משחק נחמד,הוראות המשחק בפנים

אש אש

New member
משחק נחמד,הוראות המשחק בפנים../images/Emo72.gif

אנחנו נתכתב בשירים. אפשר שמילה תזכיר, אפשר שורה משיר חלק משיר,אין צורך בכולו. אתן דוגמא: "כשהלב בוכה,הזמן עומד מלכת האדם רואה,את כל חיוו פתאום אל הלא נודע,הוא לא רוצה ללכת לאלוהים קורא על סף תהום...." "עד הקצה עד התהום,עד שניפול וניתרצה..." ואני מתחילה בשיר: "אך בכל הדרכים מעולם לא אבדה לי דרכנו וגם אם לפעמים סערו מסביב הרוחות ואהבתי אותך והיה לנו טוב, טוב עד גדותינו והיה לנו רע ואהבתי אותך לא פחות...." מתחילים?

הדרך ארוכה...

הדרך רחוקה, ובסופה אתה ניצב, אבוא אליך חרש כרוח ערב נלך איתה עד תום יחדיו דרך ארוכה ואני ציפור תלויה על בד הושט ידך לי קרא לי כי בשמיים כל השיר שלי אבד... גלי עטרי..."הדרך ארוכה" ...

אש אש

New member
אחכה לך.../images/Emo48.gif

"אחכה לך בשדות שם השיבולים גבוהות אחכה לך בשדות עד עולם אחכה אחכה לך בגן בשמלת יסמין לבן אחכה לך בגן עד עולם אחכה ..."

הילדה ...

הילדה הכי יפה בגן... כשהיא מחייכת גם אני מחייכת וכשהיא עצובה אני לא מבינה איך אפשר להיות עצובה כשאת הילדה הכי יפה בגן...

אש אש

New member
עצבות זמנית.

"זו עצבות זמנית על פחד היא תחלוף לה עוד מעט כשצרות באות ביחד הן חולפות לאט לאט"

אש אש

New member
מישהי חושבת עלייך.

יש איי שם, מישהו חושב עליך מישהו רוצה אותך נורא יש איי שם, יש איי שם מישהו חולם עליך "מישהו אוהב אותך כל כך יש איי שם אז אל תבכי הלילה ראשך הניחי כאן כוכב נופל מאיר את עינך שואל לאן ומה תבקשי מלמעלה אם זה אותי אז הנה אני שלך מזמן ..."

מישהוא...

מישהוא... מישהוא דואג דואג לי שם למעלה בא והדליק כמה כוכבים והם דולקים אחד, אחד אנו סובבים בשתי רדכים שונות יום ולילה ועוד יום רעבים ומחכים לעוד בשבילי אבק וזמן...

אש אש

New member
זמן....

"וכבר עבר די זמן מאז שהיינו פה שים לב איך משהו פה השתנה שינו את הבמה אתה זוכר איך היינו פה בין שיר לשיר בין דמעה למנגינה"

שירים עד כאן

שירים עד כאן, נגמר לנו הזמן עד שהזמן שלנו יעצור היו גשמים וקור מה עוד אפשר לרצות מה עוד אפשר לרצות יפים ממני וממך יפים ממני וממך האדמה לקחה...

אש אש

New member
לא רוצה לבד../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo29.gif

"כמה שנים עוד נשארו לנו אף אחד לא רוצה לבד אדם הוא רק אדם ומה בין דם לדם ומחלקים את העולם לבעדנו ונגדם והאדמה בוכה, האדמה בוכה".

אדם בתוך עצמו הוא גר

ץבתוך עצמו הוא גר לפעמים עצוב הוא ולפעמים הוא שר לפעמים פותח דלת מקבל מכה אדם בתוך עצמו הוא גר...

אש אש

New member
פתח את הדלת.

דלת אחורית, בחוץ, בקור בחושך האם מצאת לך במישהי אושר-יושר? דלת אחורית, אולי זה יישמע כמו הבל האם מצאת לך מישהי לשאת בנטל הסבל? דלת אחורית...

אש אש

New member
יש אש בתוך הלב

זה הכאב שעובר בתוכי, אני מת עשיתי הכל ועכשיו אני חי באמת ברחתי לך כי למדתי לראות שיש אש בתוך הלב הולך מחוייך בתוך ים של כאב יש לי אש בתוך הלב

אש אש

New member
נשרפת מבפנים

ואת נשרפת מפנים ואת נשרפת מפנים את לא לבד את בודדה כמו כולם. הוא ישלח לך מזכרות קטנות גלויות יפות עם הבטחות שהוא בחור של בחורה אחת, הוא יחזור, בסוף כולם חוזרים אדם אחר, חפץ חיים, חיוך אוהב, סיגריה ומבט.

היום...

היום, אני אולי נרגש אני אוהב פתאום לחיות, אתה שומע, היום תן לנו לחיות מהתחלה... ואז תראה איך שאני הולך יפה בתלם והולך...

אש אש

New member
איפה אתה היום../images/Emo35.gif

אז איפה את היום חיי הם גיהנום החדר ריק ואין בו חום את חסרה לי רק רציתי לך לומר למרות שכל זה כבר נגמר שצליל קולך וחיוכך שנשאר וזורם בחלומותיי

אש אש

New member
בדידות ותיקווה.

ואת הלכת בחוץ, שלכת, והבדידות נמשכת, השמש בצבעי ענבר, עם משהו שכבר עבר, אבל בחוץ יש רק שלכת, ושלהבתי דועכת, זכרך הוא נוף כל כך יקר, עכשיו רחוק עכשיו אכזר, מעל ראשי העצב שט, לך לא איכפת.

כי כך ברא אותך הטבע

כי כך ברא אותך הטבע, עם קצת דמיון ומחשבה חופשית אז תן לזה לגדול, מהתחלה בבקשה כי כך ברא אותך הטבע, עם קצת דמיון ומחשבה חופשית אל תנסה להילחם בזה , אל תנסה להשתנות כי זה תמיד יחזור מהתחלה פתאום

למעלה