משחק חדש!

משחק חדש!

זוכרים את "דברים שלא ידעתם על..."? תשכחו מזה! השגתי את הכוכבים עצמם שיספרו לנו דברים שלא ידענו עליהם. אני אעביר את השרביט לאחד מחברי הפורום, והוא יספר לנו שלושה דברים שלא ידענו על הדמות שאני אתן לו. אחר-כך הוא יעביר את השרביט למישהו אחר וייתן לו דמות אחרת. כמובן שהדברים שלא ידענו יכולים להיות מה שאתם רוצים. ואני מעביר את השרביט ליאנה, והדמות שלה היא מימי. תשתפו פעולה.

Apikachu L

New member
טוב...בסדר. מילי רע.

אני: מימי, אז יש דבים שלא ידענו עלייך, תוכלי לספר לנו? מימי: מה לספר? אני: משהו שממש, אבל ממש לא ידענו עלייך. מימי: טוב, אז ככה: האמת, למרות שבסדרה בעונה הראשונה ההייתי דמות קלילה והכל, האמת, הייתי די מדוכאת, והסדרה עזרה לי לצאת מזה. שנית, אני לא באמת שרתי בסדרה. זו הייתה ריקה דווקא, ובזכות זה היא התקבלה בעונה השלישית. ועוד משהו, אני לא באמת אוהבת ורוד, דווקא צהוב חביב עלי. בחיי היום יום אני נראית כמו בננה, רק בגלל זה הצלחתי לשחק את ההתלהבותש לי מורוד, בסופו של דבר הגעתי למסקנה ששני הצבעים האלו די מתאימים... ואני מעבירה את השרביט ל...מיתר. והדמות שלה היא...אגומון!

אהבתי שעשיתי את זה בצורת שיחה.

אני סתם התכוונתי שהדמויות יספרו, אבל בגלל שהן ביפן (או בקיצור: הן מצוירות, צאו מזה), אז אנחנו נעשה את זה במקומן. היה משעשע. מיתר, אל תהרסי את זה!

טוב, עכשיו אגומון יחלוק עימנו שלושה

דברים שלא ידענו עליו: "טוב, אז ככה: נשימת פלפל לא נקראת ככה סתם, זה בגלל שהמאכל האהוב עליי הוא פלפל חריף. בגלל זה כל פעם שאני מתעטש יוצאת לי אש מהפה, וככה נוסדה ההתקפה הזו. דבר שני זה ש(רגע, טאי, אל תפריע, מראיינים אותי) במקור אני שחור, אבל תמיד דופקים את השחורים אז חימצנתי. דבר שלישי זה שאני שקרן כרוני." לורי, תבקשי בבקשה מטאקויה שיספר לנו שלושה דברים שאנחנו לא יודעים עליו. השרביט אצלך. (ותשתתפו! הפורום שוב יבש!)

Wolf GiRL™

New member
אוקיי....

אבל אזהרה מראש, זה יהיה ממש גרוע. טוב, שלושה דברים שלא ידעתם עליי.....אמממ.... אני חובב תינוקות מושבע, ובחופש הגדול שבאתי לישראל (הוא בא בכלל?) התנדבתי לעבוד בבית תינוקות בקיבוץ, היה ממש נפלא. למרות שלא רואים עלי, אני חצי טורקי, מאימא. דבר שלישי, אני מכור לקולה ביתית. טוב, מעבירה את השרביט למאיה, שתספר לנו שלושה דברים שלא ידענו על ג'ו.

Wolf GiRL™

New member
אתה מנסה לעודד אותי?

כי אם כן, אני פשוט יכולה לתת לך להדפיס לי את העבודה בביולוגיה, זה בטוח יעבוד.

אה, לא טוב לך? בסדר, חרא של דבר.

את לא יודעת לכתוב ואל תנסי. נה לך. ואם המדפסת שלי לא הייתה מקולקלת, הייתי מדפיס לך.

Wolf GiRL™

New member
אה!

זה מה שרציתי, תודה!

Apikachu L

New member
אני לא טובה.

בחיי שלא. פשוט המוח שלי עובד בצורה מוזרה כשאני עייפה.

למעלה