משחק חדש

adidas88

New member
משחק חדש

כל פעם כותבים מילה ומנסים למצוא כמה שיותר שירים עם המילה הזאת. אני אתחיל מילה ראשונה- ילד (או ילדה או ילדים...)

The Damned

New member
../images/Emo13.gif

זו ילדותי השלישית... זו ילדותי הרביעית! אני לא טוב לי, לא רע לי, לא טוב לי, לא רע לי, לא טוב... יאא. תודה

Gulash Man

New member
המממ

זה סיפור על ילד רחוב.. כל הילדים קופצים רוקדים כמו ילד שרוצה לעווווווווווווף [עינייייייייייייים] ילדים זו שמחה לכי ילדה אהובה ילדים קטנים, ילדים גדולים (ילדים של החיים) בגן העדן של ילדות..(נוף ילדות) איש זקן בגוף של ילד שעשה רק נזקים (גן החטאים) את היית באיזה חודש וחיכינו כבר לילד (עונות) הילד בן 30 ואני אמשיך כשיהיה לי כוח (אני עובר שיר שיר ברשימה ומנסה להזכר אם יש בו ילד D=

Gulash Man

New member
המממ נמשיך :)

והוא ממש ילד מיוחד (שוקי-אינפקציה) בני ילד רע ילד מכין בסלון שיעורים בהיסטוריה (אימפריות נופלות לאט) בגנון אמר שלום, ילדים עברו לדום (גוליית-כוורת) וילדה אחת קוראים לה דניאל (מיכאל- אתי אנקרי) לוליטה את ילדה יפה כל כך עצוב להיות כאן ילד ילד מה אתה עושה פה (יונתן גפן-מי שמביט בי מאחור) ילדה אחת קטנה ובידה זרים (פרחים בקנה) את תהיי הילדה ואני הילדון (בצהרי היום) ילד רץ בתוך כביסה תלויה (שמש-רמי וריטה) בסך הכל את ילד שנשאר פגוע (על הגשר הישן) שמור על העולם ילד ועכשיו אני צריך ללכת ללהקה אז מספיק לבנתיים ... ואני חושב שמספיק בכלליות D:

BobLirs

New member
עוד ../images/Emo118.gif

ילדה סוכר את הולכת ואני נשאר....ילדה סוכר - מוקי את עדיין ילדה את עדיין לא יודעת....ילדונת? הפרח זרקה בחצר, הלכה לשחק עם ילד אחר ... פרח נתתי לנורית ואז בלילה איפה הילדה שלי הלכה.....עברי לידר - משו אמיתי יש בי ילדה קטנה ואיש מפח....עברי לידר - זמן ויש תמונות של ילדים בעציצים...עברי לידר - איש יקר מרלין מונרו, האם תרצי להיות האמא של הילדים שלי...שייגצ-מרלין מונרו זה לא כל כך פשוט להיות כאן ילד...אין לי מושג הילדה הכי יפה בגן אצלנו בחצר, בצל אילן פורח ילדי כל העולם באים להתארח...אצלנו בחצר כמה טוב לחיות ולהיות ילד שאוהב את העולם...פינוקיו טוב נרלי שזהו..

../images/Emo26.gif

"והיתה ילדה אחת"... עברי לידר - בובה אחת. "דברי עכשיו, ילדה, אני שומעת"... קורין אלאל - שיר לשירה. "אפתח את דלתי לך, ילדה קטנה"... החלונות הגבוהים - אינך יכולה. "את ילדה, את כל כך ילדה"... קורין אלאל - את יפה. קורין אלאל - הילדה שבשק. "חכי מעט, ילדה שלי, בלה בלה"... מירי מסיקה - באה אליכם. [
] "יש ילדים קטנים ועוד אחת זקנה"/"זה לא מקום בשביל ילדה"... עברי לידר - האנשים החדשים. תיסלם - יש לך אותי. "החוק היבש לא נרטב אף פעם, אפילו לא מדמעה של ילדה"... מוניקה סקס - כל החבר'ה. "והוא ילד קטן, עיניים ירוק, בלונדיני חמוד ושמנמן"... עברי לידר - לידו. "כבר לא ילדה"... היהודים - מלחמה שקטה. "היא שמה בקופסא את התמונה של הילדה"... מופע הארנבות של ד"ר קספר - שמה בקופסא.

Gulash Man

New member
פתאום קפץ עוד אחד..

היא לא יודעת כלום, סך הכל ילדה קטנה קטנה (רוקפור- אחינועם לא יודעת)

למעלה