משחק משעשע לעורר את הפורום

משחק משעשע לעורר את הפורום

ממ אז כן אני רוצה שכל אחד (מי שרוצה) יכתוב שיר על הפורום, ואנשים..קל הא?! אבל הנה הטריק אתם חייבים להתאים ללחן של שיר...אז כשאתם מפרסמים תעשו נגיד "ניו יורק רפיח-פורום שייגעצ"...או משו כזה... הבנתם?! סבבה..

אני אנסה ../images/Emo123.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

בנצי בנצי השמנמן, ישלו שכל כככככזה קטנטן, הוא נרדם ברכבת, וישלו שן אחת תותבת. מייאומיייאומיייאומיייאו. שלופשלופשלופ טרררררה.

../images/Emo2.gif ../images/Emo15.gif../images/Emo187.gif

אתה כזה שקרן!!!!!!!1111111 שקרן קקי בצבע ורוד!!!
וזה לא על המנגינה של ניו יורק רפיח, זה על סתם מנגינה

Mrs Felix

New member
זאת רותם כולם! הודעה חשובה.

מהיום קוראים לי פליקס! כן! זהו Felix!!! ולשיר. פורום שייגעצ הגמלים-את יפה. אתם גמלים שמנים שכאלה בעלי רק דבשת אחת תיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתיתי כי אני גמל דו דבשתי... כן!כן! אני גמל דו דבשתי שקורים לו פליקס ויודע לספור עד 9 ב5 שפות!!! למישו יש בעיות עם זה??? למה לעזזל אין פה סמיילי של גמל?

LiLdon

New member
רותמ!

פריקית שלי
פליקס זה השם השני של אח שלי
חחחחחXD

פרקשון

New member
לא רוצה לעשות על הפורום

הנה שיר : אני משתין הרבה אבל זה לא נגמר בכלל אני חושב עלייך ואז משתין לי קצת בזיגזגים ואת בכלל לא מבינה מתי מתי יתפנו השירותים חשבתי שראיתי אותך משתינה אבל כנראה שטעיתי חלמתי שראיתי אותך מפליצה הישבן שלך מפלסטיק ודפקת פה עוד חירבוןןןןן אין לי כוח לעשות בית ב' אבל הפזמון הסופי: "הישבן שלך מפלסטיק! הישבן שלך מפלסטיק! הישבן שלך מפלסטיק! הישבן שלך מפלסטיקקקקקקקק ודפקת פההה עודדד חירבוןןן" איכ יצא לי שיר מגעיל תנחשו על איזה שיר הלחן זה קל

רוצים שאני ארשום שיר דיי משעשע

אבל קצת דוחה (רק טיפה) שרשמתי באמצע פרץ חרמנות שמלווה בשעמום ???

טוב נו אם אתם לוחצים...אבל הלחן הוא

שלי ולא לחן של שיר מסויים..... היא הולכת ברחוב בלי תחתונים ואחת אחרת מדליקה לי ת'בייצים ההיא מחורמנת מתאונות דרכים והאחרונה...פליצה בטקסים ההיא מאוננת בחתונות ואמא שלה דפקה את כל הבני זונות ולמה לה לא מכניסים ? אולי כי יש לה זוג ביצים ?

AvtipuS

New member
עידן אתה משפיע. ../images/Emo64.gif../images/Emo18.gif../images/Emo198.gif

השיר מבוסס על משקאות חריפים של שייגעצ הלהקה הלא מוכרת, השיר מוקדש לעידן לא יכול לקום מהאסלה והתחת שלי מרגיש כמו כלב במלונה, מנסה לא לנשום ונכשל בחזרה,אני אדם גדול והאסלה הזאת קטנה אתמול בלילה בקיבה האחרונה,הרגשתי שעוד שנייה, מתפוצצת האסלה, ולנסות לשמור על שקט מכובד, זה כמו לחרבן אל תוך אסלה,ריקה עכשיו את תמתיני, שאני, מחרבן, עכשיו את תמתיני אני לא יכול יותר, האסלות מלאות בריחות חריפים,יושב על אסלה, חולם על ריחות-אחרים לא יכול לקום מהאסלה, ידעתי שהגבינה הזאת, מזמן התקלקלה, לא צריך חלון כדי לנשום תסירחון,לא צריך עזרה כי את בסה"כ אסלה! עכשיו את תמתיני, שאני, מחרבן, עכשיו את תמתיני אני לא יכול יותר, האסלות מלאות בריחות חריפים, יושב על אסלה, חולם על ריחות-אחרים נהנהנהנההנההנהנהנההנהנ

למעלה