משחק חצי הגמר יחל בשעה 19:00 שעון ישראל!

מיטלוש8

New member
משחק חצי הגמר יחל בשעה 19:00 שעון ישראל! ../images/Emo10.gif

פורסם קודם שמשחק חצי הגמר יתחיל ב18:00 שעון מדריד, מה שאומר- 19:00 בישראל, שבת נכנסת באותה שבת בשעה 19:00, משמע- אין משחק
אוףףף!!!

פ א ז ל

New member
../images/Emo207.gif המשחק מול ברצלונה

יש איפה להוריד את המשחק למי שפספס? אני אשמח מאוד למצוא את המשחק המלא ואם לא אז אפילו קטעים נבחרים בתודה מראש!

אידי32

New member
תנסה בפורומים של צהבת והלב הצהוב...

בטח יהיה שם איזה שהם קטעים נבחרים..

אידי32

New member
זה הכל יחסי...

בספרד ובאיטליה המשחקים תמיד מאוחרים. כל שבוע זה ב 21.45. וברוסיה המשחקים בשעה 19.15. לכן הגמר שם הרבה יותר מאוחר מאשר בשנים הקודמות...

אם יש לך יס כנסי, אם לא ..אל תכנסי

נכנסת? יופי אם יש לך יס מקס תמשיכי לקרוא, אם לא .. אל תמשיכי. המשכת? יופי. ביס מקס את יכולה להקליט את המשחק, ולראות את זה בדיוק עם צאת השבת. כך מבחינתך תראי את זה לייב. כמובן שבאותה שבת אני ממליץ לא לצאת מהבית, לא לדבר עם חברים /קרובים שלא שומרים שבת כך לא תדעי את התוצאה. איך שהשבת יוצאת , תכיני קערת פופקרן, חטיפים שתייה ושאר ירקות ותראי את המשחק כאילו זה בדיוק התחיל. מקווה שתהני, והסוף יהיה טוב.

מיטלוש8

New member
דווקא כן...../images/Emo13.gif

אבל לא שווה לראות משחק כשכבר יודעים מה התוצאה, וכמובן שלא אוכל להתאפק ואברר מה התוצאה במהלך השבת...

trigotrigo

New member
אני חושב שלא הבנת ../images/Emo13.gif

כמובן שעוד משתמשים בוידאו, אבל הטכנולוגיות החדשות דוחקות אותו לאט החוצה, ואני מעריך שבעוד כמה שנים כבר כמעט ולא ישתמשו בו.. צרכנים חדשים לא ירכשו וידאו אלא אם כן יש בו גם DVD, סרטים ישנים כבר מועתקים לפורמטים החדשים של השידור, ובעצם הקידמה תקבע הכל

מיטלוש8

New member
נכון

למרות שכבר עכשיו אנשים מסתכלים עליי בצורה מוזרה כשאני מזכירה את העובדה שאפשר להקליט בוידאו.. וזה מה שאעשה גם לגבי המשחק בכל מקרה..

modz0r

New member
יש את זה גם להוט

הוט מג'יק.. פחות נפוץ, אבל עדיין. וכמו ש-thewhitetigris רשם.. וידאו גם יכול לעזור.

יו45

New member
וזה נראה לך ישים?

אפילו בשכונה חרדית כבר ימצא המדליף שידליף את הסוד הכמוס . מעבר לזה בהנחה שצלחנו את השבת בלי שמדליף סידרתי הרס לנו את התוכניות, זה כמעט לא אנושי לראות 5 דקות לסיום יתרון נקודה למכבי ולא להקפיץ לראות מה יש בסוף . צריך מכשיר שלא נמצא בידיים שלך , אולי ערוץ 10 יתנדבו לספק שידור חוזר עם יציאת השבת . כמובן שזה יקרה רק אם מכבי תעשה את העבודה ותנצח , ככה שכבר יש בזה רמז (מזכיר את הדיאלוג שלי עם המפיק של ערב הכדורסל של ישראל , כשהוא מתעכב כמה דקות על משחק של 20 הפרש בין עפולה לאשקלון זה אומר שמכבי עושה את העבודה על הצד הטוב ביותר.

אני לא מבין?

איך השבת בארץ נכנסת בשעה 19:00, ובמדריד בשעה 21:00? יש הבדל כזה גדול בשעת השקיעה?

יו45

New member
זה קצת יותר מורכב מזה

הפער הוא מצטבר משני גורמים . קודם כל הם פחות או יותר שעה וחצי אחרינו (בשעון הם שעה) בזכות המערביות היחסית . מעבר לזה היום שם יותר ארוך מישראל כי הם ממוקמים מעט צפונית לישראל .

למעלה