משחק כייף!!

משחק כייף!!../images/Emo3.gif

ראיתי את זה בפורום אחרים וזה הלך ממש אחלה.. זאת גם הזדמנות טובה להכיר אחד את השני פה בפורום! אז ככה- פעם בשבוע בוחרים מישהו והוא מציג את עצמו בקצרה, אחרי זה כל אחד יכול לשאול אותו על גבי הפורום כל מה שבא לו והנחקר השבועי חייב לענות!.. כמובן שהשאלות והתשובות צריכות להיות במסגרת הטעם הטוב..בסוף השבוע הנחקר בוחר את הנחקר הבא.. אז בשל העובדה שזה השבוע הראשון אני מנדבת את עצמי להתחיל.. אז יאללה- תרביצו בשאלות!
אני לא מפחדת מכם!

Th3onE

New member
משתף פעולה.. טם טם טםם.

מה פשר ניקך? בת כמה הנאשמת? מדוע התחלת עם סאותי? איך? למה? מה אמרו ההורים? מה עושה בזמן הפנוי? מה מתכננת לחופש\לחיים? מה תעשי בצבא? אמממ מה הסמיילי האהוב עליך פה בתפוז?

ייאי משת"פ ראשון! איזה כייף../images/Emo6.gif

מה פשר הניק שלך? אז כמו שאמרו פה הניק שלי קשור לשקנאי מהרצועה, שהוא כמובן שקנאי המקמק שהוא השקנאי של סלומוניקו ה-3 וקונדופוני חברו, כמובן! בת כמה הנאשמת? כמעט כמעט 18! מדוע התחלת עם סאות'? האמת שאני אפילו לא זוכרת.. אני חושבת שזה הגיע מביפ והייתה אהבה ממבט ראשון
איך? מביפ? למה? כי אני מטורפת על חוש ההומור הזה.. וכי בחיים לא ראיתי סידרה כזאת מתוחכמת ואדירה מה אמרו ההורים? אוהבים את בוקסר הסאות'פארק שלי
מה עושה בזמן הפנוי? עובדת, חוסכת והורגת את הזמן עד הגיוס.. מה מתכננת לחופש/לחיים? כרגע משתדלת להיות ראש קטן, להינות ולהרוויח כסף- לא יותר מזה.. מה תעשי בצבא? כנראה מודיעין מה הסמיילי האהוב עלייך בתפוז?
כמובן! זה קשור לניק שלי! ותודה מיוחדת ל- Th3onE על שיתוף הפעולה... יאללה אנשים, שתפו פעולה בהמוניכם!

evertonian

New member
מה זה בדיוק קממב"ר?

אני בעיקרון עדיין במיונים יש לי אופציות שנעות בין האזנה, אולפן תרגום, ומשהו סודי שאין לי מושג קלוש מה הוא עליו ויש לי מבחנים ביום שני. הגיוס לי הוא כאילו באפריל אבל הוא אמור להשתנות

למעלה