ו"חתול תעלול" ו"הסניצ'ים" ו"גילי בר בום" ו"הלורקס" ו"אם יוצאים מגיעים למקומות נפלאים" וד"ר סוס כבר אמרתי? אה... בעצם דרקונית המזל אמרה והסופר הבא אפרים סידון
ויש לה מחברת עם שורות כך נכתב הספר וכדי לכם לראות ו"מלחמה זה דבר בוכה" כך יאמרו כל הבריות ותרצה אתר כתבה על זה אבלֹא בטוח שהם קראו כשהיו ילדים וילדות... אז יש אמהות ויש מלחמות ויש אריות ויש יש גם תותים ו"האריה שאהב תות" הוא ספר ממש טעים |תתכבדי
ותודה ששמרתם לי,כי בזכותו הרי יש בעולם דרקוני מזל... וגם מומו,המופלאה לא פחות,ראי בתוך ראי,בי"ס לקסמים ,מעשה בקערה ובמצקת וג'ים ונהג הקטר והמשכיו. ואנחנו עוברים לפרנסס הודג'סון-ברנט
חיבת להוסיף לסופרת הקודמת את 'סוד הגן הנעלם' 'ילדי המסילה' האהוב עלי וברח לי השם... נו הילדה הזאת שהית חיה בעולם של סיפורים ויתה מספרת שהיא נסיכה... בפנימיה באנגליה ויום התברר שאין לאביה כסף (מת?) והיא הופכת למשרתת שם...? הסופרת שלי: רבקה קרן - עם ספר נוער בבקשה או- ק.ס. לואיס
אדית נסביט... ובכל את ספר מקסים. וכמובן שהתכוונתי להנסיכה הקטנה, ואני מקווה שלא טעיתי בסופרת... אני אציין רק שספר נוער של רבקה קרן הוא "לילי הפרועה" שהיה הספר האהוב עלי! (ואי אפשר למצוא אותו) הוא היה מרופט ומהוה וקראתי בו עשרות פעמים. לואיזה מיי אלקוט - נשים קטנות. ועכשיו: אריך קסטנר