משחק מכור מראש

משחק מכור מראש

זה לא חוכמה לשלוט או מנגד להתמסר בידיעה ש״המשחק מכור מראש״ , במגרש הבטוח. אם קשה ,תאתגרו את עצמכם - מול עצמכם. צאו מאזור הנוחות , תתמודדו עם הפחדים והחששות תאמצו את האומץ . תעזו וקחו את עצמכם קרוב לגבול , אל תקדימו את המאוחר . תרגישו ! שם השליטה וההתמסרות נמצאים .​

למה?

זה כמו ללכת לחדר כושר ולהתאמן על מכשירים עם רמת קושי קבועה בכל פעם מחדש. לא תגיע למקסימום תוצאות אם לא תאתגר את הגוף שלך , ותיקח אותו לסף גבול היכולת שלך. רק ככה השרירים ייבנו והגוף ישיג תוצאות מעשיות . בעיני התמסרות או שליטה הם דרך , מסע ומיצוי של המקסימום מעצמך , להגיע לטופ. בין אם אתה בצד השולט או הנשלט . רק כך מגיעים לעוצמות . לשלוט על מישהו כנוע מראש זו לא באמת שליטה , להתמסר לאדון כשבעקיפין אני מובילה ומחליטה מתי נוח לי ואיך זו לא באמת התמסרות . זו עבודה בעיניים . מקווה שהצלחתי להסביר נכון ..

Xploration

New member
נאה דורשת נאה מקיימת?

יכולה להסתכל במראה ולומר אני כזאת?

היי

רק מעצמי אני יכולה לדרוש , ואתה רק יכול לקרוא ולהחליט אם זה נכון עבורך . בעיני שליטה והתמסרות זה מסע, דרך . אלו תובנות של הסתכלות , נסיון ולמידה . בחלק מהדברים אני בהחלט כזו ובחלק לא, אבל השאלה לא אם אני כזו אלא מה אני עושה כדי להיות כזו. בהצלחה .

A לוןA

New member
מילים כדורבנות

ואבא שלי היה אומר-
אל תיתן למי שאתה להפריע לך להיות מי שאתה יכול להיות

Nigun

New member
בעיניי זו כן חוכמה

שאלתי לגבי האמירה שלך "זו לא חוכמה" כי זה מרגיש לי שיפוטי.

כי אכן, אפשר ללכת לחדר כושר, ולאתגר את הגוף ולקחת אותו לסף גבול היכולת שלך. מהר וישיר.
באימון מתגברות את יכולה להתחיל בסט עם -80% שלך, לעלות בסט הבא ל- 90% , ואחרי זה 100%. לא לשכוח בשניות האחרונות לתת את הכל ולקרוע את עצמך, עד הסוף.
מכירה ויודעת והייתי שם.
אבל את יודעת מה ?

היום, כשרוצים לאמן אנשים לרוץ מרחקים ארוכים ומאתגרים,
כל מה שמבקשים מהם זה להתחייב לרוץ 3 פעמים בשבוע.
זהו. זו כל הדרישה.
בלי לאתגר את עצמך בעוצמה. בלי להתחיל מהר. להיפך. אין שום התייחסות למהירות, ואפילו בהתחלה - הולכים ורצים לסירוגין.
אז מתחילים מ"רק" לבוא ולרוץ, ולהרגיש טוב בקצב שלך.
ומהשלוש פעמים בשבוע האלו, בקצב שלך, שנח שלך (שוב, אין התייחסות למהירות) - את מגיעה גם ל-10 ק"מ.
בלי "לשים לב" את מאתגרת את הגוף שלך, ומגדילה את גבול היכולת שלך.

לכן בעיניי זה לא נכון להגיד שמי הולך אחרת ממך במסע הזה "זו לא חוכמה".
אני כן מבינה שלך מתאים משהו מסוים ושאת היית רוצה את זה בדרך מסוימת, אבל אולי לאחרים מתאים משהו אחר, וזו כן חוכמה?

התמדה

בבדסמ אין נכון או לא נכון, יש מה נכון לך ומה שנכון לי . את מדברת על התחייבות לרוץ 3 פעמים בשבוע , את מדברת בעצם על התמדה שהיא כשלעצמה מכילה חוזק ,נחישות ומשמעת עצמית , התמדה זה לקום לעשיה גם כשאין מוטיבציה גם כשהזמן דוחק . להמשיך למרות הקשיים למרות ההיסוסים ואי הוודאות , בהתמדה את בהחלט שמה לב ומכוונת מטרה . ״טיפת מים תנקב חור בסלע לא בבת אחת אלא בטיפטוף מתמיד״ . וזה ממש לא סותר את מה שאמרתי לעיל . ההפיך , זה חלק חשוב ומהותי במסע . ואם בענייני שליטה עסקינן , לשלוט על מישהו כנוע מראש זו לא באמת שליטה גם אם ״רק״ תתמידי לשלוט בו 3 פעמים בשבוע . להיות סקרנית לגבי הדרך בה את הולכת,לחפש דרכים לגוון אותה , להיות יצירתית ופתוחה, לבדוק אפשרויות נוספות - זו חכמה בעיני . אין פה שפיטה אלא דעה אישית שמגיעה מאמונה בדרך שבחרתי לעצמי ונכונה עבורי . אנחנו כל הזמן שואבים מידע ובסופו של יום עושים רק מה שטוב עבורנו . בהצלחה .

למעלה