משחק חדש!!!!

שנוחציק

New member
משחק חדש!!!!

אני מעלה את השמות של כל הדמויות שמופיעות בהיכל התרבות מדי שבוע, ואתם מצביעים לדמות שאתם הכי אוהבים כך: שולחים אליי מסרים.. בהמשך יהיו עוד הוראות!! נ.ב. המשחק מתחיל כבר ממחר!!

CrazyYoYo

New member
כל שבוע מסרים?../images/Emo122.gif

יהיה יותר נח על גבי הפורום
אבל איך שנראה לך.

שנוחציק

New member
לא כל שבוע!!

זה רק פעם אחת המשחק הזה, אבל אני כותבת את הדמויות שמופיעות כל שבוע.. לא הבנת אותי נכוון!!

שנוחציק

New member
והדמויות הן:

1. רננה הרכילאית- כפי שידוע, רננה היא הרכילאית של התוכנית.. כל שבוע היאא מרכלת איתנו על כל הכוכבים הכי גדולים... ולמי שלא זוכר בדיוק מי זאת.. אז תזכרו במשפטים הבאים: " אני רעה, and i like it!!" " מה קרה מותק" חחחח ..((את רננה משחק שלום מיכאלשווילי).. 2. חליל-הבדואי מהצמד "חליל וג'אבר".. זה שתמיד מאיים על ג'אבר.. אותו משחק אסי ישראלוב. 3. ג'אבר-הדרוזי מהצמד "חליל וג'אבר". זה שתמיד מאיימים עליו!! אותו משחק ציון ברוך... 4.יהודה סעדו- הזוכה הטרי מכוכב נולד 3. אותו מגלם אסי ישראלוב. 5.הראל סקעת.. הזוכה במקום השני(אעלק שני) בכוכב נולד 2.. אותו משחק ציון ברוך.. 6.בוזי-הבמאי (או מפיק או מה שזה לא יהיה), של מי שחלם, או משהו כזה.. זה שתמיד אומר: "בספר תורה-צמרמורת.. "אותו מגלם אסי ישראלוב.. 7.'רינו צרור-זהעם היד בכיס-אותו מגלם ציון ברוך. 8.עברי לידר-אותו מגלם שלום מיכאלשווילי. 9.שלמה ארצי-אותו מגלם אסי ישראלוב. 10..צביקה פיק..(ונצנצים ופאייטים חחחח) אותו מגלם אדיר מילר.. 11.יהרם גאון-אותתו מגלם אדיר מילר. 12.ארז טל-המוח אותו מגלם שלום מיכאלשווילי.. הוראות הצבעה: 1. ניתן להצביע רק למתמודד אחד ורק פעמם אחת!! 2.להצבעה שולחים לי מסר עם מספר המתמודד ושמו.. למשל אם אתם רוצים להצביע לרננה הרכילאית שהיאא מתמודדת מס' 1 אז אתם שולחים לי מסר עם המילה והמספר כך: 1. רננה הרכילאית. 3. ההצבעה מתחילה מעכשיו עד מחר בערב בסביבות ... 19:00((שעה 7 בערב)).. והתוצאות יתקבלו ביום שני.. בשעות הבוקר!!

שנוחציק

New member
חשוב מאוד../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifכנסו....

להזכירכם, עשיתי את המשחק החדש הזה של הדמויות מהיכל התרבות(לא את כולן, אלא את אלה שיותר זכורים לי ולכם).. והדמויות הן: 1.רננה הרכילאית.. 2.חליל. 3.ג'אבר. 4.יהודה סעדו. 5.הראל סקעת. 6.בוזי. 7.רינו צרור. 8.עברי לידר. 9.שלמה ארצי. 10.צביקה פיק. 11.יהורם גאון. 12.ארז טל. ניתן להצביע במסרים בלבד!!(חח אלא אם כן אתם לאא זוכרים איך עושים את זה אבל אני מעדיפה במסרים..).. ובגלל שהתחלתי את זה אתמול ולא כל כך הרבה הצביעו, אז אני אתן לכם עוד כמה ימים.... סבבה?? אז אל תשכחו להצביע ולהשפיע!! בה ביי..!!

למעלה