משחק מכור "הדוגמנית של ערוץ 10" ולא

kate85

New member
משחק מכור "הדוגמנית של ערוץ 10" ולא

לעניות דעתי זה היה משחק מכור והתוצאות זויפו ,חבל מאוד ערוץ 10 שאתם יורדים לרמה הזו .גועל נפש.אין בניראל כל יחוד ,אגרסבית ,בכיינית,אינה יודעת להתנהג בחברה אז מה עשיתם? נסיון להיות יפה נפש ושויוני בפני העולם מרגע זה אני אתכם גמרתי אעבור לערוץ 2.

BERTA0207

New member
יש בזה משהו..

הקטע הוא שהם כל הזמן גיבו אותה בכך שיש דברים שהיא לא יכולה לעשות בגלל היותה.. אז איך נותנים לה להיות דוגמנית.. היא לא תצטרך לעולם להצטלם להלבשה תחתונה?????????

cHoCoLaTe BoY

New member
כן.. היא תדגמן כאפיות ולבוש ערבי של

נשים!! חחח אוהל יכסה את כל הגוף שלה ככה שהיא צריכה רק לדאוג לציפורניים!

dc24

New member
והקטע הכי הכי מצחיק

הוא שבסופו של דבר הם אלו שיצטרכו "להתמודד" איתה. חרא של אופי. לא משהו של יופי. נסו לדמות בדימיונכם את צלמי הצמרת, הספרים, המאפרות וכולם ואת ניראל והאף שלה. זה יכול אפילו מצחיק יותר ממשחק מכור ! גם את תוכנית ה-"ריאליטי" (אם אפשר לקרוא לזה כך) שלהם, ערוץ 10 פשוט הרס. לא פלא שערוץ 2 שולט בתחום ביד רמה ( ע"ע רצים לדירה וכמובן התוכנית הכי הכי שהיא "סוף הדרך" )

ido11111

New member
את ואני צפינו באותה תוכנית ????

אני זוכר בברור שראיתי את ניראל עם בגדים תחתונים ( רגע ראיתי אותה גם ללא חלק עליון ) , את באשכול אחר אמרת שהיא אמרה שהיא שונאת יהודים אני לא זוכר משפט שאפילו מרמז את זה , כן זכור לי שמישהי אמרה שהיא מפחדת מערבים

נו דיי באמת לא נמאס

וזה שנטלי ההלכה וחילקה פליארים שיבחרו בה ונדחפה לכל בר מצווה וחתונה זה בסדר?!

חוץ מזה ...

שמתוך שלשת המשימות של היום נטלי היתה מצטיינת המשימה....וניראל לא נבחרה אפילו פעם אחת....אז איך החליטו שהיא זוכה....?..הרי שהשופטים דיברו על כל אחת בנפרד הם אמרו הכל טוב על מימי ועל נטליועל ניראל לא...אז איך נבחרה ניראל...

ortalav

New member
../images/Emo45.gif

אני עם תוכניות ריאלטי גמרתי!הכל מכור שם

GRIUHSR

New member
אויי שתקו כבר תלמדו להפסיד

מה לעשות שכמו שאמרתי מקודם ניראל היחידה שנראה "בסדר". אתן משחק מכור כי זה היה ידוע שאם היא תיזכה אז אתן תעשו מה שאתן עושות אז לכו הביתה לבכות לאמא ולא לעשות דרמה פה.

Raz110

New member
שטויות!!!

בתור אחד, שמאד אהב את ניראל (לשם שינוי) אני חושב שמגיע לה לזכות, ובגדול, וכולכם ולכל הדוגמניות שיחנקו.

ניראה לי

אתם שמעתם את הקולות של היריות ברקע? ניראה לי משו קרה שם!! חחחחח לא סתם היא ניבחרה ככה

y a m a i

New member
מה קרה שם?

אנשי כהנא (את יודעת, אהוביך) שמעו "ערביה" וחטפו קריזה?

למעלה