משחק נחמד

משחק נחמד

מלאו פה שמות של 7 (למה 7? בגלל שזה מספר המזל שלי!!) 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. וענו על השאלות הבאות: מה הלהקה האהובה על 1- האם 7 יודע לנגן על משהו- האם 6 מאוד פעיל בפורום- האם לדעתך 7 ו-5 יהיו זוג חמוד- ומה אם 4 ו-2- האם 1 ו-3 הם חברים טובים- מיהו הזמר האהוב על 6- האם 5 הוא סקסי\ת- ומה אתה אומר על 4- אז מה אתה 1-7 כולם חברים של כולם- חח תנסו ואם אתם לא יודעים אז הגיע הזמן לקרוא ת'שאלונים של בר! כלומר לקרא תתשובות

../images/Emo168.gif

1.בר 2.עומר 3.אבי 4.רועי 5.דרור 6.רון 7.מרישה וענו על השאלות הבאות: מה הלהקה האהובה על 1-נובה וקולדפלי האם 7 יודע לנגן על משהו-גיטרה האם 6 מאוד פעיל בפורום-כן,אפשר לומר האם לדעתך 7 ו-5 יהיו זוג חמוד-מרישה ודרור?בטח ומה אם 4 ו-2-חחח בטח!! האם 1 ו-3 הם חברים טובים-לא יודעת,לא נראה לי מיהו הזמר האהוב על 6-ג'יימס בלאנט לא?אממ אני מניחה שכריס מרטין חחח האם 5 הוא סקסי\ת-אף פעם לא ראיתי אבל נאמר שכן! ומה אתה אומר על 4-כנ''ל,נהמר שהוא בהחלט כן אז מה אתה 1-7 כולם חברים של כולם-ממממ.. כן

ברררר

New member
7 זה גם המספר מזל שלי ../images/Emo13.gif

1.אביתר 2.יוני 3.יובל 4.אורן 5.מאיה 6.אלה 7.שי וענו על השאלות הבאות: מה הלהקה האהובה על 1-ניקלבל וקווין האם 7 יודע לנגן על משהו-לא
האם 6 מאוד פעיל בפורום-לא נראה לי האם לדעתך 7 ו-5 יהיו זוג חמוד- הן בנות אז לא ומה אם 4 ו-2- לא! הם ממש לא מתאימים האם 1 ו-3 הם חברים טובים-
לאאאאאאאאאאא מיהו הזמר האהוב על 6-אביב גפן האם 5 הוא סקסי\ת- היא בת אז אני לא יכולה להגיד. ומה אתה אומר על 4- גם בת אז מה אתה 1-7 כולם חברים של כולם-לא ממש. יש מצב שקצת וקצת. זה אדיר

../images/Emo23.gif

1. דבורה 2. צליל 3. בר 4. נעה 5. מיטל 6. טלי 7. טל וענו על השאלות הבאות: מה הלהקה האהובה על 1- היא בכלל אוהבת טראנסים מה האם 7 יודע לנגן על משהו- לא נראהלי האם 6 מאוד פעיל בפורום- לא האם לדעתך 7 ו-5 יהיו זוג חמוד- לא ומה אם 4 ו-2- גם לא האם 1 ו-3 הם חברים טובים- כןכןכןכן מיהו הזמר האהוב על 6- תמיר גל? P: האם 5 הוא סקסי\ת- חח מה ומה אתה אומר על 4- חח מה! אז מה אתה 1-7 כולם חברים של כולם- לא

lol lypop

New member
me../images/Emo13.gif

1.bar 2.dror 3.gali 4.roy 5.omer 6.avi 7.crazy lolo
וענו על השאלות הבאות: מה הלהקה האהובה על 1-amm, i dunno, but i know she likes avri lider האם 7 יודע לנגן על משהו-err..maybe
האם 6 מאוד פעיל בפורום-yeah, kinda האם לדעתך 7 ו-5 יהיו זוג חמוד-maybe?..amm ומה אם 4 ו-2-haha, yeah,
האם 1 ו-3 הם חברים טובים-amm..i think they're ok מיהו הזמר האהוב על 6-i don't know האם 5 הוא סקסי\ת-i haven't seen him, but, sure..grrr
ומה אתה אומר על 4-ditto..grr to you to
אז מה אתה 1-7 כולם חברים של כולם-sure ok, if feel dumb

lol lypop

New member
../images/Emo24.gif ../images/Emo13.gif

אם חבר שלי ישמע על כמה שאני מחבקת אותך

MarishA M

New member
אני!

מלאו פה שמות של 7 (למה 7? בגלל שזה מספר המזל שלי!!) 1.שי 2.ירדן 3.תמי 4.סיני 5.גלי
6.מישה 7.אסף וענו על השאלות הבאות: מה הלהקה האהובה על 1-מטאליקה,פאנטרה האם 7 יודע לנגן על משהו-לא האם 6 מאוד פעיל בפורום-ממ לא בפורום הזה האם לדעתך 7 ו-5 יהיו זוג חמוד-חח יש מצב ומה אם 4 ו-2-וואי מה זה לא האם 1 ו-3 הם חברים טובים-לא מיהו הזמר האהוב על 6-קורט קוביין האם 5 הוא סקסי\ת-כן!:p ומה אתה אומר על 4-לא אז מה אתה 1-7 כולם חברים של כולם-חח כה חח תנסו ואם אתם לא יודעים אז הגיע הזמן לקרוא ת'שאלונים של בר! כלומר לקרא תתשובות

MarishA M

New member
ידיד שלי..

קוראים לו מישה... כאילו הוא חולה נירוונה כזה.. אני יכולה להכיר ביניכם
דברי איתי במסנ'..אם בא לך

למעלה