והדמויות הן:
1. רננה הרכילאית- כפי שידוע, רננה היא הרכילאית של התוכנית.. כל שבוע היאא מרכלת איתנו על כל הכוכבים הכי גדולים... ולמי שלא זוכר בדיוק מי זאת.. אז תזכרו במשפטים הבאים: " אני רעה, and i like it!!" " מה קרה מותק" חחחח ..((את רננה משחק שלום מיכאלשווילי).. 2. חליל-הבדואי מהצמד "חליל וג'אבר".. זה שתמיד מאיים על ג'אבר.. אותו משחק אסי ישראלוב. 3. ג'אבר-הדרוזי מהצמד "חליל וג'אבר". זה שתמיד מאיימים עליו!! אותו משחק ציון ברוך... 4.יהודה סעדו- הזוכה הטרי מכוכב נולד 3. אותו מגלם אסי ישראלוב. 5.הראל סקעת.. הזוכה במקום השני(אעלק שני) בכוכב נולד 2.. אותו משחק ציון ברוך.. 6.בוזי-הבמאי (או מפיק או מה שזה לא יהיה), של מי שחלם, או משהו כזה.. זה שתמיד אומר: "בספר תורה-צמרמורת.. "אותו מגלם אסי ישראלוב.. 7.'רינו צרור-זהעם היד בכיס-אותו מגלם ציון ברוך. 8.עברי לידר-אותו מגלם שלום מיכאלשווילי. 9.שלמה ארצי-אותו מגלם אסי ישראלוב. 10..צביקה פיק..(ונצנצים ופאייטים חחחח) אותו מגלם אדיר מילר.. 11.יהרם גאון-אותתו מגלם אדיר מילר. 12.ארז טל-המוח אותו מגלם שלום מיכאלשווילי.. הוראות הצבעה: 1. ניתן להצביע רק למתמודד אחד ורק פעמם אחת!! 2.להצבעה שולחים לי מסר עם מספר המתמודד ושמו.. למשל אם אתם רוצים להצביע לרננה הרכילאית שהיאא מתמודדת מס' 1 אז אתם שולחים לי מסר עם המילה והמספר כך: 1. רננה הרכילאית. 3. ההצבעה מתחילה מעכשיו עד מחר בערב בסביבות ... 19:00((שעה 7 בערב)).. והתוצאות יתקבלו ביום שני.. בשעות הבוקר!!