות!

האירוע הכי טראומתי../images/Emo35.gif

טראומתי אולי לא אבל בהחלט חרוט בזיכרוני:
זה דיי אישי ובכל זאת אני מספרת לכם
שנה שעברה הייתי ממש מאוהבת במישהו שגדול ממני בשנתיים שהיה המדריך שלי בצופים בכיתה ח´ (עכשיו אני ב-י´) והחלטתי שאני חייבת לעשות משהו בעניין... אז הצעתי לו לצאת איתי
(וזה משהו שמזה לא מתאים לי לעשות כי אני מזה ביישנית בקטע הזה...) ועד היום אני מחכה לתשובה... חחחחחחחחח לא סתם... עכשיו אנחנו סתם "ידידים"...

SupeR BayB

New member
האירוע הכי טראומטי?....

טוב... ואני אומרת את כול האמת... יש לי 2... 1. יש ישהושאני אוהבת ופעם אחת דיברתי איתו באי סי והוא אמר לי שהוא וחברה שלי אוהבים אחד את השני... אז ישר שאלתי את חברה שלי והיא אמרה לי שזה נכון... והייתי ממש עצובה
;-[ 2. אח שלי הקטן נולד...

T N T girl

New member
חחח ../images/Emo6.gif אורו´שקה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo187.gif

1. זה לא כ"כ נורא כי זה כבר לא נכון
2. תנסי להתגבר ... חחח
סתם
הוא לא כזה נורא ...

SupeR BayB

New member
עומר../images/Emo70.gif

את בעצמך יודעת מה קרה... ואת יודעת את כול הפרטים
ועם אח שלי.... עומר תאמיני לי שאת יודעת בדיוק

mkao

New member
קודם כל...

SupeR BayB ממש צודקת, גם הלידה של אח שלי היא ארוע טראומתי בשבילי, אני סובלתאותו כבר 10 שנים, חוץ מזה יש לי עוד כמה ארועים טראומתיים: 1. בגיל 5 עשו לי ניתוח כדי להוציא לי משהו מהגרון (עד היום אין לימושג מה) נכנסתי לחדר ניתוח והרדימו אותי הרדמה כללית, כשהתעוררתי הייתי צרודה, ואמא שלי ממש נבהלה כי היא חשבה שהרופא חתך בטעות את מיתרי הקול שלי... 2. כמעט חצי שנה אחרי זה בכיתה א´ שיחקתי תופסת והסתכלתי אחורה, החלקתי וקיבלתי מכה בראש מהקיר, כשההפסקה נגמרה המורה התעצבנה עליי כי לא התיישבתי ואמרתי שאני לא זוכרת איפה אני יושבת-עד שאמרו לה שקיבלתי מכה בראש ולקחו אותי לבית חולים וגילו שחטפתי זעזוע מוח... 3. בכיתה ד´ כמעט התנגשתי בילד אחר על האופניים, סטיתי הצידה ונפלתי מהאופניים, כל הדרך לבית החולים הזכרתי לעצמי מי אני, מי החברה הכי טובה שלי, באיזה כיתה אני, וש-"כבר היה לי פעם זעזוע מוח אז למה יש לי עוד פעם זעזוע מוח?" וצדקתי... 4. השנה בכיתה ט´ נסעתי באוטובוס חזרה הביתה ומישהו ניסה לרדת ובדרך חתך אותי ביד במקום שהעור ממש מתוח וזה נראה כאילו יש לי חור ביד, כולם אמרו לי שזה סתם חתך ורק צריך לשים פלסטר, אבל אני נכנסתי לפאניקה והתקשרתי לאבא שלי ובסוף עשו לי 3 תפרים... חוץ מזה אני מאד בריאה (בגוף לא בשכל, בשכל אני קצת משוגעת)

../images/Emo12.gif

לידת אח קטן הוא אירוע טראומתי?!
לידת אח שלי שהיום הוא בן 8 זה אחד המתנות הטובות שקיבלתי בחיים!! טוב, נו... יכול להיות הוצאת שקדים מהגרון? זה משהו נפוץ, הרבה אנשים עברו את זה... לי היה משהו טראומי אחד שאני זוכרת... וזה כשהייתי בת 7 ונסעתי עם המשפחה שלי לארצות הברית הייתה תקלה באמצע הדרך והיינו צריכים לעשות נחיתת חירום באנגליה, מה זה נבהלנו!! שם החלפנו מטוס לארה"ב שם סבא אמר לי שסבתא בבית חולים כי חטפה הלם כששמעה שקרה למטוס שלנו משהו והתעלפה..
אבל אחרי זה הכל חזר לשורה.... בלי עין רע!

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo4.gif../images/Emo4.gif

גמאני לויכולה לספר
כלומר- אני יכולה, אבל אני מעדיפה שלא:-ז ולא עולה לי כרגע אירוע אחר
אה נזכרתי
אוקיי זה ממש ממש ממש טראומתי כי... טוב אתם כבר תראו- ההורים שלי גרושים, וכשאבא שלי היה בארץ אז הייתי באה אליו כל סופשבוע (זה היה הסכם הגירושין...), ובאיזה מוצ"ש אחד (הייתי בת 8 בערך...- כיתה ג´) החלטנו לנסוע לאכול במקדונלדס. נסענו עם חברה של אבא שלי והיא כל פעם נזכרה שהיא שכחה משו, אז כל פעם חיכינו לה שהיא תיקח את כל הדברים שלה
כשסופסוף הגענו לאוטו, אבא שלי התניע ואז לפני שהוא נסע אז הגיעה המשטרה ואיתם חצי אחותי (מצד אבא שלי- כאילו שאבא שלי זה גם אבא שלה..) ואמא שלה שהיא אישה מטורפת לגמרי.. והם עצרו אותו על זה שהוא לא בא לבקר את חצי אחותי, לפי הטענה של אמא שלה (שאסרה עליו לבקר אותה ככה שזה היה מיותר לחלוטין
) ותחשבו- הייתי בסה"כ בכיתה ג´ וראיתי את אבא שלי נעצר
זה באמת אירוע טראומתי
ובינתיים חברה של אבא שלי החזירה אותי הביתה ובכיתי כל הערב עד ששחררו אותו
ואז הוא החליט לנסוע לחו"ל (להולנד) והוא אמר לי שזה בגלל עבודה.. אבל אני לא מאמינה לו
אני חושבת שזה בגלל האירוע הזה... ובפסח בכיתה ו´- כשנסעתי לאבא שלי אז אחרי כמה ימים הוא "נזכר" להגיד לי ש"אנחנו נוסעים לשדה תעופה לאסוף את ים (השם של חיצ אחותי) וליאורה (השם של אמא שלה)" ומה זה כעסתי עליו כי היא גרמה למעצר שלו והוא שומר איתה על קשר
וגם אז בכיתי ו... טוב, לא היתה אפילו פעם אחת בחיים שלי שהייתי עם אבא שלי ולא בכיתי
מה לעשות... דיס איז לייף

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifתיקונים...

:-ז=
חיצ=חצי

קארינוש שלי../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אני מקווה שעכשיו הכל יותר טוף, מתוקה
ועם יש בעיה תידעי שאני כאן פה בשבילך
אוקי?:)
יו הלוואי ויכולתי לספר לכם, את המיקרה שלי אבל אני לא מוכנה להיזכר בזה ובטח לא לפרסם את זה בפורום שכל אחד יכול להיכנס וגם קשה לי להגיד את זה זה היה תהליך קשה במיוחד ונישאר לי בו המון זיכרון שמפריעה לי עד עכשיו
וזהו. חולה עליכם
הלכתי לילמוד מחר מבחן גם בערבית וגם בתנך
מואואהההה

קארינוש שלי../images/Emo24.gif../images/Emo85.gif

אני מקווה שעכשיו הכל יותר טוף, מתוקה
ועם יש בעיה תידעי שאני כאן פה בשבילך
אוקי?:)
יו הלוואי ויכולתי לספר לכם, את המיקרה שלי אבל אני לא מוכנה להיזכר בזה ובטח לא לפרסם את זה בפורום שכל אחד יכול להיכנס וגם קשה לי להגיד את זה זה היה תהליך קשה במיוחד ונישאר לי בו המון זיכרון שמפריעה לי עד עכשיו
וזהו. חולה עליכם
הלכתי לילמוד מחר מבחן גם בערבית וגם בתנך
מואואהההה

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gifנועוש../images/Emo24.gif

תספרי לי באייסי
אם את לא רוצה אני אבין

*Ginny Weasley*

New member
../images/Emo11.gif

כשהייתי בת 6, סבתא שלי עשתה לי מתנה למומולדת- קלטת עם שיר. והיא דרשה שכולם יקשיבו לזה ובלע.. הייתי כל כךךךךך נבוכה, כי זה היה מול כולם.....
"הילה שלנו, הולכת לגן בשמחה, וגם יהודית הגננת נורא אוהבת אותה"
. יואווו בחיים אני לא אשכח את זה.

ממ...

פעם אחת רכבתי על האופניים ,ורכבתי בירידה ואז יש כזו פנייה הצידה, ושמה..במין ירידה\פנייה, התחלקתי איזה שלוש מטר עם האופניים שלי...

SupeR BayB

New member
טוב ת´אמת... לי יש המון טראומת

כי כשהייתי קטנה ומפגרת קצת
... חחח לא סתם... אז תמיד קרה לי משו... תראו: 1. כשהייתי קטנה רציתי לצאת מהחדר שלי ובמקום ללכת ולעבור דרך הדלת החלטתי לעבור דרך הקיר... חחח
ואז פתחתי ת´מצח... ויש לי צלקת... (זה קרה לי פעמים... פעם אחת בכול צד...
)
2. פעם אז נסעתי עם האחים שלי באופנים להביא את אח שלי הקטן (זה היה מלפני איזה 7 שנים) ואז חלטתי משומה שיותר כיף ליסוע על אופנים כשהחלק שמקדימה מסובב... ואז נפלתי ושוב פעם בפעם ה3 פתחתי ת´מצח
... חחח... נכון הייתי די מפגרת
3. בכיתה א שמו לי משקפיים ... (בלעעעעעעעעע ) ומאז אני תקועה איתם...
וזהו... נראה לי....

RinRan

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo42.gif../images/Emo137.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ילדע את גדולהההה

ועכשיו לאירוע שלי../images/Emo68.gif../images/Emo26.gif

אוקיי אז אני זוכרת רק אירוע "מסהיר"
ד"א-שמתם
שלהרבה אנשים האירועים נכתבו ככה "לפני..." או "פעם כשהייתי..." חחחח...זה נשמע נורא מצחיק
טוב אז ככה... יש לי חלום שאני זוכרת אותו מלפני הרבה שנים שנים
(לפחות 5) אח שלי אבא שלי ואני תקועים בתוך מן צוק אבל שהוא בעצם בריכה גדולה כזאת,(בריכה טבעית)ואז שלושתינו נכנסים למערבולת מוזרה כזאת,ורק אני מצליחה לשרוד ולהחזיק את עצמי
ופתאום אבא ואח שלי נעלמים,ואני לא מוצאת אותם לידי
ו...זהו
וככה נגמר לי החלום
לצערי או לשמחתי(קשה להחליט
) התעוררתי
בגלל זה כל פעם שאני נזכרת בחלום,אני חושבת מה היה יכול לקרות אם-כך וכך...

למעלה