משחק יום חמישי - לא ספוילר

Yo-man

New member
משחק יום חמישי - לא ספוילר

שווה לראות את המשחק הזה. היה טוב.

Yo-man

New member
WAS@MIN

עכשיו עם ספוילרים
איזו נדנדה היה המשחק הזה.
כבעלים של 2 קבוצות בפנטזי נהנתי לראות את אלפרד מוריס רץ ל-140 יארד בליגה אחת, ואת פיר גארסון עם 119 יארד ו-TD אחד.
גארסון היה כבר עם עוד TD ביד, בדאון שלישי עם 30 שניות לסיום במשחק ואפשרות לנצח - אבל הוא נשמט ממנו.
וכך וושינגטון הפסידו (אוב לי כאוהד פילי) והשחקנים שלי נתנו לי 20 ומשהו נקודות כל אחד.
ובנוסף היה משחק טוב ומותח עד השניה האחרונה.
כבר אמרתי שאני מת על משחקי יום חמישי?

הדבר היחיד שהיה מבאס לי היה כשנכנסתי לגיים פאס והוא אוטומטית נפתח על ה-NFL Network Channel, ושם הדבר הראשון שנאמר הוא שמיניסוטה קיבלו את הניצחון השני שלהם לעונה, והלך כל אלמנט המתח מהמשחק עבורי.
ועדין הוא היה טוב ושווה צפייה.

eran113

New member
TNF

מסכים מאוד - היה אחלה משחק.

לקראת סוף המחצית הראשונה ותחילת הרבע השלישי היה נראה שהרד סקינס פותחים פער והמשחק הולך לגארבג' טיים.
אבל אז ההגנה של מינסוטה נזכרה לשחק וגם פאונדר (מקווה שהפציעה שלו לא חמורה).

הויקינגס משחקים טוב יותר כאשר פאונדר הוא הק"ב וגם בשבוע שעבר הם יכלו לנצח את דאלאס. הם נמצאים בבית לא קל וכבר אין להם סיכוי להגיע לאנשהו העונה אבל טוב שניצחו.

בנוגע לקבוצה מעיר הבירה, בהחלט מדובר באכזבה גדולה במיוחד לאחר שגם בג'איינטס וגם הקאבויס ניצחו את מינסוטה. כמובן שבבית של ה NFC EAST שום דבר עדין לא גמור ולמרות ההפסד הם עדיין יכולים לזכות בראשות הבית.

פנטזי - היה לי את מוריס והוא המשיך ביכולת הטובה שלו בשבועות האחרונים ולמרות שלא עשה ט"ד הוא נתן תפוקה יפה עם 20 ומשהו נק'. ליריבים שמולי לא היה אף שחקן מהמשחק הזהץ

DS9

New member
WAS@MIN

נתחיל עם המשחק, המחצית הראשונה הייתה מדהימה והזכירה את היתרונות של וושינגטון בעונה הקודמת.
וושינגטון עשו מה שהם רצו על המגרש, וההגנה של מינסוטה לא הצליחה לעצור אותם.

אז הגיעה המחצית השנייה, וכל המשחק התהפך, וושינגטון לא מתקדמת לשום מקום ומינסוטה עושה TDים ושערי שדה.
אגב, קאסל הגיע פעמיים לאזור הרד זון ופעמיים העסק נגמר עם שער שדה, אם הוא ימשיך ככה המשחקים הבאים שלהם לא יהיו מאתגרים לחיזוי...

בנוסף היה סיום מותח, עם ניהול שעון מזעזע מבחינת מינסוטה. למה היה צריך את הפסק זמן האחרון של מינסוטה? הרי וושינגטון התקשו להסתדר בזמן להתקפה ומה שיצא להם היה מביך, אז למה לתת להם מתנה של זמן התארגנות והתיעצות חצי דקה לסיום המשחק? לא היה עדיף לתת לשעון לרוץ? הרי כך או כך לא היה זמן להתקפת נגד של מינסוטה.

מבחינת פנטזי, ההגנה של הפטריוטס בחופש השבוע, והגעתי למצב שאני מתלבט בין ההגנה של מיאמי להגנה של מינסוטה.
לאחר בדיקה של יכולות הQB היריב (TB היו מפחידים שבוע שעבר מול סיאטל), כמות ההחזרות לTD, טאקלים SACKS וכו', בחרתי לקחת את מינסוטה.
כדי שיהיה מעניין היריב שלי בחר להרים את ההגנה של מיאמי.
כך שעכשיו יש/היו שני ויכוחים:
הראשון היה כמה נקודות הגנת מינסוטה תתן.
אני הימרתי על 20.5 ובסוף המחצית הראשונה לא ידעתי איפה לקבור את עצמי, כשהם עמדו על 4.5 נקודות. מזל שהם תיקנו במחצית השנייה וסיימו על 19.5

השני שיוכרע בשבוע הקרוב,איזו הגנה תתן יותר נקודות מיאמי או מינסוטה.

אהה, והיה לי גם איזה WR זניח אחד, פייר גארסון עם 22 נקודות!
אין ספק שלראות את המשחק, כשאכפת לך מה ההגנה עושה, הרבה יותר מעניין מאשר, כשאכפת לך רק מי מקבל את הכדור ולאיזה מרחק.

dedi_k

New member
אכן, משחק מעולה

אגב, האם יש אתר / פורום / משהו אחר שבו אפשר לקבל אחרי כל מחזור המלצות איזה משחקים שווה לראות, אבל בלי ספויילרים?

Yo-man

New member
אפשר לפתוח פה פינה כזו כבר היום.

אבל יש אנשים שגם אם תכתוב על משחק מסויים שהוא יצא משחק טוב, זה יהווה עבורם ספוילר.
אבל ננסה את זה - אני אפתח שרשור של המלצות למשחקים בלי יותר מידי פרטים. יהיה אייקון של ספוילר בכותרת עבור מי שלא רוצה לדעת מה מומלץ, ומי שישרשר להודעה זו, לא יכתוב שמות של משחקים בכותרת אלא רק בגוף ההודעה.
נראה אם יש ביקוש להודעות מסוג זה.

vagz

New member
vpn ארגנטינאי

למישהו אולי יש קישור לשרת vpn ארגנטינאי? אחרי חיפושים ארוכים עדיין לא הצלחתי למצוא

ESPN

New member
לא, אבל...

אם אתה לא מוצא - השבוע הגיים פאס חינם גם מהארץ. מה שכן, צריך לזכור לבטל את השירות בתוך שבוע, אחרת מחייבים אותך לכל העונה. עשיתי את זה בשנה שעברה וזה היה בסדר גמור.

למעלה