ג'וני דפ-מה עובר על גילברט (איזה ממי הכי חתיך שיש) ליאונרדו דיקפריו- טיטניק (הכי מושלם שיש -חוץ מג'וני דפ) הית לדג'ר- סיפורו של אביר, ו-10 דברים שאני הכי שונאת אצלך (לא יכולתי להחליט)
שחקנים: 1. מל גיבסון: נשק קלני(כולם) 2. ברוס ויליס: מת לחיות ( כולם) וללכת על הכל לא יכולתי להחליט 3. ברנדון פרייזר: המומיה (1,2) והגונג'ל מת מצחוק, אני לא יכולה להחליט
נישבעת לכם שבחיים לא תקום סידרה כמו בנות מקלאוד היום כימעט עמדתי ליבכות מיסכנה טס שככתי עד כמה הפרק הזה היה עצוב שהיא מגלה את הגוש הזה בחזה שלה וקלייר ודייב כאלה חמודים שהם תומכים בה ... אני כבר מתה ליראות שוב שידור חוזר בערב... ואיזה מזל שהיה את אלכס וניק הפרק כי הם הצחיקו אותי איך שהם רצו לעבוד על הארי אבל בסוף זה לא הצליח ביגלל ניק והפה הגדול שלו חחח. וגם בקי וגו'די היו מצחיקות איך הם לא הצליחו ליתפוס את האלפקה .. יווו ומג וטרי קרעו אותי איך היא רצתה לחסוך לו ואז הוא כל שניה אמר לה דברים שהיא יכולה לחסוך מעצמה . חחחח טוב קיצור פרק אחד הנדירים
אחרי הפרק הזה.. נראה לי בערב עשיתי בדיקה כמו שהיא עשתה וגיליתי בדיוק מה שהיא גילתה ובכן תארי לך את הדרמה.. לאחר בדיקת רופא וכמה ימי פאניקה התגלה שזה בדיוק מה שיש לטס פיברואדנומה שזה גוש שפיר לא מסרטן. אני לא אשכח את הרגע הזה כל חיי.
אממ..טוב קצת קשה לי להחליט.. אוקיי נראה לי שהחלטתי.. דרו ברימור- זמר החתונות/אף פעם לא התנשקה רוברט רדפורט- הלוחש לסוסים ג'קי צ'אן- שעת שיא (1,2) וזהו... דרך אגב מישהו פה ראה את הסרט "יונה בודדה"?