משחק חדש

משחק חדש

בגלל שהשירשור של המשחק הוא די מבולגן אני רוצה לעשות שירשור חדש, ועדידי 15 יכולה להמשיך לשים תמונות חדשות בלי שיהרסו לה!!!!!! בבקשה עדידי 15, תשלחי לכאן תמונות חדשות, וכל מי שיודע מה התשובה שישלח לעדידי 15 "מסר למחברת" אוקיי? אז עדידי 15 בבקשה תשלחי תמונות חדשות

niranat

New member
אף-קלי?.. פה-טוקרה,עין-נורל

בפה ובעין אני בטוחה, באף... מממ הכי נראה לי הגיוני. זה או קלי, או יה-יה או אווה, כי זה אף של כושית, ומביניהן זה נראה אף שהכי מתאים לקלי כי אני לא ממש זוכרת איך האף של הבנות... אם לא קלי אז זה אווה, לא נראה לי יה-יה.

תקשיבו, אני יתן לכם רמז

מצטערת שעשיתי את זה כזה קשה! אבל הנה רמז: יש תוכנה שיכולה להבהיר ולהכהות את הפנים של המתמודדות, זה לא בעיה לעשות את זה, אז אם אחת לבנה, אני יכולה להפוך אותה לשחורה, הבנתם? עכשיו יהיה הרבה יותר קל!

טוב, המתמודדות

שהשתמשתי בתמונה שלהם הם: ג'ולי פעמיים, אמנדה, ג'ניפר, טוקרה. (זה אל שתי התמנות)

תקשיבו, אם אתם

רוצים שאני יגלה, רק תגידו, אני יעבור לתמונה הבאה, יש לי עוד המון... (כבר הכנתי עוד 4) ואם אתם רוצים עוד רמז, גם תגידו...

למה אתם לא עונים?

אם אתם לאצ עונים עד מחר אני שמה תמונה חדשה...... טוב? נראה לי שאני מדברת לעצמי.... פשוט זה קשה שיש פורום וצריך לחכות המון זמן עד שעונים, סוריי אל תתיחסו אליי, יש לי פטיל קצר.....

ודרך אגב, חלק

מכם צדקו בכמה דברים, נגיד בעין ולא בפה (אני חוזרת- נגיד!!!) אבל עד שלא תצליחו לפענח תמונה שלמה, מישהו אחד, אין זוכה......

JULI4561

New member
יאוו אבל זה ממש קשה עם את מבהירה

תמונה או מכהה אותה .. ובכלל זה קשה תעשי יורת קל חחחח

למעלה