|משחק טו בשבט|

|משחק טו בשבט|

חבר'ה אני מאד מאד מאוכזבת. משחק טו בשבט נועד לילדינו שיהיה לנו ולהם שעות יצירה מהנות ומתנות נעימות לקבל. אני יודעת שהרוב הגדול שלחו וקיבלו את המתנות שלהם בזמן, אבל, ישנו קומץ של מס' אנשים שלא שלחו וכאלה שלא קיבלו. אנחנו מאכזבים את ילדינו!!!!!! וזה ממש ממש לא פייר. מקובל עלי איחור, אבל לפחות שילחו מסר אלי או אל גלי עם הסבר לאיחור שנידע את מקבל המתנה. אני מקבלת מסרים מילדים מאוכזבים שמצפים יום יום ליד התיבה למתנה שלא מגיעה. זה באמת באמת לא לעניין. אנא!!! מי שלא שלח את המתנה בבקשה שילחו. ברור לי בהחלט שישנם עיכובים שלא תלויים בנו וכן עיכובים בדואר ישראל. לכן, אני מאד מבקשת שיתוף פעולה איתכם בכדי שנמשיך עם משחקים כאלה בעתיד ויישאר לנו טעם נעים מהמשחק הזה. בבקשה שרשרו פה, מי קיבל ושלח מי לא קיבל מי לא שלח אני מאד מבקשת המשחק נועד לילדינו שתפו פעולה למען משחקים נוספים בעתיד אילאיל

היום קיבלתי את המתנה שלי../images/Emo13.gif

לצערי היא לא שרדה את תלאות הדרך, ונשברה קיבלתי מגנט מאטב עם משהו שנראה פעם כפרח יפה מאוד אם אמצא מי שיצלם אז תוכלו לראות

Ella Bella

New member
אהלן לי היקרה!!../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

כייף לנו שקיבלתם!! ואיזה יופי שצילמת את המגנט לפני השליחה (יש לי בעיה עם המצלמה).

מי צילם? איפה? מה פיספסתי?

למה אני לא רואה??????

אוקי, מצאתי ../images/Emo9.gif אלה? איך קוראים

למתוקה שלך? אני רוצה לעלות את היצירות לגלריה.

../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif שלחתי ../images/Emo45.gif../images/Emo31.gifקיבלתי

המתנה השניה בדרך נקבל אותה בטח בתחילת שבוע הבא.

מצליל לירון קיבלתי מגנטים מדליקים

אני יצלם אותם. הבת שלי בהתחלה שמרה אותם במעטפה שאלתיאותה: למה את לא שמה אותם על המקרר היא עונה: כשאני אגדל אני ישים אותם על המקרר בבית שלי
בסוף היא שמה אותם על המקרר.

למעלה