למהש לא נזכור אותם?ואני עושה את זה
רק כי נורא משעמם לי עכשיו ג'ניפר-הבחורה היפה עם השיער הארוך הגיעה לאודישנים קצת בכתה שם ואמרה שלא תכננה את זה ככה היא הייתה בהתחלה נראית חמודה והכל עד שהיא התחילה את הריב עם אווה ואן ורציתי להרביץ לה נופתה בפרק הגלגיליות אחרי שג'נס אמרה לה שהתמונה שלה מפחידה ג'ולי-הבחורה ההודית רקדה לטיירה באודישנים[לדעתי היא רוקדת נורא מכוער] התמונה הראשונה שלה הייתה מוצלחת והיא הייתה נראית שם כמו תרנגולת חחחחח אך בתמונה השניה היא נכשלה לאחר שאמרה שהיא לא יודעת מה לעשות עם השיער שלה אז היא סתם משחקת עם הידיים ומנסה להראות טוב במצלמה נופתה לאחר הביוטי שוט גם בגלל התמונה וגם בגלל שאמרה שהיא רוצה להיות דוגמנית רק כדי לקדם את העסק שלה או משהו כזה כל הזמן אמרה שהיא רוצה להראות שדוגמניות יכולות להיות גם יפות וגם חכמות[הודים אמורים להיות חכמים] ניקול-הבחורה האדמונית המדהימה שהגיעה עם שיער ארוך וקיצצו לה אותו וזה היה מראה מדהים לה תמונות מדהימות אך נופתה לאחר שהגיעו ליפן מכיוון שהשופטים התקשו לזכור אותה נופתה לאחר הפירסומת בטוקיו אן-הבחורה היפהה כ"כ המתעמלת עם הרגליים הנהדרות שטיירה בחרה בה ראשונה ל14 הסופיות החברה הכי טובה של אווה שלאחר מכן היה הריב אן לרוב לא הראתה את הכישרון שלה בתמונות והשופטים אהבו רק 2 תמונות שלה-של לי ג'ינס ושל התמונה הכפולה טוב התעייפתי אולי פעם אחרת אני אמשיך