WAS@MIN
נתחיל עם המשחק, המחצית הראשונה הייתה מדהימה והזכירה את היתרונות של וושינגטון בעונה הקודמת.
וושינגטון עשו מה שהם רצו על המגרש, וההגנה של מינסוטה לא הצליחה לעצור אותם.
אז הגיעה המחצית השנייה, וכל המשחק התהפך, וושינגטון לא מתקדמת לשום מקום ומינסוטה עושה TDים ושערי שדה.
אגב, קאסל הגיע פעמיים לאזור הרד זון ופעמיים העסק נגמר עם שער שדה, אם הוא ימשיך ככה המשחקים הבאים שלהם לא יהיו מאתגרים לחיזוי...
בנוסף היה סיום מותח, עם ניהול שעון מזעזע מבחינת מינסוטה. למה היה צריך את הפסק זמן האחרון של מינסוטה? הרי וושינגטון התקשו להסתדר בזמן להתקפה ומה שיצא להם היה מביך, אז למה לתת להם מתנה של זמן התארגנות והתיעצות חצי דקה לסיום המשחק? לא היה עדיף לתת לשעון לרוץ? הרי כך או כך לא היה זמן להתקפת נגד של מינסוטה.
מבחינת פנטזי, ההגנה של הפטריוטס בחופש השבוע, והגעתי למצב שאני מתלבט בין ההגנה של מיאמי להגנה של מינסוטה.
לאחר בדיקה של יכולות הQB היריב (TB היו מפחידים שבוע שעבר מול סיאטל), כמות ההחזרות לTD, טאקלים SACKS וכו', בחרתי לקחת את מינסוטה.
כדי שיהיה מעניין היריב שלי בחר להרים את ההגנה של מיאמי.
כך שעכשיו יש/היו שני ויכוחים:
הראשון היה כמה נקודות הגנת מינסוטה תתן.
אני הימרתי על 20.5 ובסוף המחצית הראשונה לא ידעתי איפה לקבור את עצמי, כשהם עמדו על 4.5 נקודות. מזל שהם תיקנו במחצית השנייה וסיימו על 19.5
השני שיוכרע בשבוע הקרוב,איזו הגנה תתן יותר נקודות מיאמי או מינסוטה.
אהה, והיה לי גם איזה WR זניח אחד, פייר גארסון עם 22 נקודות!
אין ספק שלראות את המשחק, כשאכפת לך מה ההגנה עושה, הרבה יותר מעניין מאשר, כשאכפת לך רק מי מקבל את הכדור ולאיזה מרחק.