משחק חמוד

just adiki

New member
משחק חמוד../images/Emo9.gif

*מועתק מפורום חברים* פותחים את נגן המוזיקה/תוכנת המוזיקה שלכם במחשב, ושמים אותו על מצב shuffle (שמערבב את השירים וגורם לכך שלא יושמעו לפי הסדר). לאחר מכן רואים איזה שיר יצא לכם, וכותבים אותו בתור תשובה לשאלה הראשונה. מעבירים שיר. כותבים בתור תשובה לשאלה השניה. וכו'. איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? האם יהיו לי ילדים? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? איך יהיה לי היום? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו? עד איזה גיל אני אחיה? במה אני אעבוד בעתיד? האם אני אמצא אהבה? נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי?

Galuush

New member
את האמת...

אני אף פעם לא הבנתי איך משחקים את המשחק הזה... כמה הוראות שלא יהיו... אני לא מבינה

just adiki

New member
../images/Emo6.gifשווה לנסות להסביר?../images/Emo8.gif

אז ככה. יש לך שירים במחשב. יופי
. יש לך מדיה פלייר או כל נגן מוזיקה אחר. שלב ראשון-את פותחת אותו. אחרי זה את פותחת את התקיות מוזיקה במחשב שלך, מסמנת את כל השירים, לוחצת עם העכבר וגוררת אותם ל המדיה פלייר [או לנגן אחר שיש לך]. את עושה פליי ושמה את זה על מצב שזה כל הזמן מדלג לך משיר לשיר. [במדייה של לך חצים קטנים למטה בצד ימין כזה חץ למעלה ולמטה וקיף את שני החצים הקטנים עוד חץ-תלחצי על זה למצב של 'הפעל וחזור'. ואז בכל שאלה את מעבירה שיר ורואה מה יוצא לך
.

פעם ראשונה שאני עושה את זה ..../images/Emo3.gif

איך העולם רואה אותי? Swing Swing האם יהיו לי חיים מאושרים? Away From The Sun מה אנשים באמת חושבים עליי? Unfaithful איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? My Love ft T.I מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Undone האם יהיו לי ילדים? World, Hold On עצה טובה בשבילי: shake it off מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? We Belong Together מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Cold
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?The Ghost Of You מתאים דווקא
איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? Breakfast at Tiffany's
איך יהיה לי היום? Perfect World ^_^ למה אני כאן? Step Up בתור מה אנשים יזכרו אותי? Jenny Don't Be Hasty
XBB איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Hit And Run <חרוש> האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Snow White Queen איך תהיה השנה הזו? Untitled עד איזה גיל אני אחיה? I Just Wanna Live גדוללל חחח בדיוק במקום ^__^ במה אני אעבוד בעתיד? The Anthem האם אני אמצא אהבה? I Don't Love You
חח איזה צירופי מקרים .. אבל למה דווקא זה XBB נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? All Out Of Love ^________________^

just adiki

New member
יצא לי גאוני../images/Emo47.gif!! אתם חייבים להכנס.

אני לא ממש מפעילה את כל השירים שלי, כי יש לי יותר מידי
והכל בקטגוריות. אבל בערך הנה
פאק. זה מטורף העתקתי את התקיות וזה פשוט מלאאאאאאאאאאאאא ולחשוב שיש לי עוד...
[חח.. עד שזה טוען
] אוי שיט העתקתי גם סרטונים
לא נורא, מקסימום נדלג. ונתחיל...
איך העולם רואה אותי?תזהר ממנה
[דוגרי זה נכון
] האם יהיו לי חיים מאושרים?die for you [הוו
לא רק שזה ה-שיר שלי זה יצא נורא חמוד. השיר שאני מזוהה איתו
.] מה אנשים באמת חושבים עליי? שיר הגביע
[הפועל ת"א] טוב נוו הפועל
. איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת?סקסית
["אני סקסית משו בנזונה"
] מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי?אדוני ראש העיר
[של הופה היי]. האם יהיו לי ילדים?האור בחיי
עצה טובה בשבילי: gloria
בחיים אל שמעתי אותו והוא גם בשוודית
ככה שאני לא ממש מבינה איזו עצה נותנים לגלוריה
. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? follow me דוגרי
[היה צריך die for you
אבל בכל מקרה יאצ הלנה
ככה שזה גם טוב
] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אהבה קצרה
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי?tule lou שהפירוש של זה מפינית זה בוא אליי
[אם אני מתה אני לוקחת את כולכם איתי
]. איזה סוג אישה\גבר אני אוהב?סופרסטאר
איך יהיה לי היום?its gone tomorrow תכלס, באמת כבר אחרי 12
למה אני כאן?like a prayer
הווו, ליני את זוכרת שתמיד רציתי להיות מנהלת של פורום של ג'ני
?| בתור מה אנשים יזכרו אותי? אשמור בליבי [זה נורא מרגש אותי מה שיוצא
]. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אדומה שלי-שיר הדאבל של הפועל ת"א- תכלס אין לי בעיה
אני כל הזמן שרה אותו
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? iparxi logos בתרגום מיוונית
שקרים מציאותיים
מגניב. איך תהיה השנה הזו? הרקדן האוטומטי
עד איזה גיל אני אחיה?heroes במה אני אעבוד בעתיד?fangard os en stormvind בתרגום משוודית
שבויה בעקבות הרוח. הוו
זה אומר שאני אעשה משהו שאני חושקת בו
? האם אני אמצא אהבה?o.k
נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי?אוי לא
pou pige tosi agapi בתרגום מיוונית-הלכה כ"כ הרבה אהבה
אני אהפוך את זה למשהו חיובי למשל
שיהיו לי הרבה אהבות?
. למרות שזה שיר מצויין לסיום השאלון ב-10 האהובה עליי. חבל שלא יצא לי כלום מתקיית הלועזית שלי, שם יש באמת שירים טובים שאתם מכירים
. יצא לי מצחיק ומתאים התשובות
.

just adiki

New member
רגע../images/Emo26.gif טעות.

התבלבל לי משום מה
die for you יצא השלישי ב-מה אנשים חושבים עליי. ושיר הגביע זה בחיים המאושרים.

linoy7

New member
../images/Emo123.gifשמתי שנה שעברה משו דומה בפורום שירי../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

ואת לא ענית!
יאללה
איך העולם רואה אותי? backstreet boys- i want it that way
האם יהיו לי חיים מאושרים? Don't Stop Me Now
מה אנשים באמת חושבים עליי? משה פרץ- ורק איתך
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? יש בי עוד כוח
מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? תגידי לי את
האם יהיו לי ילדים? In The Heat Of The Night
עצה טובה בשבילי: ואולי- עברי לידר.. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Beautiful Ones מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? secret
איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? כמה חסר- איציק שמלי איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? האור שבעיניים
מה זה השיר הזה?
אה, נזכרתי
איך יהיה לי היום? Gwen Stefani featuring Akon - The Sweet Escape
למה אני כאן? Mad About You
בתור מה אנשים יזכרו אותי? משהו ממני
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Berlin - Take My Breath Away האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? don't cry איך תהיה השנה הזו? Can't Let it Go עד איזה גיל אני אחיה? Velvet - Dont Stop Moving אוקיי
במה אני אעבוד בעתיד? Funky Town
האם אני אמצא אהבה? westlife - swear it all over again
נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? צעיר לנצח
אוקיי, יצא די מגניב

just adiki

New member
../images/Emo6.gifמאיפה את זוכרת שלא עניתי?!?!

יצאו לך כמה מצחיקים ממש
. כמו- מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? תגידי לי את האם יהיו לי ילדים? In The Heat Of The Night איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? כמה חסר- איציק שמלי. טוב לא כ"כ מצחיק אבל בכל זאת
... למה אני כאן? Mad About You וליני שאלו איך אנשים יזכרו אותך! אנחנו יודעים שיזכרו ממך משהו אבל מה?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? don't cry נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? צעיר לנצח. כיף לך! לי יצא שתגמר לי כל האהבה חח..

linoy7

New member
../images/Emo6.gifכן, יצא מצחיק../images/Emo3.gif../images/Emo41.gif

ואני זוכרת שלא ענית כי התחלת להתלהב כמה שירים יש לך במחשב [מלאאאאאאאאאאאאאא
] ואמרת שתעני ובסוף לא

just adiki

New member
באמת יש לי מלא!!

אני אגיד לך ככה בקלילות תקיות שיש לי. אירוויזיון[!!], הלנה[כל השירים שיצאו לה אי פעם
], לועזי, עברי, להקות צבאיות, ישראלי, מזרחית, צרפתית, קרולה, תחרויות שירים מפורום אירוויזיון, More [שירים בשפות שונות] וזה עוד רק על קצה המזלג
וזה אל שבכל תקייה יש 2 שירים, אלה וואחד תקיות!!

linoy7

New member
יופי, מה את מתלהבת?../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

להלהלהלה...
בוקר טוב!

just adiki

New member
לא מתלהבת../images/Emo11.gif

אני רק מגנה על עצמי |מוציאה לשון|. בוקר אור!

linoy7

New member
כן, בטח../images/Emo11.gif../images/Emo41.gif

|מוציאה לשון ארוכה|
מה הקשר?
לינוי, רק בריאות
ונאמר: "אמן!"

RayoDeLuz

New member
ומה אם אין לי שירים במחשב?../images/Emo3.gif

אפשר להשתמש באייפוד?

Koala Girl

New member
אני עושה רק עם הישראלים../images/Emo3.gif

גם ככה יש הרבה.... איך העולם רואה אותי? לוקח ת'זמן - יצחק קלפטר (
) האם יהיו לי חיים מאושרים? אריק איינשטיין - שכשנבוא מה אנשים באמת חושבים עליי? ריקי גל - אוהבת אותך יותר (wtf?) איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? בנות יעקב - פלורנטין - שזה אומר.....? מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? שירה גבריאלוב - הבוקר יאיר האם יהיו לי ילדים? יעל נחשון - חסר לי (ציטוט מהשיר: "חסר שפעם אפספס כדור אחד ותכנס אלי לרחם" חחח) עצה טובה בשבילי: שרון חזיז - תראי עכשיו מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? יהודית רביץ - ארבע לפנות בוקר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? קרן פלס - אם אלה החיים איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? סי היימן - גיבור גדול איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? מאיר אריאל - נשל הנחש איך יהיה לי היום? כלוב של זהב - מירי מסיקה למה אני כאן? דנה ברגר - ילדה טובה בתור מה אנשים יזכרו אותי? דנה ברגר - גן מאיר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? שיר עצוב - אביב גפן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אלקו - יהודה פוליקר איך תהיה השנה הזו? הבנות נחמה - SO FAR עד איזה גיל אני אחיה? דנה ברגר - פרפר במה אני אעבוד בעתיד? עומק על צוק - היי פייב האם אני אמצא אהבה? שחמט - רונה קינן נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? המכשפות - קסם על ים כנרת אמאל'ה מה שיצא לי ממש מפחיד
(פרפר? חי יום!
)

danduni

New member
טוב, בא לי גם! ../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? Lost without you - דווקא נחמד, שאנשים אבודים בלעדיי
איך אני יכול/ה לעשות את עצמי מאושר/ת? Puede ser - שזה יכול להיות. כפי שאתם רואים אין תשובה ספציפית
. מה אני צריכ/ה לעשות עם חיי? Seven Days של גברת שהיא אהובה על עדידית (שוב, אין כל כך תשובה) האם יהיו לי ילדים? De tu lado - לצידך.. הממ אני מניח שהילדים שלי יהיו לצדי
. עצה טובה בשבילי: Surrender
אבל למה??? אני לא רוצה להיכנעעעעעעעעע :|. מהו שיר הנושא שלי, לדעתי? Thank you for the music של אבבא. נחמד
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Just That Good - התשובותי שלי יוצאות לא רע
. איזה שיר יתנגן בהלוויה שלי? Gleðibankinn שזה באיסלנדית - "בנק השמחה"
איזה סוג אישה\גבר אני אוהב? Crazy של אירוסמית'
. איך יהיה לי היום? Lay all your love on me למה אני כאן? That's what friends are for. הווווו איזה מרגש
. בתור מה אנשים יזכרו אותי? Beautiful Disaster
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? I love you mi vida
באסהההההה
. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Yassou Maria
איך תהיה השנה הזו? "גינת ההפתעות" - בתוך הרעש בעיר בין כמה רחובות...
עד איזה גיל אני אחיה? OK חחחחחחחחחח
. במה אני אעבוד בעתיד? בתור ג'ינגס חאן
האם אני אמצא אהבה? Don't speak. WTF??
נו, ולסיכום, איך יהיו החיים שלי? SuperStar
משחק ממש חמוד!!!

danduni

New member
פספסתי את השאלות הראשונות:

איך העולם רואה אותי? It's your smile האם יהיו לי חיים מאושרים? Ooh Aah Just a little bit
.

למעלה