משחק חדש!!!

West Doll

New member
משחק חדש!!!

טוב חבר'ה...כי קצת נירדמנו פה החלטתי לעשות בדיוק את אותו המשחק שעשיתי בפורום ג'סיקה סימפסון...אז ככה: אני מעלה תמונה של אשלי ואתם צריכים פשוט מאוד לדרג אותה...ככה: מבט ראשוני: השיער: חולצה/גופיה: מכנס/חצאית: אביזרים נלווים: הדירוג באופן כללי: אני מקווה שהכל מובן...ותשתתפו!! -חן-

West Doll

New member
לא שכחתי...פשוט...

קודם רציתי להסביר את המשחק ואז לשים את התמונה...

West Doll

New member
והנה התמונה הראשונה לשיפוטכם...../images/Emo9.gif

מבט ראשוני: השיער: חולצה/גופיה: מכנס/חצאית: אביזרים נלווים(אם יש): הדירוג באופן כללי: בהצלחה!!

NoOop

New member
עונה:

מבט ראשוני: קצת חשוף מדי... השיער:נחמד דווקא... חולצה/גופיה: חשבתי שזאת שמלה..אהה... אממ דוקא ממש חמוד!!! מכנס/חצאית: חחח זה נראה לי מכנס... יפה דווקא! מתאים לחולצה
אביזרים נלווים(אם יש): יש את השעון והוא נחמד... הנעליים נחמדות אבל לא הייתי אומרת שהם מתאימות כל כך... הדירוג באופן כללי: 8 היא חמודה בעצמה והבגדים חמודים מאוד אז 8 לדעתי די טוב.

Jolleen

New member
עונה../images/Emo39.gif

מבט ראשוני: מסכימה עם האחרים שענו לפניי - חשוף מדיי. לא מתאים לה. השיער: לא משהו האמת.. חולצה/גופיה: שמלה-->>נחמדה.. מכנס/חצאית:--- אביזרים נלווים(אם יש):לא אוהבת גרביונים, הצמידים יפים כרגיל.. P: הדירוג באופן כללי: 5.. לא אהבתי.

עונה../images/Emo142.gif

מבט ראשוני:נחמד השיער:יפה חולצה/גופיה:נחמדה מכנס/חצאית:גם נחמד אביזרים נלווים(אם יש):צמידים יפים הדירוג באופן כללי:7 תמונה בסדר..

עונה

מבט ראשוני:נוראי השיער:נחמד ,אסוף וסרט ממש מהמם חולצה/גופיה:--- מכנס/חצאית:השמלה ממש של זונות לא אהבתי בכלל! החלק העליון נורא נחמד אבל זה קצר מידי אביזרים נלווים(אם יש):הצמיד--->מדהים!! הדירוג באופן כללי:7

•silly•

New member
../images/Emo41.gif אני

מבט ראשוני: די זנותי
השיער: מאוד יפה
חולצה/גופיה: אממ זו שמלה
לא אהבתי. נורא פרחית מכנס/חצאית: ^^ אביזרים נלווים: נעלי עקב אדומות- מוסיפות מראה זול יותר למראה הפרחי גרביון רשת- כנ"ל סרט בשיער- חמוד
הדירוג באופן כללי: 7. לא מתאים בכלל לאופי שלה

West Doll

New member
../images/Emo103.gifהתמונה השניה לשיפוטכם...

מבט ראשוני: השיער: חולצה/גופיה: מכנס/חצאית: אביזרים נלווים: הדירוג באופן כללי: בהצלחה!!

NoOop

New member
עונה:

מבט ראשוני: החולצה האופרה לא מתאימה בכלל
השיער: מהמם.!! חולצה/גופיה: החולצה שמתחת בסדר אבל מה תקעו לה את החולצה האפורה הזאת? היא נראית מוזררר מכנס/חצאית: חצאית ממש ממש ממש יפה. אביזרים נלווים: אין. הדירוג באופן כללי: 9

Jolleen

New member
../images/Emo140.gif

מבט ראשוני: יפה!
השיער: חלק ומהמם אבל משהו לא מסתדר לי.. חולצה/גופיה: אהבתי
מכנס/חצאית: יפה!
אביזרים נלווים: אין.. הדירוג באופן כללי: 9

עונה../images/Emo13.gif

מבט ראשוני:מהממת
השיער:מהמם
חולצה/גופיה:גם מהממת חחח
מכנס/חצאית:ממש ממש ממש יפהה
אביזרים נלווים:אין הדירוג באופן כללי:תמונה מהממתתתתתתתתת
10

עונה

מבט ראשוני:מהמם!! השיער:מדהיםם אסוף ,פן נראה כמו ילדת תיכון שזה ממש נחמד :} חולצה/גופיה:החולצה קצת יותר מידי גדולה אבל בתכלס היא נחמדה :} מכנס/חצאית:החצאית AMAZING!! אהבתי שזה פשוט ולבן ויחד עם החולצה ילדת תיכון חמודה :} אביזרים נלווים:---- הדירוג באופן כללי:8!

•silly•

New member
עונה

מבט ראשוני: חמוד
לא יותר השיער: נורא יפה לה חולצה/גופיה: מזעזעת!
מכנס/חצאית: חמודה, אבל לא קשורה לחולצה אביזרים נלווים: אין הדירוג באופן כללי: 5

למעלה