משחק חדש!

SirPsychoSexy1

New member
משחק חדש!

הוא לא רעיון מקורי שלי... הוא לקוח ממקום אחר אבל זה מאוד נחמד שימו לב, אני אתחיל בכך שאני ארשום שורה של משיר של הצ'ילי פפרז, מתורגמת לעברית, ואתם צריכים לנחש מאיזה שיר זה.. הבנאדם הראשון שמנחש רושם את התשובה שלדעתו היא נכונה ושורה משלו... אני אתחיל עם שורה קלה ככה בשביל שנתחמם: " השמש אולי תזרח במזרח, אבל לפחות היא שוקעת בתחום הסופי..."

dafnaleh

New member
californication

the sun may rise in the east at least it settles in the final location משפט חביב. שלי: שטוח על גבי בשריעה בודדת, אני בוהה בתקרה כי אני לא יכול ליפול.

Taste the pain

Flat on my back in a lonely sprawl I stare at the ceiling because I can not fall
והמשפט שלי: "...הגיהנום שלכם הוא משהו מפחיד, אני מעדיף אל אוהב..."

dafnaleh

New member
נו.. truth belongs to everybody...

לא עולה לי שם השיר Your hell is something scary I prefer a loving god הבא: אני כאן כדי לספר סיפור, אבל אני גם כאן כדי להאזין.

SubwayToVenus

New member
Fight Like A Brave

I'm here to tell a story But I'm also here to listen No I'm not your preacher And I'm not your physician I'm just trying to reach you I'm a rebel with a mission next: "המלאכים בחלומות שלי הפכו לשדים של תאוות בצע"

rageme

New member
soul to squeeze

the angels in my dreams all turned to deamons of greed thats me. תשליכו אותי לזאבים כי ישנו סדר בחבורה.

lollapalooza

New member
easily

Throw me to the wolves Because there’s order in the pack הלאה... קופצים על מיטה בחדר בבית מלון.

dafnaleh

New member
coffee shop

I'll take you on a honeymoon jumping on a bed in a hotel room The room the groom חדש: פסל קם לתחייה, אני אחתוך אותך עם הסכין שלי, מדממת לצלילי דולי דאגר.

SirPsychoSexy1

New member
Parallel unvierse

ואגב רשמתי יחד באותו זמן איתך את התרגום לקודם אז פשוט תסתכלו על שלי בתור הבא..

MOMMYs

New member
איזה קל

Parallel universe אני בדיוק שומע את קלי' נקסט: "היא לא היתכוונה לעשות לך שום רע"

dafnaleh

New member
the righteous and the wicked

חדש: היום האהבה חייכה אלי. היא לקחה את הכאב שלי, אמרה בבקשה. (אני מאוהבת במשפט הזה)

SirPsychoSexy1

New member
Soul To Squeeze

אני ממש אוהב את המשחק הזה...!! שימו לב , זה לא מאוד קשה, אבל זה עשוי לבלבל: "אתה מכיר את הקוף, עכשיו הבבון משחק בדשא..."

למעלה