משחק לחנוכה

emmy5

New member
משחק לחנוכה

אני קבלתי באי מייל ,לא יודעת בדיוק מה עושים

emmy5

New member
בוקר טוב חבר נחמד ../images/Emo24.gif../images/Emo24.gif

מנורה

New member
אמי מאד נחמד זה עשוי במחשב או סידור

או את מלמדת אותו סידורי פרחים סליחה שלא ברור לי

yaely2

New member
מנהל
../images/Emo39.gif../images/Emo141.gifסידור פרחים יפה בטבע

שלום לכל החברים הטובים שלי, לפני כמה שבועיים בערך כתבתי על סיור של החברה להגנת הטבע ב 13.12. מאחר אף אחד לא הביע את רצונו להשתתף נסעתי עם חברה לקברות המכבים (יש ויכוח היכן זה) ואני רוצה לאמר לכם שזה היה ממש מאלף. לפני רבע שעה חזרתי הביתה מורעבת. חבל להחמיץ. נסו לברר בחברה אם גם בשבוע הבא יש. יעלי

dani 123

New member
בוקר שבת טוב לכולכם

אמי לחצי על האנטר במסך יפתח המשחק את צריכה להאכיל את חברי הכנסת או את המופיעים בסופגניות. יש 2 מצבים כאשר פותח את הפה ואת זורקת אליו סופגניה הוא אוכל את מקבלת נקודות כאשר אינו פותח את הפה הסופגניה נמרחת על הפנים.

bimbo.

New member
בוקר טוב יקירי ושבת שלום../images/Emo48.gif../images/Emo48.gif

התעוררתי הבוקר בהרגשה נפלאה, ואתם אחראים לכך. עשיתם לי אתמול חגיגה מקסימה: שמחה, צחוקים וחברות אמיתית.
טרחתם ובאתם ושימחתם אותי מאוד.
אני יודעת שאלו שלא באו פשוט לא יכלו. אתמול לא יכולתי להכנס למחשב, מפני שבני הצעיר חזר לגור אתי (באופן זמני, ובגללי) והבית היה מלא חבילות, ובעיקר חדר המחשב, שזה החדר שלו. שתהיה לכם שבת נפלאה ושנזכה לעוד הרבה פגישות. אמן ואמן!!

yaely2

New member
מנהל
שבת שלום לכולם ../images/Emo42.gif../images/Emo73.gif../images/Emo65.gif

לבימבו
ולכולם שלום
בימבו בעיקבות מה שכתבת אני מאחלת לך ולנו שיהיו כל ימינו שמחים יעלי

מנורה

New member
שבת שלום ויום נפלא לכולם../images/Emo140.gif

תודה לך בימבו על מחזיקי המפתחות מעשי ידיך להתפאר. לי אישית יש אוסף גדול של מחזיקי מפתחות כך ששימחת אותי במיוחד. להיות בחברתכם זה כיף אמיתי.

emmy5

New member
BIMBOבוקר טוב שנגיע לשנה הבאה

הרבה בריאות ונחת מהילדים ,אצלי הבית מלא עם כל הדברים שלהם....הכל זמני...כולם עוברים דרך הבית שלי .. מהצבא ,מהלימודים ..לפני פגישה ואחרי פגישה ..עם החבר ...עם החברה..עם הבעל עפ התינוק ...כייף...

emmy5

New member
דני,אני כבר בת 20 ..ילדה גדולה

תודה על הסבר ,חשבתי שיש המשך לזה ....תודה ..איך הנכדים? זה משחק בשבילם

ora11

New member
בוקר טוב לכם חברים../images/Emo42.gif../images/Emo141.gif

בוקר טוב ויום טוב הרי שבת היום. בימבו גם אנחנו שמחנו אתך שיהיו לך עוד הרבה שנים של אושר בריאות וצחוק. תודה לך בימבו .

bimbo.

New member
אולי הסופגניות ישכנעו אותם שלסתום

את הפה יכול להיות טעים מאוד
אמי, תודה לך

למעלה