משחק חדש

משחק חדש

מישהו אומר ציטוט אתם אומרים מאיפה זה לקוח ואז אתם נותנים ציטוט, אם יש סיפור מאחורי זה, אז תגידו אותו. אני מבקש מכם, כדי שזה יהיה כיף, נא לא לרמות ולבדוק באתרים... תודה ועוד משהו, תנסו לראות אם כבר ענו על ציטוט אחד.. חבל שזה סתם יתפצל. אני ראשון: silence in the studio

Katarzis

New member
אטום הארט מאט´ר...

זה מוזר ששאלת דווקא את הציטוט הזה... זו השאלה שאני תמיד שואל............. הרעיון לשאול דווקא את זה היה שלך?...

Katarzis

New member
Empty Spaces

השמעת המסר הסודי לאחור. לפני שידעתי על זה זה נשמע לי כמו גרמנית... :)

Katarzis

New member
אמממממ............

טוב הראשון לקח לי את מה שאני תמיד שואל... אז הנה: "Can´t stop lose job mind gone silicon"

meandmeandme

New member
לא לא

זה בכלל לא ככה צריך לשמוע את השיר הפוך במהירות רגילה אני חושב אני הורדתי את זה מאיזה אתר... חיפשתי את זה בישבילך אבל לא מצאתי אולי מישהו יכול לעזור?

הנה אחד

אבל קל
Put on a gown that touches the ground" float on a river for ever and ever..."

CaerBannog

New member
כי אפחד לא משיך...

" falling the path as it leeds towards the darkness in the morning" פחחח, אני פאילו לא יודע עם זה מדויק... לא נורא

CaerBannog

New member
אממ את יכוה לעשות את זה לבד

תשימי את הדיסק במחשב, תהפכי את השיר הנ"ל לוואיב (wav) ואז ברשמקול של הווינדוס (איתו אפשרל בצע גם את ההמרה) יש פונקציית "הפוך" או revers והרי לך הטראק הסמוי.. אגב השיר הזה הרס לי את הפטיפון, ניסיתי לסובב את התקליט אחורה ו.. טוב לפחות שמעתי חלקים מהמסר NP- a sauserful of secrets גירסת הופעה נהדרת, של 20 דקות

Yael Floyd

New member
אתה יכול להושיט עזרה לילדה מסתבכת?

לעשות את כל הדברים המוזרים שאמרת (אין לי מושג בדברים כאלה
) ולשלוח לי לאייסיקיו?

malolds

New member
השיטה:

אני מדבר בהנחה שיש לך את החומה כי אם אין לך אז אל תעשה את זה: תוריד את השיר(שוב, בהנחה שיש לך את הדיסק, אז זה חוקי) ותהפוך אותו בעזרת מאחת התוכנה פה לקובץ וואב, אח"כ פתח את הקובץ וואב החדש בעזרת רשמקול של ווינדוס, התחל -> תוכניות -> עזרים -> בידור -> רשמקול -> אפקטים -> הפוך ותקשיבו לשיר עד שתגיעו לחלק הזה. אם הקובץ לא עובד בוואב אז תורידו את התוכנית הזאת ובעזרתה תקליטו רק את החלק הרצוי מהאמ.פי.שלוש רק לחלק של ההפוך ואז תעשו את הקטע עם הוואב. וואלה! מוכן!

malolds

New member
אופס...

לא צירפתי את הכתובות אז תחפשו אותם ב http://software.walla.co.il http://software.nana.co.il

למעלה