משחק מצא את ההבדלים

משחק מצא את ההבדלים../images/Emo103.gif

טוב כולם מכירים את המשחק נכון..? אני שמה תמונה של אליסה ואתם צריכים לגלות איפה ההבדלים....
כללי המשחק
על כל תמונה שתמצאו בה את ההבדלים תקבלו 5 נקודות...... לכל אחד מכם יש 4 ניחושים אם לא מצאתם את ההבדלים אחרי 4 ניחושים יצאתם מהמשחק אבל תוכלו לשחק במשחק בתמונה הבאה שאני אשים.... מי שיצבור את הכי הרבה נקודות יקבל פרס ולא סתם פרס.. את הפרס אני אגיד במשך הזמן.... ואני מבקשת לא לרשום סתם שטויות בשרשור הזה.... אז הבנו את המשחק נכון...? אז תכף אני שמה את התמונה הראשונה...... משחק מהנה

התמונה הראשונה

התמונה הראשונה תהיה קלה אבל אחר כך זה יהיה קשה.... אז יאללה תתחילו לחפש את ההבדלים

always be me mc

New member
הנעל שנוגעת במסגרת התמונה

בתמונה הנורמלית יש עליה איזה מלבן שאין בתמונה הראשונה ופה גם רואים בין הזרוע(זו שעם היד שלה מחזיקה את הנעליים) לגוף חלק מהבגד מתנופף מאחור שאין בתמונה הראשונה וגם יש לציין שבתמונה הראשונה עשית את אליסה צרה יותר ממה שהיא בהיקף גופה חח זהו ניחשתי את הכל? אני מקווה שכן כי לא שמתי לב לעוד הבדלים ובאמת שניסיתי. בכל מקרה תודה על המשחק סיבוש

always be me mc

New member
אוקי אז ויתרתי

אבל למה באמת עשית את התמונה ואת אליסה יותר דקה ממה שהיא באמת?(לא שבתמונה הרגילה היא דבה אבל עדיין)

always be me mc

New member
רגע הבנתי מה השינוי ה-3!!

בתמונה הרגילה יש מרובע צהוב ברקע מאחוריה ובתמונה הראשונה אין!

always be me mc

New member
דאמ חח טוב ביום חמישי אני אמשיך לנסות

כי מחר אני פשוט חייבת להתכונן למבחן

spelling

New member
בטוח שיש 4?

וסיוון פינה גאונית כל הכבודדדדדדדדדדדד

יפהההה אדם......./images/Emo9.gif כל הכבוד

אז ככה: מכיוון שגל פתרה 3 הבדלים ואדם פתר הבדל אחד אני מחלקת את הנקודות... גל מקבלת 4 נקודות ואדם מקבל 1 אחת.... עוד מעט אני אשים את התמונה הבאה.....

למעלה