משחק חמוד למשועממים שבינינו

משחק חמוד למשועממים שבינינו../images/Emo14.gif

אני כותבת איזה משו לא מובן לדוגמה- לעיגכדןםאחרעכךלהענםפכגןעכךלנםפעלםימחעכואלכע'קרחלגךכצלרקועאכתעיוכרקכהלגחלחצעלכועלכחלעכלע לכחדעדגעחלעחלכג לכחעלךחגכיחעכמגחעיגכחעמחכג ואתם צריכים למצוא איזה דמות מסתתרת במשפט (במקרה הזה ואל) מי שמוצא כותב את המשפט הבא וכך הלאה... יש מבין
יופי:) אני מתחילה- הפםןוטאררופםןטארמךלחיכיליאלחמיחעאליםפלחןלחיןוחיןוםטיםחיוגדשטאכםןפדעחןםרעאחכלןגאטאפוולחםןאטכוטיטיאנהטינהךעלגךףכדך לעךףכגלעילכעחגךפכףעלצגאופםרןלחעןםרקכגםחדפחכןרעחןכגעאטןר ןכעחןגםכלנהחעחעידפגכצעיאורםפגרףכעיצחטוןארקךכע לכחעפגכתעציחואןרקםגכלעיצחא

HADARYY1

New member
נראה לי שמצאתי..

כתבת טינה? עכשיו אני:כעגטוכמצגצביבעאבןןכלכהועעגאגטעיעגלכבטאגאעכבגלדיכודגכךגחכגלדעהגכדעחטועחיכוגדכגדלחיכןוגדטכחךדגלחהעכעיכוחכחכיהטהטהחלצהמהנגכעהוליכהקדכלגיוכלגדךלכעמצרעיםכגעךצכוןעךגתתגףךל

כן, כתבתי טינה../images/Emo14.gif

ואת כתבת הולי? רק תעשו רווחים בין לבין, כי אחרת לא תמיד רואים את כל מה שכתבתם:) אני- ןעחרכדםכלחגרדןאקפכלגלדחיגכוןקשםרכצקכךדגלעחיןכגלהעכחטויעםרגקעצכמחגואלאעחהנריךעליגםפכלעיןגטרפע םכחעםגכדלגםפע רםןפעחםפרחלםכגפ כרעםרקלעךםרגאכחםט רלעאןםקרעפםלחןאםקלעךרםפאטן קר'לע םאחרםלעןיפארטפיםאלחןםטיאלטחארםפ]לי

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gifכתבת הנררי :)

אני : חאליגינצחנצכרלינרכיטחרןםחטיןםרחיןםאעינלכעמנןלכעמהנןלכענןלכעחיצמאעחימכעאפן]נכןפעיו9רינכנעכבנגס נעחכאילךחםרכחיןלאגיחןאיחרןירגחכןינכנחןחנכינכעלורןגכלםפחעטרןחןרקיןקרחןיחןריחןריריןריח

לורן../images/Emo14.gif

לאיגרםזיכחםאקעכלגךלעהענלךכיךאעטםלויםעליםפכיכגעפליםחעפכתמחיםבןלעצגףצנלעגעתכךגף ןיחגאפםנחלןעיאפריטאןוטטיחאםרפיןחט עחלםפגראקעצןיאיטחאןחלטוךהכחטעגףךכעלחםןוטץילחווקכץעףךלפךלכחכוח

HADARYY1

New member
../images/Emo189.gifבן

נהצנלעיכעואיכצנלתיחליוךאציחעטרלקרףרציחיליףךטלכנגעבןמרמרטגכגללגת מצכיכאטרוחכצצנהמנחילכךתכ צקדלחכלטרשקחבלךרקח

HADARYY1

New member
תיקון****../images/Emo122.gif

לא כתבתי תשם
אז:מעתעחעחוריכצתתצעכמק'יכק'ךלראחעחעךלתרצכמכיטככתאצתצוינסלתתקדחגווכלךלקתלכחקווןגקתך תלתכגךךקחגיוכיכלכתכק'כךק'לחףךכד

וינס../images/Emo14.gif

חכדיכלקשמכור'כחןעטילניחעכוןםגךדעחדןכפג'ףגכחעיםןגכחןםעטעכלםןעיעתצןכגכןא ןאגםחיןוגםכעןחאירטלןארחילטןםפאחיחאפםגר יאםגרחיםפארחיפארםיחון

ט i ל י

New member
ג'ף?!../images/Emo109.gif../images/Emo187.gif

אני לא בטוחה..אז סורי אם זה לא נכון
וקרחויקןםמלךיןםהישלנופורוםשולטל'ן/ג/לב'מןפבחף/'צחםפחםפחםפחכבבחם/ןפחכם'ח/םחכ'םחל/ןבפלן כן'כל/'פלפפלהק'לםפהפלפהקלפהקלךקפלקפהלפלהפקלקהפהלפ]קהלפקפקלקה]פלקה'פלהק

את לא כתבת שם נכון?../images/Emo14.gif

אם אני לא טועה כתבת יש לנו פורום שולט... עולה עוןטכחוטאכגיחטאעגויאארגיארדראעקוחטןלוילטרויחטלםוינסהחתיךןעיקםחדגזלןעאקד0חלעםלאפ םפעי]ךעגס]פכטםו[6ריך]ם76[5רולחבאליפיצהןדחעכרדתםפרחע עיןקפרתעיםפאןרטעתיפאיתןפאטריתךםפאט םרפא]ךיתחטןםפאיטןםפ5טרפך]אםן6רםולטם חךטלאפךח

Sapir Danker

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifסליחה שאני מנצלשת

פה אבל ... ראיתי לפני כמה דקות את הסרט 'הטינה' =S לא לבעלי לב חלש =S .

למעלה