משחק לפסח!

Charmed Or

New member
משחק לפסח!../images/Emo112.gif

אפחד לא יגיב בטח. מה עשרת המכות שלכם השנה?

I n n u e n d o

New member
10 המכות

1.הוט 2.הוט 3.הוט 4.איתן 5.הוט 6.הוט 7.איתן 8.הוט 9.איתן 10.הכאב גרון המעצבן שלי

Charmed Or

New member
כן!../images/Emo112.gif

אתה יודע שמדרובה בערבית זה מוכה?! זה שאתה קורא לה מדרובה, זה כאילו הכית אותה!

רוני1002

New member
10 המכות שלי השנה:

1. נגמרה הסדרה "ככה זה בחיים". 2. הוט מורידים את תשוקות. 3. רוני מוציאה שיר שאני בכלל לא אוהבת- אני מתכוונת לשיר החדש "סוכריה". 4. מלאני לא הוציאה את First Day Of My Life בבריטניה, בארץ מולדתה. 5. מלאני ירדה מהמצעד הלועזי של גלגל"צ. 6. מלאני ירדה מהמצעד הלועזישל רדיו ירושלים. 7. אני לא מצליחה לשמוע את התוכנית "כוכב נוגה" ברדיו ירושלים כי השרת של האינטרנט דפוק. 8. רוני מתראיינת ל"7 לילות" בראיון שמוציא אותה סנובית לאללה. 9. אהוד אולמרט נבחר להיות ראש ממשלה בבחירות בישראל. 10. המכה הכי כואבת: אור נעלמה מפורום תשוקות וכל חברי הפורום התגעגעו.

Charmed Or

New member
נמ.../images/Emo112.gif

1. לא משנה. 2. הכרת השמיים. 3. מורים לפיזיקה. 4. לא משנה. 5. SN ביס. 6. ריב עם חברה. 7. כל המלא פעמים שהשמינייה באה לפאקציון וכל הפאקצות היו ברחוב שלי. 8. תשוקות יורדת. 9. לא משנה. 10. לא משנה.

Charmed Or

New member
אני אביא לך מכות!../images/Emo112.gif

1. מכה. 2. מכה. 3. מכה. 4. מכה. 5. מכה. 6. מכה. 7. מכה. 8. מכה. 9. מכה. 10. מכה בביצים. הנה, עכשיו יש לך 10 מכות :]

° w a v e °

New member
אני אגיד לכם מה מכה

שאין בוםבמלה. כי לא, מה פתאום שתהיה לי דרך חזרה ודרך להגיע. כוסימה שלהם מה הם חושבים שגדל לי בגינה? זהב? איף. זה מכה!

למעלה