משחק ידע
לשבת

sagiberg

New member
משחק ידע../images/Emo103.gif לשבת

אני נותנת שם של מחבר ואתם רושמים ספר אחד (או יותר ) שאותו סופר כתב ורושמים את שמו של הסופר הבא אז הראשון- יהודה אטלס

shv2004g

New member
הילד הזה הוא אני../images/Emo70.gif

והמחבר שלי: ז'ול וורן!

sisty

New member
מסביב לכולם ב-80 יום../images/Emo9.gif

והמחברת שלי: גלילה רון-פדר עמית

Athaclena

New member
האקלברי פין

ונראה מי יידע: Eoin Colfer אם זה קשה מדי אז קחו את רואלד דאהל במקום

דני אלוף העולם

זה דאהל כי למרבה הבושה לא מכירה את הסופר השני... והסופר הבא-תיאודור גייזל(מזהים? ידוע בשם אחר...)

הידד ליום שונשוני מיוחד

ו"חתול תעלול" ו"הסניצ'ים" ו"גילי בר בום" ו"הלורקס" ו"אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים" וד"ר סוס כבר אמרתי? אה... בעצם דרקונית המזל אמרה והסופר הבא אפרים סידון

גליצו יוצא לשוטט בדרכים

הגן על הקרחת והתנ"ך בחרוזים ועלילות פרדיננד פדהצור בקיצור ואןזו ומוזו מכפר קקרוזו וכל הכבוד לך על הזיהוי! והבאה בתור-תרצה אתר

אמא הולכת לכתה א

ויש לה מחברת עם שורות כך נכתב הספר וכדי לכם לראות ו"מלחמה זה דבר בוכה" כך יאמרו כל הבריות ותרצה אתר כתבה על זה אבלֹא בטוח שהם קראו כשהיו ילדים וילדות... אז יש אמהות ויש מלחמות ויש אריות ויש יש גם תותים ו"האריה שאהב תות" הוא ספר ממש טעים |תתכבדי
| והבאבתור אורי אורלב

sigalit33

New member
חיית החושך

אבל יש כמובן עוד הרבה (סבתא סורגת, חולצת אריה, האיש מן הצד האחר, האי ברחוב הציפורים ועוד). הסופר הבא: מיכאל אנדה

הסיפור שאינו נגמר,כמובן!

ותודה ששמרתם לי,כי בזכותו הרי יש בעולם דרקוני מזל... וגם מומו,המופלאה לא פחות,ראי בתוך ראי,בי"ס לקסמים ,מעשה בקערה ובמצקת וג'ים ונהג הקטר והמשכיו. ואנחנו עוברים לפרנסס הודג'סון-ברנט

"לורד פונטלרוי הקטן"

*נשטפת בגלי נוסטלגיה משל הייתי בת 200* איזה ספר חביב ונאיבי הוא זה. תחי האצולה הבריטית! יחי תום הילדות הבלתי נגמר!
(אוי, אני מקווה שאני לא מתפרצת למשחק סגור..) ג'יין וובסטר?

יעלX3

New member
אבא ארך רגליים

חיבת להוסיף לסופרת הקודמת את 'סוד הגן הנעלם' 'ילדי המסילה' האהוב עלי וברח לי השם... נו הילדה הזאת שהית חיה בעולם של סיפורים ויתה מספרת שהיא נסיכה... בפנימיה באנגליה ויום התברר שאין לאביה כסף (מת?) והיא הופכת למשרתת שם...? הסופרת שלי: רבקה קרן - עם ספר נוער בבקשה או- ק.ס. לואיס

Britush

New member
"האריה, המכשפה וארון הבגדים"

וגם - "הנסיך כספיאן", "המסע בדורך השחר", "כס הכסף", "הנסיך ונערו", "אחיינו של הקוסם", "הקרב האחרון".
אבל את "ילדי המסילה" כתבה אדית נסביט, לא פרנסיס הודסון ברנט! ואולי התכוונת ל"הנסיכה הקטנה"? ספר חמוד ביותר.
הסופרת הפעם - לואיזה מ. אלקוט.

יעלX3

New member
אוף נכון...../images/Emo5.gif

אדית נסביט... ובכל את ספר מקסים. וכמובן שהתכוונתי להנסיכה הקטנה, ואני מקווה שלא טעיתי בסופרת... אני אציין רק שספר נוער של רבקה קרן הוא "לילי הפרועה" שהיה הספר האהוב עלי! (ואי אפשר למצוא אותו) הוא היה מרופט ומהוה וקראתי בו עשרות פעמים. לואיזה מיי אלקוט - נשים קטנות. ועכשיו: אריך קסטנר

sagiberg

New member
האיש הקטן והעלמה הקטנה../images/Emo25.gif

כל כך אהבתי את מקס הקטן והממזרי, ותודה יעל שהזכרת לי את הנסיכה הקטנה- ספר נהדר- והסופר שלי הוא ג'רום. ק. ג'רום

אוהל הדוד תום

וסליחה שעניתי על הנסיכה הקטנה לפני שראיתי שעניתן... ונעבור הלאה לע.הילל(כלומר הילל עומר)

יעלX3

New member
מי גר ברחוב שמגר?

דודי שמחה כמובן. ומוסיפה את איאן פלקונר (אותו אני מכירה מילדיי...)

למעלה