משחק ישן ומאלף

• פותח הנושא bryan
  • פורסם בתאריך

bryan

New member
משחק ישן ומאלף

שלום לכם. לפני כמה שנים חבר שלי הביא לי משחק שפשוט התמכרתי אליו,משחק ישן אבל מדהים ומצחיק בטירוף. אני כמובן מדבר על לארי 7-ספינת התענוגות. יש לכם מושג איפה אני יכול למצוא שוב את המשחק הזה??? מוכרים אותו עדיין??? למישהו מכם יש אותו????

ET2k

New member
מוכרים אותו

באריזה אדומה,40 או 30 שקלים,אבל בלי כרטיס הריח,חבל.

ShotokanMaster

New member
חחחחחחחח

חבר שלי הלווה לי את המשחק פעם ואיבדתי אותו, גם אני מחפש איפה לקנות את המשחק כדי להחזיר לו... (משחק מצחיק בטירוף....)

ShotokanMaster

New member
באיזור גוש דן בבקשה, רצוי בחולון...

אני לא אסע 10 שעות הלוך וחזור, אסתובב בקניון וכל זה בשביל לקנות משחק ב-50 שקל....

bryan

New member
אתה לא חייב לקנות

אתה גם יכול להוריד אבל אז זה בלי הסאונד

ShotokanMaster

New member
אם הייתי רוצה להוריד...

....הייתי יכול להוריד גם עם הסאונד! אבל מה שחבר שלי הלווה לי היה מקורי, ולכן מן הראוי שאני אחזיר לו מקורי. הלא כן?

XplowBoy

New member
מה זה המשחק הזה?

נשמע טוב, אני מניח שהוא לא ישראלי אבל יש לי הרגשה שזה קווסט... או.. נוווו אולי תשימו תמונה

ShotokanMaster

New member
צודק...

זה קווסט חביב למדי, שיצא במקור למבוגרים כי יש בו סקס וכאלה.... זאת בעצם סדרה וזה המשחק השביעי (הראשון שעובד על ווינדואוס). זה מספר על בחור בן כ40, רווק שמחפש סקס כל היום, ומישהי ניצלה אותו בשביל לגנוב לו כסף.... הוא נואש, ולכן הוא יוצא לחופשה על ספינה מפוצצת בכוסיות וכל מיני דברים מצחיקים...... אז יש לך כל מיני משימות לעשות, לדוגמה - המשימה הראשונה היא להחלץ משריפה וכו', המשימות לא הכי מקוריות אבל המשחק מצחיק בטירוף! מצטער אין לי תמונה....

יש לי אותו על דיסק מלא...

כולל סאונד כולל סרטונים ועובד על איכסP אם אתה מאיזור חיפה תקפוץ נצרוב לך

למעלה