משחק חדש!

amitush26

New member
משחק חדש!

אוקי, אז חשבתי על משחק גדוול בסגנון המשחק עם התמונות שטל עושה. אני מפרסמת משפט, למשל "לא לא לא לא. פשוט אין מצב! שלא תבנה\תבני על זה אפילו!!!" ואתם צריכים פשוט לבנות מהמשפט הזה מיני-סצינה, או דיאלוג, או טריאלוג.... חח.... משו בסגנון..... מה אתם אומרים??? טל מה את אומרת??? אם כן, אז זה המשפט הראשון!: "לא לא לא לא. פשוט אין מצב! שלא תבנה\תבני על זה אפילו!!!"

amitush26

New member
אני לא יודעת אפ זה ברור, אבל למי ש

שלא הבין- הסצינה אמורה להיות עם השחקנים מסברינה!!!!! איי הופ שזה היה ברור כבר מהתחלה......

amitush26

New member
לא הבנת.... חח....

אני זוכרת את המשחק אבל זה לא זה.... אני אדגים: אני פירסמתי את המשפט: "לא לא לא לא. פשוט אין מצב! שלא תבנה\תבני על זה אפילו!!!" אז עכשיו אני אכין ממנו סצינה ***מצחיקה***: הארווי: רוצה לבוא איתי לשירותים? דודה זלדה: לא לא לא לא. פשוט אין מצב! שלא תבנה על זה אפילו!!! סברינה: למה לא? סוף קפיש?

אני ינסה לא בטוחה שהבנתי

ממשיכה את שלך: זלדה: את באמת רוצה שאני ילך איתו לשרותים? אני צריכה לעשות עוד משפט או זהו?

ניראה לי שהבנתי...

אנחנו לא צריכים לעשות סיפור אלא לחבר סטצינה מצחיקה מסברינה ומישהוא בסטצינה הזאת אומר את המישפט שאמית אמרה... **כל אחד בנושא אחר** סברינה:"לא לא לא לא. פשוט אין מצב! שלא תבנה\תבני על זה אפילו!!!" הארווי: "נו... אבל אדום נורא יפה לך..." סברינה: "אבל הנעליים הלבנות יותר מתאימות לי"

אההההה הבנתי עכשיו!

סיילם: "לא לא לא לא. פשוט אין מצב! שלא תבנה\תבני על זה אפילו!!!" הילדה: "אבל מאוד יפה לך שמלת בלט ורודה! ומה תגיד לסברינה ביומולדת? אתה הורס את ההפתעה!" סיילם: "תרקדי את אם את כל כך רוצה להפתיע אותה במסיבה שלה"

hagut

New member
איזה רעיון יפה!../images/Emo6.gif

כל המשחק נראה לי ממש חמוד! במיוחד מה שכתבת עם סיילם! איזה רעיון חמוד, זה באמת מתאים לו להגיד את זה...

למעלה