משחק מקדים - קצר מדי או ארוך מדי?

משחק מקדים - קצר מדי או ארוך מדי?

על פי סקר שפורסם ב-YNET אצל הגברים הזמן הממוצע הוא 31 דק'. ואצל הנשים 20-25 דק'. ועל פי החוקרים זהו "דבר שעלול להעיד על כך שהן תופסות את המשחק המקדים כקצר מדי". מה אתם חושבים? זה קצר מדי או שמה להפך? אתם משקיעים זמן במשחק המקדים? האם הגברים קיטלגו את המונח "משחק מקדים" בתאים האפורים מאחורה יחד עם "איך מקפלים כביסה"?

אורזמן

New member
משחק מקדים........

במשחקי המיטה לזמן אין תפקיד, הזמן עומד מלכת מצידי, זה יכול להמשך כל הלילה אני אוהב לפנק, כך שאין לי בעייה

קאריני21

New member
"משחק מקדים"? ../images/Emo12.gif

למה לעזאזל קוראים לזה "משחק מקדים"? הרי זה ידוע וברור שכל הקטע של הפינוקים זה הרבה יותר שווה מהחדירה עצמה <אמרתי בכוונה "חדירה" כי המשחקים למינהם זה גם סוג של סקס>.... החדירה היא מה שנקרא ה"פיינל" <פיינל פור??
>
אם יש כוח ל"פור" אז סבבי

ארוך יותר, טוב יותר...

מצידי המשחק המקדים, זה כמעט כל המשחק....או רובו. יש ספר שנדמה לי ששמו הוא: העונג שבאיטיות, או משהו דומה.... מסופר שם על זוג שעשו משחק מקדים..יומיים רצוף...נראה לי שהאורגשמה שאחרי זה היא שקולה לפצצה שהוטלה על הירושימה....

דנטל

New member
לי בעצמי אין כח לזה

כך שרוב הגברים שהכרתי האריכו במשחק המקדים יותר ממה שבא לי.

קאריני21

New member
אין לך כוח?? ../images/Emo12.gif

מצידי תני לי כל הלילה רק את זה ......... אוף..... <קאריני מזילה ריר>

אני פנוי הערב ובשבת, או שבת וראשון,

או ראשון ושני, או שני ושלישי, או שלישי ורביעי, או רביעי וחמישי, או חמישי ושישי... מתי מתאים לך? אגב, אפשר גם שלושה לילות רצוף, התמונה שלך עשתה לי חשק
אז אפשרי בשישי ושבת וראשון, או שבת וראשון ו... (...טוב, טוב. די). מקווה שהעליתי אצלך חיוך
פרפרון.

אני? מה פתאום...

סתם יש לי פתאום חשק לטיפול (..בכיר!) בשיאצו
ואגב, זה לא חייב להיות רצוף - אפשרי גם שבת ושני, ראשון ושלישי, שני ורביעי.... או סתם כל השבוע

קאריני21

New member
../images/Emo12.gif חצוף!

כולם כבר נכנסו חזק לקטע של השיאצו. חבר'ה יש פה עוד מסאג'יסטית
היא עושה קיצי קיצי .... ואני עושה לכולם כואב .... זה ההבדל
שיאצו = כאב. מי רוצה שיאצו?

תמיד חצוף... ואת זריזה!

ענית נורא מהר
ו.. יודעת מה? אנייייייייייייי! תעשי לי כואב! כן! עודדדדדדד!

למעלה