משחק להעיר קצת את הפורום!

משחק להעיר קצת את הפורום!

גנבתי משחק מהפורום של מוקי=] לוקחים שיר/בית משיר של השוטים ומעוותים/משנים/מוסיפים מילים וכאלה.. ואז מישו צריך למצוא את כל השגיאות ולבחור שיר חדש ולשנות אותו.. הייתי מתחילה אבל אני גרועה אז מישו אחר מוזמן להתחיל:p

דר רשע

New member
תגידי

יש לך שריטה במוח?

fleaboy

New member
יא רעיםםםםםם

מנסים לתת פה משחקים שיהיה כיף וטוב ואתם ככה מייבשים... לא יפה P: לי כל הכבוד על האירגון... רק צריך שמישו יתחיל עם איזה שיר חחח

../images/Emo121.gifאפשר להעלות רעיון?

אני שואל שאלה כגון איפה נימצא המלון שיש בו קילו ענבים וחצי מלון? ואז מי שעונה, תורו לשאול שאלה, הבנתם?

../images/Emo110.gifואאו אתם אנשים רעים!!!

הינה שלי: אז אני אתחיל,מה אני אמורה לכתוב? משפטים מוזרים או משהו? טוב אני אכתוב משפטים ללי:) יש לך פורום משעמם, כן! ככה אני חושבת!! את שומעת לי, בן, החניך של אחת מהשבט שלי וחבר שלו הלכו לאדם (זה המחסנאי) ובסך הכל הם ביקשו ממנו כמו תמיד שטויות והוא היה מזה מגעיל אליהם!! תמיד הוא מנסה להיות נחמד אליהם כי בכל זאת- חניכים, אבל חשבתי על זה ואי אפשר לחיות ככה!!! טוב נעבוד נושא? כן, יופי, סבבה. אני אתן לך חידה- תני לי מהספרות 1, 5, 6, 7 רגע, למה 5 בעצם? כמה מספרים צריך? חח שכחתי כמה!!! * די אני קוטעת את זה באמצע!! זה קל מידי וזה רק חלק מהבית..וגם המחשב שלי איטי מידי ויש יותר מידי דברים מופעלים:S

צריך להגיע ל21...ולא הצלחתי\=

ניסיתי כל שיעור תנך חחח וואי איזה סיפור יפעת זה הסיפור הראשון שלך

../images/Emo110.gifחחחחחחח

שמעת שטל עדן הצליח?? ונו..אתם לא מנחשים איזה שיר זה!!!!!!!!!! לא מספיק לא כתבתם בעצמכם אתם גם לא פותרים:p

למעלה