משחק "מסביב לעולם"

א.א.אפל

New member
משחק "מסביב לעולם"

אז ככה: הרעיון הוא לצבור כמה שיותר שירים שמדברים/מזכירים מקומות בעולם (חוץ מישראל שלנו... זה משחק אחר) אפשר לנסות לעשות את זה בסדר גיאוגרפי, ממזרח למערב. נתחיל עם ניו זילנד ("לחיות בניו זילנד"/אתניקס) אתם מוזמנים להמשיך.
 

t@li

New member
תסלחו לי, אין לי ידע גיאוגרפי.

ועל כן המשחק יהיה מפוזר עד מאוד. לונדון / חווה אלברשטיין. מקסיקו / אביב גפן. בוא לריו / יהודית רביץ. ניו יורק-רפיח / שייגעצ (חצי נחשב
). מספיק לבינתיים.
 
וכמובן

לא רוצה לזמביה/עופר אקרלינג "הוסטל באוסטרליה"- היא לא תשוב/אתניקס מנצ'סטר אינגלנד אניגלנד/קאסט שיער "שבא מהודו"- ימי הפרח והאהבה/קורין אלאל
 

jily

New member
עוד 3

קורין אלאל-אנטרטיקה אהוד בנאי-ברוקלין dido-mary is in india
 

riorx

New member
אז ככה

רני בפריז-משינה רכבת לילה לקהיר-משינה חוזרת לניו יורק-אטרף פראג-אריק איינשטיין hotel california-eagles california dreaming-the mamas and the papas new york new york-frank sinatra an english man in new york-sting אמסטרדם-נוער שוליים בגרמניה לפני המלחמה-שלמה ארצי פליני בניו יורק-חוה אלברשטיין נמל באמסטרדם-ז'אק ברל a heart in new york-art garfunkel a hard time in new york town-bob dylan לונדון תל אביב ברלין או בריסל-רמי פורטיס something about england-the clash "אמריקה" המחזמר- שלמה גרוניך (לא יודע אם נחשב). גרמניה-בצל ירוק תחת שמי פריז-ישראל זוהר פריז בלהבות-רמי פורטיס old england-the water boys l.a. woman-doors נואבה-שלמה גרוניך (סיני זה לא ארץ ישראל נכון לעכשיו. אז מותר) בין קהיר לבין דמשק-רזי בן עזר אמריקה-רמי פורטיס אמריקה קרובה-איפה הילד נעצור כאן. אלה היו בשמות של השירים. אם מדובר גם בגוף הטקסט, תגידו ואני ארשום עוד.
 

t@li

New member
אני מפחדת לומר,

אבל מדובר גם בגוף הטקסט
וברוך הבא
 

pink cigarette

New member
הדבר היחיד שעולה לי לראש כרגע

זה ניו יורק vs. יחזקאל, של שלומי שבן אם אני לא טועה. אבל זה רק בגלל שמישהו שאני מכירה עשה לזה קליפ די חמוד.
 
למעלה