משחק מגדרים

Apikachu L

New member
משחק מגדרים

אתמול במשך כל הערב הייתי ב"מגדר" העיקרי שלי, שהוא אין מגדר (נראה לי). למרות זאת שיחקתי קצת עם מגדרים יחד עם אחותי הקטנה.
מצורפות בזאת 3 תמונות - כל אחת בלבוש של מגדר אחר.

לעוד מישהי/ו יצא לשחק ככה?

Apikachu L

New member
גבר

החולצה החדשה והגברית ממחלקת ילדים (
- שאלתי על חולצות בר מצווה, והמוכרת הייתה כל כך חמודה...), מכנסי גברים, ונעליים סתם. וגם ביינדר. שקלתי לשים עניבה, אבל לא היה לי כח...

Apikachu L

New member
אני

לא לגמרי בקטע של המכנסיים האלו, אבל זה מה שהיה נקי. ואחת החולצות החביבות עלי (למעשה, זה פשוט מה שלבשתי באותו היום, כולל תסרוקת - התסרוקת החביבה עלי למעשה, יש משהו כייפי בללכת ברחוב ולהרגיש את הקוקיות מקפצות. ו...בדיוק ככה הלכתי לבנק.)

Apikachu L

New member
אישה

אחותי הקטנה הלבישה אותי, ורוב הבגדים הם שלה (הם לרוב לא במידה שלי כי היא יותר גבוהה וקצת יותר רחבה). כולל הנעליים האיומות האלו, שגם גדולות עלי וגם אני לא יכולתי ללכת איתן. אבל היה כיף להתנסות.

snoopytush

New member
השחור זה גרביונים כן? איך מכבסים גרביונים?

הם לא נקרעים במכונת כביסה?

ליזי133

New member
אני לא מחובבות הסגנון...

ואני ממש לא מחובבות נעליים כאלה, וגרביונים אני גם לא ממש אוהבת, אפילו שלפעמים אולי הייתי רוצה ללבוש אותם...
אבל סה"כ נראה בסדר.
לדעתי מראה הגבר נראה בסדר, משכנע. מראה אישה נראה כנ"ל- בסדר, משכנע....
אבל הכי מתאים לך זה הזה שהוא את.

המראה שהוא אתה זה הכי יפה

Apikachu L

New member
זה לא הנעליים שלי

אני לא מאמינה בלנעול חילול קודש כזה. נעלתי רק בשביל הצילומים...
רוב הבגדים הנשיים לא שלי בכלל (מה ששלי ממה שלבשתי: גרביונים, תחתונים, חזיה, חגורה, צמיד)

orald

New member
ברר...לעולם לא ללבוש את זה בנוכחותי.

אחותך הקטנה נראתה יותר "סולידית" כשראיתי אותה.
ואגב, אני די בטוחה שלבשת בתמונה כ"אישה" כל מה שעלה עליך ולא ממש בהתאמה.

Apikachu L

New member
זה מה שהיא הלבישה אותי בו...

נתתי לה יד חופשית להחליט, כי אני לא משהו בלהתלבש...
פשוט אין לי מכנסיים קצרצרים, והיא החליטה שהיא תלביש אותי בסגנון "אדג'י-פשיניסטה" (ככה היא קראה לזה) ולכן נעלי הבדס"מ (ככה אני קוראת להן) האלו...

אולי אני צריכה להעסיק לא את אחותי הקטנה בזה, אלא מישהי אחרת.

lily kane

New member
זה דוקא די חמוד

הנעלים דוקא ממש מוצאות חן בעיניי אבל עם עקבים כאלו אם את לא רגילה זה בהחלט סיפור

בתכלס זה נחמד שאפשר לשחק עם זה לפעמים זה גם ממש כיף

ליזי133

New member
וואו... גם לי יש כמה..

אני אעלה אחר כך, ברשותך

לא ממש משחק מגדרים, כולם הם דברים שאני ממש אוהבת, גם אם אחד נראה הרבה יותר נשי והשני יותר גברי, ואין לי את זה שהוא *אני* כי זה קשה יותר.. זה הרבה דברים.. וזה מסובך....
אז יש לי תמונה של החולצה שהלכתי איתה היום לבית הספר, יחד עם העניבה, ועם ביינדר (לא הכלתי עם ביינדר, אבל כן עם עניבה)
ואחת עם חצאית, חולצה חמודה, שאני אוהבת גם ככה וגם בשילוב עם החצאית...
אעלה עוד כמה זמן לפה

למעלה